iPhone 5 ελληνικό ξεπακετάρισμα

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και ξεπακετάρουμε το νέο iPhone 5 16GB σε μαύρο χρώμα. Το iPhone 5 κυκλοφόρησε επίσημα στη χώρα μας σήμερα και έρχεται με λειτουργικό σύστημα iOS 6.0.1, οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 1136×640 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και Full HD video και δεύτερη μπροστινή κάμερα 1.2 Megapixel. Δείτε το unboxing με το μαγικό κοπίδι.

Τιμές
iPhone 5 16GB: 739 ευρώ
iPhone 5 32GB: 855 ευρώ
iPhone 5 64GB: 976 ευρώ

Επεξεργάστηκε την 9 Νοεμβρίου 2012 12:30

Σχόλια

  • Κώστα παρατήρησα οτι έχεις συνέχεια τα μάτια σου ανοικτά και εισαι πολύ ψαροτικός ... Χαλάρωσε λιγο , με αγχώνεις ...

  • Καλό κινητό.... ο ανταγωνισμός όμως είναι δύσκολος... για να δούμε πως θα ανταποκριθεί..!! :)

  • δεν ειναι δικό μου....δεν θα ήθελα....(ήχοι κοπιδιού να χαράζει...)....σε τρώει...θες να μάθεις...:)))))))))))

  • Οτι πληρώσεις παίρνεις? Δεν συμφωνώ ,ακόμα και αυτή η αντικειμενικά άριστη ποιότητα είναι υπερκοστολογημένη

  • Θετικά :
    +Η πίσω πλευρά είναι πραγματικά πολύ όμορφη και στυλάτη.
    +Πολύ λεπτό

    Αρνητικά :
    -Υπερβολικά μακρόστενη οθόνη.Δεν έχουν άδικο όσοι το χαρακτηρίζουν "τηλεκοντρόλ".

    Αυτά από θέμα design μιας και το video αφορά unboxing και όχι hands on.
    Kαλή συνέχεια για φέτος Βλαχάκη :)

  • + Η πισω πλευρα όμορφη και ΔΕΝ χαραζεται τόσο εύκολα όσο έλεγαν (εδω δεν τα καταφερε το μαγικο κοπιδι)

    - Αντικειμενικά: Πάρα πολύ ακριβό
    - Υποκειμενικά: Το μονο καινούριο είναι ...ενα εξτρα row εικονιδίων, λάθος αναλογία για το ήδη "παρωχημένο" μέγεθος οθόνης

    • Δοκιμαζα ενα φακο.στην καμερα. Δεν θα τον χρησιμοποιησω στο hands-on.

  • τι review να κανεις σε ενα iphone!!! τι νεο να δειξεις.............?! ομορφη κατασκευη παντως.. χαλια οθονη η μακροστενη........

  • Πολυ ωραιο ! Οι οδηγιες ειναι στα Βουλγαρικα (το δευτερο φυλλαδιο που βγαζεις) . Οι παρτιδες που ερχονται στην Ελλαδα ειναι ιδιες με τις δικες μας εδω πανω .

  • Κώστα, ευχαριστούμε για άλλο ένα hands on. Είχα καιρό να δω καινούριο επεισόδιο! :-P
    Με όλο το θάρρος, έχεις το ελεύθερο για τη γλυκειά μεταχείριση της πλάτης του iPhone με το μαγικό κοπίδι; Τι θα απογίνει η εν λόγω συσκευή; Λογικά σε καμιά βιτρίνα τη βλέπω.

  • σχεδον 750 ευρώ το πιο φθηνό? νομίζω ότι είναι πανάκριβο. όμορφο και ποιοτικό αλλά πολύ ακριβο...

  • με τίποτα δεν δικαιολογή τη τιμή του...αυθαίρετα και αυθρασώς επιτρέψτε μου να πώ ότι η apple είναι για θύματα του design...out of record και εγώ που και που ονειρέυομαι ένα MacBook Air τετραπύρινο αλλά με virtual box που να τρέχει microsoft windows, χωρίς αυτό...το όνειρο θα ήταν εφιάλτης

  • Κωστα περιμενουμε με ανυπομονησια τωρα unboxing του Motorola razr i και φυσικα του lg nexus 4!

  • Παραμένει όμορφο....Η τιμή βέβαια είναι αρκετά υψηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό και με δεδομένου ότι της apple την κρατάνε.

  • πανάκριβο... θα προτημήσω μάλλον ενα nexus 4 ή ακόμη καλύτερα ένα Lumia 920 μόλις πέσει λίγο η τιμή.

