iPhone 15 Pro Max: Με ίδια κύρια κάμερα και τεχνολογία οθόνης με το iPhone 14 Pro Max;

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Με ίδια κύρια κάμερα και τεχνολογία οθόνης με το iPhone 14 Pro Max;

Μια από τις σημαντικότερες φήμες που έχουν ακουστεί για το iPhone 15 Pro Max είναι πως θα αποκτήσει μια καινούργια κύρια κάμερα πιθανότατα βασισμένη στον αισθητήρα Sony IMX903, 1″.  Τώρα, όμως, μια νέα πληροφορία θέλει το επερχόμενο high-end μοντέλο να διατηρεί ίδια κάμερα IMX803, 48MP 1/1.28″, Quad-Bayer που έχουν ήδη τα iPhone 14 Pro και Pro Max.

Μαζί με τη φήμη ότι το iPhone 15 Pro Max θα μεταφέρει επίσης την τεχνολογία πάνελ M12 OLED που χρησιμοποιεί στην τρέχουσα γενιά, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Η οθόνη της συσκευής ενδέχεται να μην έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με αυτή του iPhone 14 Pro Max, καθώς οι τρέχουσες αναφορές υποστηρίζουν ότι θα είναι ελαφρώς μικρότερο στα 159,8 mm, σε σύγκριση με τα 160,7 mm του προκατόχου του και ελαφρώς στενότερο στα 76,7 mm, αντί για 77,6 mm.

Όσον αφορά τις αναμενόμενες νέες προσθήκες στο iPhone 15 Pro Max, περιμένουμε κάμερα τηλεφακό περισκοπίου, η οποία φέρεται να είναι αποκλειστική για το Pro Max και όχι το κανονικό Pro και θα προσφέρει οπτική μεγέθυνση 6x.

Αναμένεται επίσης όλη η σειρά iPhone 15 να διαθέτει θύρα USB Type-C και ένα νέο τσιπ Apple A17 Bionic κατασκευασμένο σε λειτουργία 3nm, όπως και 8 GB LPDDR5 RAM.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.