Smartphones

iPhone 14 Pro και Pro Max: Οι παραγγελίες δεν καθυστερούν πλέον

Η προμήθεια των iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max της Apple έχει αποκατασταθεί σε κανονικά επίπεδα μετά από μήνες προβλημάτων και καθυστερήσεων στην παραγωγή.

Τον Νοέμβριο, σε ένα σπάνιο δελτίο τύπου στον ιστότοπό της, η Apple προειδοποίησε ότι η προμήθεια των Pro μοντέλων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό λόγω των lockdown για την Covid-19 στο μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone, αυτό της Foxconn, στην Κίνα.

“Συνεχίζουμε να βλέπουμε μεγάλη ζήτηση για τα μοντέλα iPhone 14 Pro‌ και iPhone 14 Pro‌ Max. Ωστόσο, τώρα αναμένουμε χαμηλότερες αποστολές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro‌ Max από ό,τι αναμέναμε προηγουμένως και οι πελάτες θα έχουν μεγαλύτερο χρόνο αναμονής για να λάβουν τα νέα τους προϊόντα. Συνεργαζόμαστε στενά με τον προμηθευτή μας για να επιστρέψουμε στα κανονικά επίπεδα παραγωγής”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα προβλήματα είχαν ως αποτέλεσμα οι πελάτες να αναγκαστούν να περιμένουν αρκετές εβδομάδες για να λάβουν τα νέα τους μοντέλα iPhone 14 Pro στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές. Η διαθεσιμότητα των μοντέλων άρχισε να βελτιώνεται γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου και τώρα φαίνεται πως έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις ΗΠΑ εμφανίζει όλες τις διαμορφώσεις των iPhone 14 Pro‌ και iPhone 14 Pro‌ Max ως σε απόθεμα και έτοιμο να αποσταλεί στους πελάτες εντός 24 ωρών.

Σχόλια

    • παραγγελία με χρήματα ή χωρίς; εγώ έχω πληρώσει και δύο δόσεις και ακόμα περιμένω... πώς γίνεται να μην έχουν θέμα σε άλλες γειτονικες χωρεςκαι εμείς να περιμένουμε τόσο... δεν το καταλαβαίνω... χωριά του ότι το ακροβοπληρωνουμε εδώ... στις ΗΠΑ το απλό μοντέλο pro max 128gb έχει 1090€

      • Είναι ολόκληρο πληρωμένο, δεν νομίζω πως παίζει τόσο ρόλο όμως. Ελπίζω να μην θέλουν σπρώξιμο για να με βάλουν σε προτεραιότητα.

  • Προτεινω τη δημιουργια συνδικαλιστικης οργανωση με κυριο σκοπο το δικιο του αιφονακια!!! Θα ονομαζεται ΣΚΑ (Συνδικαλιστικη Κινηση Apple). Κομιστρο εγγραφης 500€ και ετησια συνδρομη 1000€ (εδω ειμαστε ματσο). Μαζι με την εγγραφη και αυτοκολλητο (μηλο+ηλιος) δωρο.
    ΥΓ: Αντωνη βρηκα το δρομο μου...το οραμα μου

      • Κάθε φορά που βλέπω απάντησή σου μου φτιάχνεις το κέφι!!! Δακρύζω.
        Να είσαι καλά!!!
        χμ. θα το ρίξω στον πληθωρισμό ως αίτιο και θα τις διπλασιάσω. 10% ο πληθωρισμός? 100% αύξηση!!! λογική? καμία!

        • Είσαι σε καλό δρόμο! Τόνιζε τη λέξη "Apple" και το σήμα του μήλου και βάρα αλύπητα!

          Μην ξεχάσεις να με αναφέρεις στη συνέντευξή σου στο Forbes.

  • Παραγγελία το 14 pro max 128 από 15 Νοεμβρίου από allsmart και ακόμα περιμένω....σήμερα που γράφω είναι 23 Ιανουαρίου....

  • 3 μήνες αναμονή για iphone 14 pro max από Κωτσόβολο, παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα και το κινητό ήταν ελαττωματικό(φουσκάλα στο πάνελ της οθόνης εσωτερικά-ο ποιοτικός έλεγχος πήγε περίπατο φέτος στην Apple).
    Ο Κωτσόβολος κάνει τον κινέζο...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.