  • Ωραίο unboxing Κώστα!! Περιμένουμε και hands-on by Vlachakis!! Κακά τα ψέματα ξέφυγε πολύ σε τιμή, ειδικά τώρα που ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός!! Αλλά πάλι δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί( ούτε στην Ελλάδα της κρίσης) να κάνει τις πωλήσεις που περιμένουν στην Apple ότι θα κάνει!!

  • Να σου πω την αλήθεια περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό!! Το είδα και από κοντά, δεν με ξετρέλανε!!

  • Κώστα να σε ρωτήσω κάτι ?? Σου παρουσίαζε προβλήματα με το wi-fi ???γιατι σε μένα μου κάνει κάτι κουλα !!!

  • Παρόλο που δέν είχα κάποια αντιπάθεια ποτέ στα iphone αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατι είναι όντως σαν τηλεκοντρόλ, για τα χρήματα ας μην σχολιάσω καλύτερα

    *Είδατε πως διαμορφώνουν οι εταιρίες στην Ελλάδα τις τιμές? Μπράβο κώστα που το ανέφερες

    *Άλλαξες κάμερα? Όλα τα hands on σου είναι τέλεια και ευχαριστιέσαι να τα βλέπεις, αυτό όμως είχε κάποια προβληματάκια

  • Περιμενα οτι η οθονη θα ηταν μακροστενη αλλα οταν το ειδα χθες στα μαγαζια ηταν ιδανικη...πανεμορφο κινητο...πολυ λεπτο και πολυ κομψο το πισω μερος του με το αλουμινιο...ομως στην ελλαδα ειναι ΥΠΕΡκοστολογημενο....δεν αξιζει να το παρεις απο εδω...αν κοιταξεις τις τιμες του στο εξωτερικο δεν εχουν καμια σχεση...αυτο ειναι το iPhone 5 και θεωρω οτι ειναι αρκετα καλυτερο απο το GS3...

  • Βρε Κώστα ... το στομάχι μου πιάστηκε κόμπος όταν είδα που το γρατζουνούσες.

    • Ναι βρε παιδιά, ένα σαρδάμ δεν μπορεί να κάνει κάποιος; ΜΒ είναι!

  • Τρομερο κινητο,πανεμορφο μικρος πυραυλος σιγουρα αλλα παρα πολυ ακριβο και το οτι πληρωσεις περνεις δεν νομιζω να ευσταθει στις μερες μας!!Η google πιστευω φετος ομως θα κανει το μπαμ με το νεξους 4!Η τιμη ειναι τρομερη και σωστη απ ολες τις αποψεις αλλα με χαλανε πραγματα οπως το 4G που δεν ειναι compatible οπως επισης και με τη microSD αλλα με τετοια τιμη και ποιος δεν θα επαιρνε android!!

  • οσο δεν ανοιγε η οθονη καλο..οταν ανοιξε,ακομη μια οθονη με κουμπακια κουμπακια κουμπακια..... το ποιο βαρετο μενου ever.. οσο αφορα την τιμη το ειπε ο βλαχακης,δε θα μας τα παρουν τα λεφτα απο της ρσεπες εμεις θα τα δωσουμε. προσωπικα κ λιγοτερο να ειχε δε θα τα εδεινα. ας το παρουν η σερβιτορες

  • Κώστα δε παίζεσαι με το κοπίδι....καλά κάνεις όμως γιατί αν χαράζετε εύκολα θα φανεί μετά από μήνες..

  • Κωστα ειχα παλια ενα iPod Nano και ηταν εξολοκληρου απο αλουμινιο και ηταν σαν την πλατη απο το πενταρι... Με μεγαλη πιεση και κλειδια στην τσεπη γινεται το κακο... Με το κοπιδι δυσκολα θα το καταφερεις...

  • Συγχαρητήρια Κώστα για ένα ακόμα φοβερό βίντεο σου! Συνέχισε την φανταστική δουλειά σου και περιμένουμε για το hands-on!!!

