Τα iPhone του 2019 θα έχουν triple-camera setup;

iPhone 2019, Τα iPhone του 2019 θα έχουν triple-camera setup;

iPhone 2019, Τα iPhone του 2019 θα έχουν triple-camera setup;

Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από την αποκάλυψη των επόμενων iPhone 11 ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγονται και σύμφωνα με ένα report που έρχεται από την Κίνα τα επόμενα iPhone θα διαθέτουν triple-camera setup ακολουθώντας τις τάσεις της αγορά για πολλούς αισθητήρες, βλέπε Galaxy A9 με 5 κάμερες και Nokia 9 PureView.

Αυτή την πληροφορία έχει πέσει ξανά στο τραπέζι όταν η Wall Street Journal ανέφερε σε άρθρο της ένα πιθανό μοντέλο με τρεις κάμερες. Σύμφωνα με την φήμη, το επόμενο smartphone της Apple με την τριπλή κάμερα θα μοιάζει με το Mate 20 Pro, αφού οι κάμερες θα τοποθετηθούν σε ένα τετράγωνο πλαίσιο.

Ένα video render του iPhone 11 βέβαια που κυκλοφόρησε παρουσίαζε ένα τηλέφωνο με πολλές γωνίες και την τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με την διαφορά ότι ήταν κατακόρυφα όπως την γνωρίσαμε στο iPhone X.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν επίσης πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το επόμενο iPhone 11 Max θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, οθόνη 120Hz και ασύρματη φόρτιση. Για να δούμε!

Εσείς τι θα θέλατε να έχουν τα νέα iPhone που θα παρουσιαστούν φέτος τον χειμώνα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Κάτι σε ποιο άσχημο δεν έχουμε?

Chris_BMW

Αν κρίνω από την αυτονομία που έχει το Xs max με 3170 mAh περίπου αν Παρί όντως στα 4000 θα εξουδετερώσει τον ανταγωνισμό όσον αφορά την αυτονομία στα σίγουρα ..

ΓΙΑΝΝΗΣ

εγω εχω να πω οτι σαν απο θαυμα μεσα σε 1 χρονο οι 3 μεγαλοι αποφασισαν εντυπωσιακη αυξηση της χωρητικοτητας στα κινητα τους σε σχεση με τα περσινα τους μοντελα…Βρηκαν επιτελους λυση σε αυτη την…”ολοκαινουργια ”τεχνολογια των μπαταριων λιθιου ή απλα δουλευαν τον κοσμο με τις ναυαρχιδες σε 1,5-2 χρονια να θελουν ανταλλαγη μπαταριας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.