Για να αποφύγουν τις φάπες και τα αυγά που έπεσαν στην Κίνα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του iPhone 4S από οργισμένους υποψήφιους αγοραστές, στο Χονγκ Κονγκ αποφασίστηκε το εξής. Όσοι θέλουν να το αγοράσουν θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους και το αριθμό ταυτότητας και εφόσον κληρωθούν του υποδεικνύεται την επόμενη ημέρα από που θα παραλάβουν το iPhone 4S!
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα
Κυριακή, 26/03/2023 · Σπύρος Τζάνης
Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.
Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης κύλισης στο iPhone
Δευτέρα, 20/03/2023 · Σπύρος Τζάνης
Η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης στο iPhone είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, όμως τι ισχύει όταν θέλετε να καταγράψετε έναν ιστότοπο, PDF, email, σημείωση ή συνδυάζοντας πολλά στιγμιότυπα οθόνης;
YouTube Music: Κατεβάζει αυτόματα 500 από τα αγαπημένα σας τραγούδια στο iPhone σας
Δευτέρα, 20/03/2023 · Αντώνης Γιαγδζόγλου
Tο Youtube Music απέκτησε τη δυνατότητα να συνεχίζει να παίζει την αγαπημένη σας μουσική στο iPhone σας όπου κι αν είστε, με σύνδεση ή χωρίς.
Το foldable iPhone θα προστατεύεται καλύτερα από τις πτώσεις
Κυριακή, 19/03/2023 · Σπύρος Τζάνης
Η ανάπτυξη του αναδιπλούμενου iPhone συνεχίζεται καθώς μια ανακαλυφθείσα αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας υποδηλώνει ότι η Apple αναζητά έναν τρόπο για να προστατεύσει καλύτερα τη συσκευή της από πτώσεις.
Κατάντια….
Βλέποντας και την προηγούμενη είδηση, πραγματικά τους λυπήθηκα. Ύπαρξη δίχως κανένα νόημα και ζωή χωρίς ουσία. Και εμείς γουστάρουμε τα gadgets αλλά αυτοί ζουν μόνο γι’ αυτά απ΄ ότι φαίνεται.
Ξεφτίλα…ουτε για να γ…ν Δεν θα κάναν έτσι….καμμενοι!!
κατάντια πιστεύω κι εγώ να πλακώνεσαι στις μπουνιές για να σκάσεις 700 ευρώ να αγοράσεις ένα προϊόν.. επίσης δε καταλαβαίνω τη τακτική της κλήρωσης σαν τακτική μάρκετινγκ…
Υ.Γ. Δείτε επειγόντως το επεισόδιο του Futurama με το Eye-Phone!!! πολύ γέλιο!!!! (νομίζω είναι το 3o της 6ης σαιζόν!!!)
Ναι ναι ΕΣΥ Μικρε Mao Che…ΕΣΥ ΕΣΥ είσαι ο υπέρ τυχερός που θα σου αδειασουμε το πορτοφόλι!!!! Και όταν μπαίνεις στο κατάστημα μας εμείς με τις ίδιες μπλούζες θα σπάμε πλάκα μαζι σου… Στην υγεια των κοροιδων που αν δεν υπείρχαν θα εξαφανιζονταν οι αητοματιδες… ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΚΑΛΟΟΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… (και όταν θα σε σφαλιαρωνω θα λες thank you Master)
Υπήρχαν… (το iPod φταίει σα σταθμών του τυπογραφείου) αμάν αυτη η apple με έκθετη τς τς τς
https://www.youtube.com/watch?v=EaHUpWuqNHY
Όπως ειπώθηκε και πιο πριν: This sums it up^