iPhone 4S, Τα τηλεοπτικά διαφημιστικά

Με το iPhone τα κάνεις όλα απλά. Δεν σε ενδιαφέρει να ξέρεις τι επεξεργαστή φοράει ούτε πόση μνήμη RAM. Σε ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης για να ξέρεις αν σε βολεύει ή όχι και η ποιότητα των φωτογραφιών για να τραβές καλές με την κάμερα. Αυτή είναι εμπειρία iPhone. Κάνει λίγα ή πολλά; Ότι κάνει το κάνει καλά. Δείτε τα “χαλαρά” τηλεοπτικά διαφημιστικά spot του iPhone 4S.

Επεξεργάστηκε την 1 Νοεμβρίου 2011 16:21

Σχόλια

  • Το icloud δεν θα το πάρει το 4 λόγω IOS5? Εννοώ αυτό αφορά καθαρά το κομμάτι του λειτουργικού. Αν είναι έτσι είναι απατεωνιά να το πλασάρουν με το 4S :D

  • Πολύ ωραία αλλά κρίμα που δε λειτουργήσει αξιοπρεπώς το Siri ελλάδα..
    Είμαι σίγουρος ότι δε θα καταλαβαίνει το 99% των ελλήνων που μιλάνε αγγλικά..

  • δεν σε νοιαζει η ταχυτητα του επεξεργαστη αλλα εχει τον ταχυτερο συμφωνα με benchmarks

  • Πραγματικα ολες οι διαφημισεις της apple εχουν τοση θαλπωρη...ειναι απλα magical...απιστευτη προσεγγιση και απιστευτα ελκυστικες. Πραγματικη συγκινηση χωρις πλακα.

  • Τα benchmarks το εχουμε ξαναπει οτι ειναι λιγο περιεργα γιατι βγαζω με το pc μου λιγοτερα απο το iphone4..(το pc ειναι i7-860 με 6950) αυτη τι στιγμη συγκρινω το ipad2 που εχω και μπορω να μιλησω και συμφωνα με τα benchmarks ειναι πιο γρηγορο απο το 4s.. Αν τα βαλω ολα αυτα στο τραπεζι, δεδομενου οτι εχω δει τις διαφορες και τα σχολια των χρηστων δεν αξιζει η μεταβαση στο 4ς καθαρα για τη ταχυτητα. Για το siri ναι..
    Ειναι τετοιο το λειτουργικο που δε χρησιμοποιειται αμεσα στο iphone 4s η επεξεργαστικη ισχυς, σαν αποκριση δε θα καταλαβεις πολλα. εκτος αν θες να παιξεις τα νεα παιχνιδια της gameloft που θα βγουν στο μελλον με high γραφικα στις 3,5"...(το λεω ειρωνικα, αλλα αν εσυ γουσταρεις τετοια πασο!) αν ειναι να ζητα καποιος μονο ισχυ και ταχυτητα να παρει καλυτερα πχ galaxy nexus που αν ισχυουν τα δικα του και καλα benchmarks ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το ipad 2.. Ή καποιο αλλο τελευταιο android με texas omap, τους τελευταιους που αν ισχυουν αυτα που λενε στο web, καταλαβαίνω γιατι τους επέλεξε και η samsung..
    Σε πραγματικη χρηση το 4 με το 4ς δεν εχουν μεγαλες διαφορες..εξαλλου πολλοι αναφερουν οτι το 4 εγινε πιο αργο και συμφωνα με το επισημο φορουμ της απλ, ειπαν οτι μερος του κωδικα δεν ειναι τρελλα optimized για το ios 5 στο 4 και οσοι εχουν και 3gs λενε οτι παει πιο γρηγορα απο το 4.. Συνεπως μαλλον με το 2ο update θα φτιαξουν αυτα..(οπως εγινε και με τα iphone3 που στο 2ο update του ios4 σταματησαν να κρασαρουν σαν διαολοι..)

  • Το iphone 4s στην Ελλαδα με την λειτουργια της siri:

    Ελληνας: siri, πως θα ειναι η μερα μου σημερα ?

    Siri: Τιποτα το σπουδαιο, θα σε απολυσουν.

    Ελληνας: Σοβαρα?!?!

    Siri: Οχι, γιατι σε εχουν ηδη απολυσει. Και που βρηκες τα λεφτα να με αγορασεις?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.