iPhone 13: Θα παρουσιάσει η Apple έκδοση με χώρο 1 TB;

, iPhone 13: Θα παρουσιάσει η Apple έκδοση με χώρο 1 TB;

Αρκετές είναι οι αναφορές στο Internet που θέλουν την Apple να παρουσιάζει μία έκδοση του iPhone 13 Series με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 1 ΤΒ. Μάλιστα, πολλές πηγές εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι αυτό θα συμβεί το φθινόπωρο.

Η αύξηση της διαθέσιμης εσωτερικής μνήμης από το μέγιστο των 512 GB στο 1 ΤΒ θεωρείται από πολλές πηγές ως δεδομένη για κάποια από τις πιο καλά εξοπλισμένες εκδόσεις του iPhone 13 series. Πολλές από τις πληροφορίες αυτές προέρχονται από την εφοδιαστική αλυσίδα της γραμμής παραγωγής του iPhone 13, από όπου έγινε γνωστό ότι σε πολλά από τα νέα μοντέλα που έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζονται, ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος θα είναι στο 1 ΤΒ.

Είναι προφανές ότι αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη στο iPhone 13 Pro, με το μόνο μοντέλο της Apple μέχρι σήμερα που είχε σε φορητή εκδοχή την επιλογή του χώρου 1 ΤΒ ήταν το iPad Pro. Αυτό, φυσικά, δεν θα είναι το μόνο στοιχείο που θα πιστοποιεί την αναβάθμιση του νέου μοντέλου σε σχέση με τον προκάτοχό του, αλλά σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Υπερβολή

nikos2021

πάμε για 2.000€ συσκευή, δλδ όσο ένα τούμπανο laptop.

Δεν αντέχεται τόση χλίδα….

Dinos

Υπάρχουν και πιο ακριβοί υπολογιστές. Δεν θα είναι τόσο ακριβό. 😂

Ιωάννης jb

Υπάρχουν χρήστες που θέλουν χώρο μη τα μηδενιζουμε όλα επειδή κάποιοι από εμάς βολευόμαστε με 64 γιγα!!!
Υπάρχουν χρήστες που μόνο οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν καταλαμβάνουν αυτό το χώρο!
Υπάρχουν και αυτοί που τραβάνε συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο και τα αφήνουν αποθηκευμένα στην μνήμη της συσκευής τους!
Έχω δει συσκευές που οι χρήστες έχουν αποθηκευμένα βίντεο μεγέθους 100gb!
Οι ίδιοι χρήστες αν τραβούσαν με iPhone σε 4k 60fps θα μιλάγαμε για 3-4 φορές μεγαλύτερη ανάγκη χώρου!!!
Το χρηματικό αντίτιμο που ζητάει η Apple για τα επιπλέον γιγα είναι άλλη ιστορία!
Αλλά όταν ζητάει η τσαομι 1200??
Ακόμα και τα 2 χιλιαρικο είναι λίγα για το μήλο

SUPS 👨‍⚖️

καποιος μπορει να θεωρει πεταμενα λεφτα να δωσεις παραπανω λεφτα για περισσοτερο εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο οταν υπαρχουν οι cloud εφαρμογες…ακομα και με συνδρομη ναι, αλλα εχεις οοολα τα δεδομενα σου σε πολλες συσκευες αμεσα που για πολυ κοσμο σημαινει τεραστια εξοικονομηση χρονου.

Δημητρης

Εδώ φτάσαμε να ζητάει η Sony 1000+ ευρωπουλα, η τσαομι σε πειραξε που είναι δεύτερη σε πωλήσεις σε όλο τον πλανήτη ΓΗ?