    Επειδή μιλάμε για unboxing πρέπει να σταθούμε μόνο στο design και στο τι περιέχει και το πως τα περιέχει μέσα το κουτί. Αντικειμενικά είναι πολύ όμορφο (κρίμα, όμως, που θα μπει σε θήκη και θα αλλοιωθεί!!). Η πλάτη του είναι εξαιρετική αλλά όταν το βλέπω "φάτσα" με χαλάει. Είναι σαν να βλέπω ένα 4/4S που το βάλανε στο κρεβάτι του Προκρούστη και ξεχυλωθηκε. Δεν μ αρέσει αυτή η μακρόστενη οθόνη (γούστα είναι αυτά). Αλλά όπως το βλέπεις να ταιριάζει έτσι στο χέρι σε ψηλοψηνει το μακρόστενο στυλ... Δεν το έχω πιάσει ακόμα στα χέρια μου όμως δεν έχω αμφιβολία ότι θα έχει τέλεια υφή, σε αυτά δίνει μεγάλη σημασία η Apple. Και επειδή είμαι Android αγοραστής αυτό που ζηλεύω απ τους "Μηλαδες" είναι στο unboxing. Η Apple πάντα πρόσεχε να δίνει συνέχεια θετικές εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή στης συσκευές της κι από αυτό δεν λείπουν τα κουτιά των iPhone. Ότι περιέχει μέσα είναι τόσο προσεγμένα και προσεκτικά τοποθετημένα.

  • ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ??ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ?? ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙ!!!!!!!ΤΟ ΠΟΛΥ 250 ΕΥΡΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!

  • nexus 4, από lg
    αναμένεται στα 350 euros, τετραπύρινο, τεράστια οθόνη και καλύτερα χαρακτηριστικά.

    αν προτιμάτε να δώσετε τα διπλά για ένα κινητό με τα μισά χαρακτηριστικά του Nexus και τραγικούς χαρτες, τότε δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο.

    όπως είπε και ο παραπάνω με 250 κάτι γίνεται

  • @konstantinos
    "με τίποτα δεν δικαιολογή τη τιμή του…αυθαίρετα και αυθρασώς επιτρέψτε μου να πώ ότι η apple είναι για θύματα του design". Πες τα χρυσόστομε !!!

    @Λευτέρης λέει:
    "…αυτο ειναι το iPhone 5 και θεωρω οτι ειναι αρκετα καλυτερο απο το GS3…." Specs Samsung Galaxy 3 κλάσεις ανώτερα από iphone5 για τον κοινό νου. Απλά τα βλέπεις και συγκρίνεις.

    @mike
    "@manos που πας ρε καραμητρο με s3 δεν ειναι καν πιο γρηγορο απο το 4s". Καραμήτρος στην προεκειμένη περίπτωση μάλλον είναι ο iphonakias που πληρώνει 750 ευρώ για ένα "κινητό". Ο Θεός να μας φυλάει!

    @Aντωνης
    "προσωπικα κ λιγοτερο να ειχε δε θα τα εδεινα. ας το παρουν η σερβιτορες". Και οι πωλήτριες του Zara που εδώ στη Θεσσαλονίκη μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο αλλά το 4s το έχουν. Και που'σαι εάν θελει να σε πάρει τηλ σου κάνει αναπ γιατί δεν έχει κάρτα....

    Τα top κινητά είναι πολύ ακριβά, οι τιμές τους δεν θα έπρεπε καά την ταπεινή μου γνώμη να υπερβαίνουν τα 349 ή τα 399 ευρώ και τα mid στα 179€-249€. Εκει το ταβάνι, αντε γιατί όλοι Βαρδινογιάννηδες γίναμε στην Ελλάδα μου φαίνεται.....

  • Μην συγκρινετε s3 και Ι5 . Πλεον οι δρομοι τους εχουν αλλαξει . Το s3 ειναι σαν ενα πανισχυρο τζιπ εκτος δρομου φτιαγμενο για να ξεπερνα δυσκολιες και σκαλωματα (multitasking π.χ) και το Ι5 ειναι σαν μια πορσε δρομου , σφαιρατη που πουλαει μουρη , σε παει γρηγορα εκει που θες , ανταποκρινεται στο παραμικρο και φυσικα για να την αποκτησεις , πρεπει να δωσεις κατι της παραπανω . Το S3 ειναι εξ ολοκληρου επαγγελματικο τηλεφωνο με features που στοχευουν σε ενα αγοραστικο κοινο , το οποιο εχει καποιες ειδικες απαιτησεις απο το κινητο του , ενω το Ι5 οπως σχεδον ολα τα Iphone εχει εξωραϊσει ηδη γνωστα features και τα ξαναριχνει στην αγορα με το δικο της τροπο . Εν κατακλειδι , τελειο το Ι5 , θα το αγοραζα ! Μου αρεσει η μικροτερη οθονη σε σχεση με τον ανταγωνισμο , το iOS ειναι πολυ καλο λειτουργικο , ( εχει βεβαια τα μειον του , οπως ολα τα OS , αλλα ο συμβιβασμος ειναι αναποφευκτος σε ο,τι κι αν επιλεξει κανεις ) ελαφρυ και user friendly .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.