iPhone 14: Θήκη που διέρρευσε δείχνει τα μεγέθη της σειράς

iphone 14, iPhone 14: Θήκη που διέρρευσε δείχνει τα μεγέθη της σειράς

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα μοντέλα iPhone 14 προς το τέλος της χρονιάς, χωρίς mini αυτή τη φορά αλλά με ένα Max non-Pro.

Mε μια εικόνα στο Weibo, που στη συνέχεια δημοσίευσε στο Twitter, ο DuanRui δείχνει θήκες που αποκαλύπτουν τα μεγέθη της επερχόμενης σειράς iPhone. Το iPhone 14 και το 14 Pro αναμένεται να έχουν οθόνες 6,1″ και το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone 14 και το 14 Pro Max θα πρέπει να έχουν οθόνες 6,7″. Αυτά τα μεγέθη συμφωνούν με εκείνα που είχαν τα μεταλλικά καλούπια πoυ διέρρευσαν πριν δύο μήνες.

Ο χρήστης δημοσίευσε ακόμα μια σύγκριση των μεγεθών των υποτιθέμενων νησιών κάμερας του 13 Pro Max και του 14 Pro Max. Το 14 Pro Max φαίνεται να είναι μεγαλύτερο, γεγονός που μπορεί να βεβαιώνει τις αναβαθμίσεις που έρχονται.

iphone 14, iPhone 14: Θήκη που διέρρευσε δείχνει τα μεγέθη της σειράς

Σύμφωνα με αναφορές, το iPhone 14 Pro Max θα έχει κάμερα υψηλότερης ανάλυσης 48MP και οι μπροστινές κάμερες στα μοντέλα Pro θα αναβαθμιστούν σημαντικά. Κατά τα άλλα, τα νέα μοντέλα φαίνεται να έχουν παρόμοια σχεδιαστική γλώσσα με τις επίπεδες άκρες και το επίπεδο μπροστά και πίσω. Όσο για τις εγκοπές, περιμένουμε διάταξη διπλής οπής για το υλικό Face ID.

iphone 14, iPhone 14: Θήκη που διέρρευσε δείχνει τα μεγέθη της σειράς

Άλλες αναφορές δείχνουν ότι μόνο τα μοντέλα Pro της Apple φέτος θα λαμβάνουν το νέο chipset A16, ενώ τα 14 και 14 «Plus» θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το A15. Η Apple αναμένεται επίσης να δώσει προτεραιότητα στην παραγωγή των φετινών μοντέλων Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.