Λευκό iPhone 4S εμφανίζεται στο σύστημα της AT&T

Όπως αποκαλύπτει το screenshot υπολογιστή από το εσωτερικό σύστημα της ΑΤ&Τ αμερικάνικης εταιρίας κινητής τηλεφωνάς, μαζί με τα 3GS και 4 ετοιμάζεται να μπει στην αποθήκη και ένα iPhone 4S σε λευκό χρώμα. Τι ακριβώς πρόκειται να γίνει και αν θα παρουσιαστεί iPhone 4S μαζί με iPhone 5 ή μόνο το πρώτο και σε ποια χρώματα, πιστεύω ότι σύντομα θα ξέρουμε!

Πηγή

Kudos to Oldboy

Επεξεργάστηκε την 18 Σεπτεμβρίου 2011 15:06

Σχόλια

  • δεν μπορω να ακουω πλεον για apple οποια σειρα δεις στην τηλεοραση αμερικανικη,οτι και να δεις apple ΕΛΕΟΣ δηλαδη

  • Ίσως είναι το iPhone 4 με 8GB και ονομάζεται 4s, ΑΝ όντως είναι αληθινή η φωτογραφία...Μακάρι όντως να αληθεύει...!

  • Δεν ξέρω αλλά χωρίς παρεξήγηση ..........αυτή η αποθήκη έχει iphone 3G και iphone 4!!!
    Τα iphone 3GS μάλλον τις τελείωσαν !!!!! Εμένα δεν μου φαίνεται αληθινή η photo !!!
    Αν και προσωπικά είμαι από αυτούς που θα αγοράσω άμεσα το νέο μοντέλο ,
    με έχει κουράσει αυτός ο βομβαρδισμός "παραειδήσεων" του τύπου "βρέθηκε μια βίδα που γράφει αυτό.......ένα παξιμάδι με χαραγμένο το άλλο..........μια θήκη με αυτό το σχήμα σε ένα site......κ.λ.π.".
    Προσωπική άποψη εκφράζω!

  • δηλαδή η ατντ έχει 16 μοντέλα μήλων; πουλαει και mac; γιατί αν πουλάει Μόνο Κινητα και tablet η φώτο γινεταί αυτόματα fake!!!

  • leathernecks, δεν έχεις καθόλου άδικο. Αλλά σε καμία περίπτωση το Techblog δεν μπορεί να "κατηγορηθεί" για βομβαρδισμό ειδήσεων και φημών σχετικά με το iPhone 5. Τώρα που πλησιάζει η ανακοίνωσή του, ναι ασχολούμαστε και εμείς περισσότερο. Αλλά τόσους μήνες άλλα sites γράφουν για βίδες και για το όνειρο που είδε χθες το βράδυ ο Steve! :)

  • Εσωτερική πληροφόρηση για το iPhone 4s: το "4" και το "s" υποδηλώνει τη ποιότητα του..

    Δηλαδή "4" που ακούγεται σε "For" και το "s" που ακούγεται σαν "ass".. όλο μαζί: "For Ass!!!" (μετάφραση δε κάνω!!! χαχαχα) :p

  • Κώστα το διευκρινίζω ! Το σχόλιο μου αναφερόταν γενικά στο "βομβαρισμό ειδήσεων" -όπως πολύ εύστοχα είπες- και όχι συγκεκριμένα και αποκλειστικά στο αγαπημένο μας Techblog που νομίζω όλοι οι τακτικοί του αναγνώστες, διαπιστώνουν εδώ και τόσο καιρό που γίνεται αυτός ο ντόρος με το αναμενόμενο iphone, ότι η μεταφορά ειδήσεων και φημών είναι αρκετά προσεκτική και φιλτραρισμένη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.