Ιωάννης jb

Η sony να μη ζηταει ε? Ποια sony τωρα ρε! Αυτην με την τραγικη 4k oled που εχει παρει ολα τα βραβεια εκει εξω.. Αυτην που εδω και μονο 6 χρονια βαζει τετοιες χαμηλες αναλυσεις στα κινητα τις.. Πωλησεις δεν κοιταω οταν αγοραζω τηλ παιρνω αυτο που μου αρεσει! Εσυ παρε αυτο που πουλαει για να σου ανεβασει το εγω σου! Αν θα δω πωλησεις θα δω εδω ευρωπη οχι κινα η ελλαδοκινα.. Στην αγγλια η sony εχει 2%.. Η τσαομι μαντεψε! Κ αυτην 2%.. Μονο που η sony εχει ολες κ ολες 5 συσκευες εκει εξω που κατα κυριο λογο ειναι ακριβες! Αρα το συγκεκριμενο 2% αγοραζει ακριβες συσκευες πραγμα για το οποιο αμφιβάλλω πολυ αν συμβαινει στο 2% της τσαομι! Μαλλον τα αξιζει τι λες? ο αγγλος τα δινει οπως τα δινει και ο σουηδος ή ο νορβηγος! Εσυ τωρα τι κανεις.. Κατσε ελλαδοκινα να χαιρεσαι με το ποκο εξ13.. Βεβαια κακως σου απανταω διοτι ειναι φανερο οτι απευθυνομαι σε ανεγκεφαλο που ουτε καν θα δωσει σημασια σε αυτα που γραφω και θα συνεχισεις να πιστευεις στην απεριγραπτη τελειοτητα τις τσαομι σου!!! Βγαλε για λιγο απο την εξισωση τις πωλησεις που κανει στην εγχωρια αγορα η αγαπημενη σου… Συνέχεια »

Δημητρης

Η πηγη της παραπληροφόρησης. Αφου βλεπεις ποσοστα στην Ευρώπη τότε γκουγκλαρε και δες τη Χiaomi στη δευτερη θεση της Ευρώπης. Σταματησα να διαβαζω εκει που ελεγες για Ευρώπη και Αγγλία.
Και κάτι ακόμα. Σε παρακολουθώ χρόνια τώρα. Συσκευή των 1000+ ευρω δεν πηρες ποτέ. Περιμένεις να τσιμπήσεις κινητό της Sony από Black Friday ή καμιά ευκαιρία που θα έχουν περάσει 2 τουλάχιστον χρόνια από το λανσάρισμα. Τι κάθεσαι και γράφεις κατεβατά για ένα σχολιο κινητού της Sony που κοστίζει 1000+ ευρω? Για να δικαιολογήσεις την αγορά του που ούτε εσύ δεν κάνεις?
Φυγε απο εδώ ρε μπρο που σε καθε αρθρο αλλων εταιριων σε αφηνει ο Βλαχακης και βγάζεις χολη…

Ιωάννης jb

Δε μίλησα για καμία Sony στο σχόλιο μου εσύ την ανέφερες και σου απάντησα! Με εσάς θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε σε λίγο! Η χαομι στην Ευρώπη έχει 10% και είναι Τετάρτη πίσω από Χαβάη που έχει 15 και Apple Crapsung που έχουν γύρω στο 30αρι! Αυτά δε μου λένε και πολλά στο ξαναλέω διότι δεν με νοιάζει αν το κινητό που μου αρέσει έχει 1-2% ή 10-20%… Η lg έχει 2% στην Ευρώπη και 4-5% στην Αμερική! Κλείνει όμως! Γιατί κλείνει? Κλείνει γιατί τα ποσοστά επί των πωλήσεων παγκοσμίως ή και σε ορισμένες περιοχές δεν παίζουν ουσιαστικά κανένα ρόλο! Είναι μόνο για ανεγκεφαλους! που θέλει να λέει ο ένας στον άλλον ότι είναι σημαντικός λόγος.. που δείχνει ότι είναι καλύτερο το δικό μου από το δικό σου! Το αν θα πάρω ακριβό κινητό δεν το ξέρεις δεν σε αφορά και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες παραπάνω! Το δικαίωμα να κράξω έναν Κινέζο που κοστολογεί πιο πάνω από όσο πρέπει δεν θα μου το στερήσει κανείς ούτε εσύ ούτε κανένας! Ακόμα και ο βλαχακης δεν είναι σωστό να μην επιτρέψει σε έναν λάτρη της τεχνολογίας την ελεύθερη έκφραση… όταν δεν προσβάλει κανέναν και κάνει κριτική σε… Συνέχεια »

