iPhone 3G S εναντίον Palm Pre

iPhone 3G S vs Palm Pre. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Τα δυο πιο φρέσκα κινητά που θα καθορίσουν το πεδίο της hi-end κινητής τηλεφωνίας είναι εδώ. Για το iPhone 3G S έχουμε πει τη γνώμη μας, για το Palm Pre επίσης. Ποιο από τα δυο μοντέλα θα κερδίσει τους περισσότερους χρήστες και θαυμαστές; Που υπερτερούν και που υστερούν τα δυο μοντέλα; Μήπως μοιάζουν πάρα πολύ στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη διαφορά θα κάνoυν τα λειτουργικά συστήματα iPhone OS 3.0 και Palm WebOS;

Τη σύγκριση κάνει ο Harry McCracker από το Technologizer.com. Εσείς ποιο από τα δύο προτιμάτε;

, iPhone 3G S εναντίον Palm Pre

, iPhone 3G S εναντίον Palm Pre

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
roverand

τι συγκριση ρε παιδια. μια πολυ kαλη αντιγραφη του iphone ειναι το pre.

HitMan

Αντιγραφή πάνω σε τι;! Στο σχέδιο; Στο physical keyboard? Στο WebOS?! Ίσα ίσα που πριν λίγο καιρό βγήκε κάτι σαν framework νομίζω για το iPhone OS για ανάπτυξη εφαρμογών όπως στο WebOS της Palm…

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Γιατί δε βάζουμε και το Omnia2 εκεί;
🙂 🙂 🙂

xpan

το Palm Pre θα συγχρονίζει κανονικά με desktop applications για windows (outlook) και Mac σε λίγο καιρό.

Πολύ καλή σύγκριση που αποδεικνύει περίτρανα γιατί το Pre είναι ανώτερο του iPhone

paulo

file oso kalo einai ton pre i sigrisi den borei na ginei giati leitourgei se gsm kai oxi 3g.otan erthi i 3g borei na ginei kati

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple Chip iPhone

iPhone 16 Pro: Θα είναι το chip A18 Pro το πιο γρήγορο του κόσμου;

Το να στεφθεί ένα smartphone το πιο γρήγορο του κόσμου είναι σίγουρα ένας πολύ ελκυστικός τίτλος που οι top εταιρείες θέλουν να κατακτούν.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.