iPhone 5C, Διαρροή πολλών φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση

Μπορεί η Apple να μη λέει κουβέντα για τη φθηνότερη εκδοχή του iPhone, η οποία και θα ονομάζεται iPhone 5C, αλλά σήμερα διέρρευσαν στο ίντερνετ φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από τη νέα συσκευή σε λευκό πλαστικό πλαίσιο. Οι πρόσφατες φωτογραφίες εστιάζουν στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ παράλληλα διέρρευσαν και φήμες οι οποίες θέλουν τη συσκευή να είναι μεν φθηνότερη, αλλά όχι και εντελώς φτηνή.

Στο link της πηγής μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες της συσκευής που έχουν διαρρεύσει εκτός από εκείνες που δημοσιεύουμε εδώ. Πάντως οι εκτιμήσεις μιλούν για πλαστικό πλαίσιο, οθόνη 4 ιντσών και κάμερα 8 Megapixel.

Πηγή

Σχόλια

  • Ναι φιλε αρμαντο εξ οροκληρου απο πλαστικο ειναι το γιουνιμποντυ του συγκεριμενου μηλοτηλεφωνου.

  • όταν μια μέρα πόσταρα ότι είμαι σίγουρος πως η απλ θα βγάλει κάμια φθηνότερη εκδοση του ιφον με κοροιδευαν..!

  • Τα κουμπια αυξομειωσης και αθορυβης λειτουργιας που ειναι; Τι δουλεια θελει η τρυπουλα στη θεση τους;

  • Ωραίο το περίβλημα τύπου lumia. Αντε, μπας και σταματήσουν να μιλάνε για πλαστικά...! Τελευταία και καταιδρωμένη και στη μεσαία κατηγορία η apple...(με τιμή φαντάζομαι πάνω από 350 Ευρώ...)Η πρώτη μεγάλη κωλοτούμπα της apple. Η δεύτερη θα είναι όταν μεγαλώσει την οθόνη.

  • @Λεωνιδα διαφωνω μαζι σου. Δεν ειναι κωλοτουμπα οταν η apple αποφασιζει να βγαλει μια πιο φθηνη εκδοση του iphone 5 για οσους δεν μπορουσαν να παρουν το αλλο. Επισης οταν ολες οι ναυαρχιδες ειναι γουρουνια η apple δεν μπορει να μεινει ενα σκ@τ0

  • Παιδιά σταυρώστε με αργότερα, αλλά εγώ πιστεύω ότι η Apple αποκλείεται να βγάλει "φτηνό-πλαστικό" iPhone. Mini ίσως βγάλει, φτηνό-πλαστικό με τίποτα.

  • Dimitris τι ακριβως εννοεις οταν΄λες πεταμενη εταιρεια η apple; Κορυφαια ειναι 2η στις αγορες βγαζοντας 2 κινητα τον χρονο και οχι σαν την samsung που βγαζει 1.000.000. Και επισης ειναι κορυφη στις αναβαθμισεις οταν το iphone 4 του 2010 παιρνει iOS 7

  • πλαστικο iPhone μεν φθηνο αλλα δεν συμφερει ..... μια πλαστικουρα θα αγορασει κανεις ??????

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.