Φωτογραφίες από το επόμενο iPhone 5S;

Φωτογραφίες που “διέρρευσαν” σε ιστοσελίδα τεχνολογίας από την Κίνα υποτίθεται ότι εμφανίζουν το iPhone 5S. Ακόμα και αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές, από αυτές δεν θα καταλάβετε κάτι διαφορετικό μιας και όπως συνηγορούν οι μέχρι σήμερα πληροφορίες το iPhone 5S θα είναι ένα αναβαθμισμένο εσωτερικά iPhone 5 με οθόνη 4 ιντσών και όμοια εξωτερική εμφάνιση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Φεβρουαρίου 2013 10:53

Σχόλια

  • Άλλο ένα αναβαθμισμένο 4-4S-5... Και μετά λέτε για την Samsung ότι βγάζει όλο τα ίδια και τα ίδια...

  • Σίγουρα είναι κλώνος...μπαταρία 1130 mah απο 1420?ούτε στο πιο τρελό modification δεν φτάνει την μπαταρία του 5...

  • @giorgio όχι αλλά μετράς παραπάνω στην καφετερία.. αλλιώς θα σε δουν αν δόσεις 400 ευρω αλλιώς αν δώσεις 800+ σου δίνει ενα status ρε αδελφέ

  • Την μπαταρία που έχει περιτύλιγμα απο μονοτικη ταινία? Με λειτουργικό μπανάνα θα δουλεύει αυτό το κατασκεύασμα! !!

  • καταρχας δεν ειναι ετσι το iphone εσωτερικα .εχει καλυμμτα στον επεξεργαστη και σε αλλα σημεια και η μπαταρια ειναι καλυμμενη με μαυρο περιτυλιγμα.

    προς "lorentzo" η μπαταρια της φωτο δεν εχει περιτυλιγμα απο μονοτικη.και στο 3GS ετσι ακριβως ηταν

  • @Darth δν τ πιστευω τι ακουω σε περιοδο κρισης... Εχουμε γινει τελικα τοσο ζωα απο την πλυση εγκεφαλου που μας κανουν...ναι φιλε εσυ στην καφετερια μετρας παραπανω απο μενα που εχω w810i... Αρε καταντια να κρινεται ο αλλος απο το τι κινητο εχει... Προεκταση του ανδρισμου μας εγινε ρε παιδια;;;; Δεν παμε πουθενα ετσι... Κριμα κ σε σενα φιλε...

  • Ρε Κωστηκα χαβαλε θα κανει το παιδι,ακομα και το πιο κακομαθημενο κολοπαιδο δεν εχει τετοια αποψη σε αυτη τη χωρα τετοια εποχη.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.