iPhone 2020: Θα έχουν ultrasonic αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων

iPhone 2020, iPhone 2020: Θα έχουν ultrasonic αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων

Σύμφωνα με αναφορές, η Apple έχει προγραμματίσει τη συνάντηση αντιπροσώπου της με την ταϊλανδική εταιρεία ανάπτυξης τεχνολογιών αφής GIS, την επόμενη εβδομάδα. Στόχος της συνάντησης είναι η επίτευξη συμφωνίας για την ανάπτυξη ενός smartphone που θα διαθέτει under-display fingerprint scanner και θα είναι ένα από τα iPhone 2020.

Ποια είναι τα νεότερα στοιχεία

Οι αναφορές υποστηρίζουν ότι η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την ultrasonic fingerprint sensor τεχνολογία της Qualcomm σε τουλάχιστον ένα μοντέλο των iPhone 2020. Επιπλέον, η GIS θα συνεργαστεί με την Qualcomm για την προμήθεια των απαραίτητων εξαρτημάτων.

Αυτό ενισχύεται από παλαιότερες αναφορές του αναλυτή των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo, o οποίος είχε πει ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον ένα iPhone με Face ID και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, το 2020 ή το 2021.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο τύποι under-display αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι οπτικοί και οι υπερηχητικοί. Η Qualcomm προμηθεύει ήδη ultrasonic fingerprint sensor τη Samsung, η οποία τους χρησιμοποιεί στα Galaxy S10 και Galaxy Note 10.

Ωστόσο, η Apple θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον νεότερο 3D Sonic Max ultrasonic fingerprint scanner, που παρουσίασε χθες η Qualcomm. Αυτό ενισχύει τις αναφορές ότι τα iPhone 2020 θα έχουν under display fingerprint scanner που θα καλύπτει πλήρως την οθόνη.

Θα δούμε iPhone με Face ID και Touch ID;

Συνολικά, όλα τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν τις αναφορές ότι η Apple θα κυκλοφορήσει iPhone με Face ID και Touch ID. Επιπλέον, με δεδομένο ότι οι ultrasonic fingerprint sensor λειτουργούν μόνο με οθόνες OLED, υποθέτουμε πως θα τους διαθέτουν μόνο τα ακριβά μοντέλα των iPhone 2020.

Πηγή 1Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2019

Τουτέστιν, πάει και το δεύτερο νεφρό…

JR

Wow , βλέπω αυτή την φορά 4 εκτοξευτήρες βληματων. Όσοι κάνατε στο πυροβολικό χειριστές αντιαρματικών tow τρέξτε να το παραγγείλετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.