Δημητρης

Η ελεύθερη εκφραση σου μου θυμιζει την επιδρομη (πολεμο) της Τουρκίας στη Συρία με ονομασία “επιχειρηση της Ειρηνης”.
Οσο για το οτι ανεφερα εγω πρωτος την Sony, μεταξυ μας το περιμενες πως και πως για να το συνεχισεις. Με αυτά ζεις…
Αναλογα την πηγη (Statista): η Xiaomi ηταν τριτη το 2020 και παρουσιαζει τόση αυξηση που σε λιγο καιρο θα ξεπερασει και την Apple στην Ευρωπη.
Το θέμα δεν είναι όμως η Xiomi και η καθε Xiaomi. Το θεμα ειναι η οργή που εχεις μη κατανοησης της καταναλωτικης συμπεριφορας σε εταιρίες διαφορετικες απο την Sony. Οργη, μισος, χολη, σε περιπτώσεις που ο αλλος σχολιαστης δεν πάει με τα νερά σου υποβαθμισης, άλλες φορες μέσω προσβολων. Γκουγκλαρε ιωαννης_jb techblog και μαζεψε 100 σχολια σου για αρθρα αλλων εταιριων (εκτος Sony). Τα 90 απο αυτα έχουν χολή!!!

Ιωάννης jb

Το εχεις καψει μητσο!
Η αλήθεια ειναι δεν ειναι χολη!
Μονο sony!

Δημητρης

Τρελιτσα οταν δε μας παίρνει? ξυδάκι!!!

Σπύρος

Πληροφοριακά στο λέω, αυτή τη στιγμή η Xiaomi είναι δεύτερη παγκόσμιος εταιρία κινητής, ξεπέρασε και την apple, και στο λέω εγώ σαν μεγάλος φαν της apple χρόνια, μιας και έχω τα πάντα από την apple και όλα τα προϊόντα της, πριν δύο εβδομάδες δεν στο κρύβω έψαξα λίγο για android συσκευή στην αγορά διάβασα άρθρα έκανα συγκρίσεις, και χτύπησα μετά από χρόνια το Xiaomi mi 11 και το κινητό είναι τούμπανο!!! Όσο αφορά την Sony μην την συγκρίνεις με την Xiaomi και δεν μπορείς στο θέμα κινητών. Για τους μήνες καλοκαιριού η Xiaomi ήταν πρώτη σε πωλήσεις παντού και με αυτούς τους ρυθμούς σε λίγο καιρό θα έχει κατακτήσει την αγορά!!! Αλήθεια ποιος έχει Sony τηλέφωνο; Μην είσαι φανατικός και βλέπε την αλήθεια ο Κινέζος το πάει πολύ καλά και έχει πιάσει το νόημα…

Ιωάννης jb

Ειναι λογικο να αναρωτιεσαι ποιος εχει sony τηλεφωνο οταν ανηκεις στην κατηγορια των ψαγμενων!
Ψαγμενε ξερεις οτι το τουμπανο κινητο σου εχει usb 2.0??
Η sony ξερεις ποτε εβαλε τελευταία φορα 2.0?? Στο xz το 2016!!!
5 χρονια πίσω!
5 χρονια πισω κ το ui που επισης απευθύνεται σε ψαγμενους!
Καλα εισαι εμεις ειμαστε οι ασχετοι που ζουμε στο μελλον!
Διαβασε λιγο τον φονικο συνδυασμο που ειχαμε στο σκασμενο nord!
Usb 2.0 + γρηγορη φόρτιση!
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!!
Το νου σου ψαγμενε

Δημητρης

τουλαχιστον εχει νου ο ψαγμενος…
λουκετο στα σαπακια της Sony!!!

Ιωάννης jb

Τρελιτσα; Δε μας παίρνει; Λουκέτο;
Αμα θεωρεις σαπακι το xperia 1iii πρόβλημα σου..
Ειδες; ουτε τρελιτσα ειμαι ουτε τπτ ειναι προφανες οτι το χεις καψει καλα στα λεω πιο πανω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.