iPhone 13 Pro: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στα camera tests του DxOMark

, iPhone 13 Pro: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στα camera tests του DxOMark

H απόδοση της κάμερας του iPhone 13 Pro στα τεστ του DxOMark πιστοποιεί ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Apple. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο camera setup υπάρχει και στο iPhone 13 Pro Max.

Η συνολική απόδοση του iPhone 13 Pro στις δοκιμές του DxOMark του δίνει αποτέλεσμα 137 πόντων, στοιχείο που το κατατάσσει τέταρτο στην παγκόσμια κατάταξη, όπου την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Huawei P50 Pro, τη δεύτερη το Xiaomi Mi 11 Ultra και την τρίτη το Huawei Mate 40 Pro+.

Στα θετικά της κάμερας του iPhone 13 Pro συγκαταλέγονται η απόδοση των χρωμάτων και η ισορροπία λευκού, η ακριβής έκθεση, οι τόνοι απόδοσης του δέρματος σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, το ακριβές autofocus, το δυναμικό εύρος λήψης βίντεο, η λειτουργία εντός και εκτός σπιτιού και η ομαλή διαδικασία εκ νέου εστίασης.

Στα αρνητικά, συγκαταλέγεται το περιορισμένο δυναμικό εύρος στις σκηνές με μεγάλη αντίθεση, η εμφάνιση θορύβου σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού και ο περιορισμός στην λεπτομέρεια σε λήψεις με πολύ μεγάλο zoom.

Πέρα από τα επιμέρους στοιχεία, το συνολικό σκορ που συγκεντρώνει το iPhone 13 Pro στο DxOMark δείχνει τη συνολικά ποιοτική λειτουργία της κάμερας του νέου μοντέλου της Apple, γεγονός που και η ίδια φρόντισε να τονίσει κατά τη διάρκεια του event παρουσίασης του.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Άντε με το καλό να βάλουν και οι Κινέζοι macro photography mode (η Apple το έβαλε φέτος , η Samsung το έχει από πέρσι ) να δούμε να βαθμολογούνται οι συσκευές και σε αυτόν τον τομέα !
Εννοείτε πως πρώτοι θα είναι οι Κινέζοι ..

giorgosgek

Ετσουξε η huawei το ξερω

Chris_BMW

Καθόλου .

Εδώ έχουν ξεχωριστή κατηγορία το ζουμ …

Τις καλύτερες κάμερες τις έχει η Αγία τριάδα .

Apple , Samsung, Google pixel

Blats

Και με τους καινούριους αισθητήρες της sony και δεν κατάφερε να μπει τριάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.