Το design της κάμερας των iPhone 2019 επιβεβαιώνουν camera protectors της Olixar και είναι ήδη διαθέσιμα για προ-παραγγελία.
Apple και Google όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία θα μοιράζοντε τον ίδιο σχεδιασμό στην κάμερα. Η Google επιβεβαίωσε τον σχεδιασμό της κάμερας του Pixel 4 μέσω του Twitter λογαριασμού της, η Apple όμως δεν έχει σχολιάσει επίσημα των σχεδιασμό της κάμερας των iPhone 2019.
Η προσέγγιση της Google για το τετράγωνο πλαίσιο της κάμερας φαίνεται πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτήν της Apple, σύμφωνα πάντα με τα render που έχουμε δει για τα smartphone της δεύτερης. Το Etailer Mobile Fun δημοσίευσε ένα βίντεο με camera protectors που έλαβαν από την Olixar, εταιρεία παραγωγής αξεσουάρ και θηκών.
Τα προστατευτικά της κάμερας απευθύνονται για τα iPhone 11, 11 Max, 11R και επιβεβαιώνουν εκτός από το design και την τριπλή κάμερα που αναμένεται να διαθέτουν τα δύο πρώτα, με την Apple να προσαρμόζει διπλή κάμερα στο 11R.
Οι δύο κάμερες όλων των iPhone μάλλον θα είναι μία 12MP ως κύρια και μία telephoto στα 12MP με 2x optical zoom ενώ η τρίτη κάμερα που αναμένεται να ενσωματωθεί στα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του 11R θα είναι 12MP Ultra-wide με οπτικό πεδίο 120 μοιρών. Η optical image stabilization τεχνολογία ίσως ενσωματωθεί στις δύο πρώτες κάμερες. Η front facing κάμερα τώρα θα είναι 12MP και θα έχει βελτιωμένο Face ID όπως αποκάλυψαν φήμες νωρίτερα.
Δες πώς μπορείς να βελτιώσεις την ταχύτητα στο Android TV ενεργοποιώντας το Developer Options και αλλάζοντας δύο βασικές ρυθμίσεις για καλύτερη απόκριση.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Caviar παρουσίασε επετειακό iPhone 17 Pro Steve Jobs Edition για τα 50 χρόνια της Apple, με πραγματικό κομμάτι από το μαύρο ζιβάγκο του Jobs και παραγωγή μόλις 9 μονάδων.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου