iPhone 6, πληροφορίες για μόλις 1 GB RAM

Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο όλο και περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν για το επερχόμενο iPhone 6 για το οποίο έχουμε ακούσει ότι θα βγει σε δυο εκδόσεις, ότι θα έχει οθόνη με επικάλυψη από ζαφείρι, έχουμε ακούσει για την μπαταρία του και πολλές άλλες πληροφορίες.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τη νέα πληροφορία το iPhone 6 θα διατηρήσει το 1GB RAM όπως το iPhone 5 iPhone 5s, τη στιγμή που οι Android συσκευές κινούνται στα 2GB RAM και μέσα στο έτος αναμένονται να φτάσουν στα 4GB. Ωστόσο οι iOS συσκευές αν και είναι πίσω από τις Android, τα πηγαίνουν αρκετά καλά στο multitasking. Η Apple συνηθίζει να κάνει upgrade στη RAM από γενιά σε γενιά – 128MB για το iPhone 3G, 256MB για το iPhone 3GS, 512MB για το iPhone 4 και 4S και 1GB για τα iPhone 5, 5c και 5s.

Aν και το παρακάτω έγγραφο λέγεται ότι είναι εκ των έσω, δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι, αλλά δεν μένουν και πολλές μέρες μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο δεν είναι διόλου απίθανο να δούμε την 4.7 ιντσών και την 5.5 ιντσών έκδοση, να έρχονται με διαφορετικές RAM.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Αυγούστου 2014 6:57

Σχόλια

  • Η ραμ ειναι πιστευω μια ιδεα οταν το λειτουργικο ειναι καλο. Το ios ειναι πανάλαφρο και παλι με ενα giga θα πεταει αυτα να τα βλεπει το αντροιντ που με τρια λαγγαρει!!!!

  • Απλά γελοίο άμα είναι αλήθεια κάτι τέτοιο. Όσο καλά και να τα πηγαίνει με 1 gb ram πρέπει σε αυτή την εταιρεία να κατανοήσουν και την οποία εξέλιξη που υπάρχει. Αλλιώς όσο πρόβατα και να παραμένουν μερικοί που είναι υποστηρικτές κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν και αυτοί. Εξάλλου και τα πρόβατα κάποια στιγμή ξυπνάνε. Το ελπίζω.

  • 1 φτανει κ περισσευει!

    με 2- 3 το αντροιντ δεν υπαρχει συσκευη που να μην λαγκαρει παγωνει.. κ συννεφο τα bugs!

  • @Nik,εχεις Nexus 5?Γιατι εγω εχω Nexus 5 και ειμαι φανατικος Wphonaκιας αλλα μην λες οτι σου ερθει πριν το δοκιμασεις ;)

  • Όλοι λέτε κολλάει το android κολλάει το ένα κολλάει το άλλο. Είπα πως εντάξει μπορεί να πηγαίνει σφαίρα και να είστε πλήρως ευχαριστημένοι οι φαν της εταιρείας. Με την ίδια λογική όμως ρε μάγκες και η τηλεόραση της γιαγιάς μου πετάει και δείχνει τέλεια και είναι 20 ετιασ και είναι Κόμπλε με αποκωδικοποιητή. Αυτό σημαίνει ότι είμαι χαζός που έχω πάρει εγώ μια full hd? Η τεχνολογία προχωράει και η εταιρεία του Αδάμ μένει πίσω.

  • @ΝΙκ
    Έχεις δουλέψει με Nexus 5, Galaxy S5 και HTC One M8?
    Τα είχα όλα (εδώ και 3 μήνες το Μ8) και δεν κολλάει τίποτα.
    Μάλλον έχεις να πιάσεις android από εποχή gingerbread.
    Φιλικά.

  • Μα τι να την κανουν την πολλη ram οι ios συσκευες ? το λειτουργικο ειναι τοσο απλο τοσο smooth...εδω ειμαι κατοχος nexus 5 εδω και 7 μηνες και με 2gb ram τετρ.επεξ. 2.2Ghz+++ και μπορει να τα πηγαινει αρκετα καλα στο θεμα του λειτουργικου (εχει ψιλοκολλησει 2-3 φορες με πολλες εφαρμογες ανοιχτες) αλλα οχι σαν τα ios..ios the best :D

  • Nikosx οκ ρε λεβέντη γιατί δεν πας τότε να τελειώνουμε στις iOS crazy smartphone συσκευεσ?Πήγαινε εξάλλου το ανδροιδ κολλάει. Μην τρέξε κρασί φιλαράκι. Εξάλλου την τη θες την πολλή ram? Δεν χρειάζεται. Όπως και την μπαταρία που θα έχει. Τι την χρειάζεσαι. Εξάλλου έχεις δίκιο. Tα iPhone είναι πολύ smooth όταν μπαίνεις facebook.

  • @loki φίλε για nexus συμφωνώ από λιτά το κινητό φυσάει το m8 όχι και τόσο θα έλεγα μέτρια αλλά ρε παιδιά αυτό το s5 πως λαγκαρει έτσι ; Πραγματικά η κάτοχοι του πως την παλεύουν ; Τα δοκίμασα όλα σήμερα στο public και το μόνο που ξεχωρίζει ειναι το nexus και το g3

  • Ειμουν σιγουρος τι να το κανει παραπανω απο 1γιγα πεταει το iphone και αλλα.τα ιδια λεγατε με τις 4ιντσες οθονη δεν θελει παραπανω κλπ.σας εχω βαρεθει με την ιδια καραμελα.οαα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

  • Ίσως και να μη χρειάζεται το ios αυτή τη στιγμή πάνω από 1GB Ram, όμως προσωπικά επειδή δεν αλλάζω κινητό κάθε εξάμηνο θέλω μια συσκευή να έχει διάρκεια και το μόνο σίγουρο είναι οτι σε μελλοντικές αναβαθμίσεις του λειτουργικού θα χρειαστεί την παραπάνω μνήμη.
    Επειδή όμως πρόκειται για πληροφορίες δε ξέρουμε αν ισχύει τελικά αυτή η είδηση.
    Πάντως δε βλέπω το λόγο να μη βάλουν έξτρα μνήμη, ειδικά στις τιμές που δίνει η Apple τα κινητά της, εκτός και αν τη φυλλάνε για το 6S :p

  • Άμα φτάνει το 1gb ram....
    Και το Mac OS είναι καλό λειτουργικό αλλά του βάζουν τα πάντα μέσα. Αφήστε λοιπόν τις δικαιολογίες και πληρώστε προπερσινες τεχνολογίες χαβιάρι όσο smooth και να τρέχει.

  • Ποια κινητά με 2-3 γίγα ραμ κολλάνε??? Πείτε μας μερικά...Ναι σίγουρα το ΙΟS δεν χρειάζεται τόση ραμ 'οσο το Αντροιτ αλλά στις εκατοντάδες συσκευές με αντροιτ θα υπάρχουν και μερικές δεκάδες άχρηστες. Oxι όμως τα ίσης ή και λίγο πιο κατω αξίας αντροιτ να κολλάνε... Η Μηλιά έχει μόνο 2 συσκευές, δουλέυει για πάρτη της οπότε λογικό να είναι πιο σμουθ το λειτουργικό της. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα χρειαστεί περαιτέρω αναβάθμιση στο hardware!

  • Τα Fanboys του Android τελικα εγιναν πιο φανατισμενοι κ απο της Apple. Οι περισσοτεροι δεν εχουν χρησιμοποιησει iPhone για πανω απο 15 δεπτερολεπτα κ εχουν γινει ολοι δικαστες....Ναι κυριοι ΚΟΛΛΑΕΙ κ ΛΑΓΚΑΡΕΙ το Android σε ολες τις συσκευες και με custom Roms,και ναι κ στις ναυαρχιδες με τα 10 GB Ram (ο Θεος να τις κανει...).Σας σοκαρα??? ΟΧΙ,ολοι το ξερουμε.Μονο το Nexus την παλευει αλλα αυτο ειναι πιο απλο κ απο Symbian. Μην υποστηριζετε τις συσκευες σας επειδη μισειτε την Apple. Ξεκολλατε...Εχω παρει ολα τα iPhones μεχρι το 5αρι κ τον τελευταιο εναμιση χρονο αλλαξα S4,G2 και Note 3. Τωρα εχω S5 κ περιμενω το iPhone 6 οσο τπτ αλλο. Τερμα τα Android για μενα...καλο το παραμυθι τους αλλα δεν εχει Δρακο!!! Το iPhone ειναι ακομα ετη φωτος μπροστα κ σε Software κ σε Hardware. Οπως επισεις κ τα iPads κ τα MacBooks παιζουν χωρις αντιπαλο. Δυστυχως,αλλα ετσι ειναι...Η Samsung ειναι μονο σαλια κ spotακια κ παιχνιδια εντυπωσεων.

  • Το HTC One M8 δεν κολλάει.
    Απλά δεν κολλάει.
    Το Sense είναι το μόνο πλήρως optimized custom UI για android.
    Έχω αλλάξει τα φώτα στο κινητό και δεν ζορίζεται καν.
    Εκπληκτική δουλειά σ'αυτόν τον τομέα.
    Για Nexus 5 τι να πω...
    Το καταχάρηκα τόσους μήνες που το είχα.
    Δεν υπάρχει lag.
    Το S5 έχει κάνει άλματα προόδου με το νέο TouchWiz.
    Είναι πάρα πολύ καλό και σχεδόν lag-free. Έχει λίγα θεματάκια.
    Αυτά που ομολογουμένως έχουν ένα lag, που το νιώθει ο χρήστης, είναι το Z2 και το G3 (λόγω οθόνης).

  • Αυτος που λεει οτι το s5 λαγκαρει εχω να του πω οτι συμφωνω αλλα θα του πω και κατι αλλο...αφου πηγε και τα ειδε απο κοντα οπως λεει εχει καμια σχεση η οθονη του s5 με ολον τον αλλων που μας ειπε;; απο το s3 και μετα ειναι αφταστα οσον αφορα οθονη...

  • Καλά θα κάνει η Apple να το βγάλει με 1gb ram να μην μπαίνει και σε περιττά έξοδα! Άλλωστε οι χρήστες iphone είναι τόσο πρόβατα που θα το αγοράσουν οσο απαράδεκτο κι αν είναι!

  • @Koulis 1) Στο ios θα πηγαινα μόνο όταν η Apple βάλει μπαταρίες μεγαλύτερης διάρκειας και μεγαλώσει τις ίντσες στα κινητά της..(μάλλον αυτο θα γίνει με το iphone 6) 2) Όντως φίλε μου η ram δεν χρειάζεται..μέχρι στιγμής.Τώρα δεν ξέρω αν χρειάζεται παραπάνω ram το iphone 6 μπορει και να χρειάζεται..άντε και να πάει 1,5gb ή 2 τα android γιατί να έχουν 3-4 gb ram(τόσο θα πανε μέσα στο 2015 μπορει και πιο νωρις...ήδη το note 3 έχει 3gb ram τετραπύρηνο επεξ. και συγκρίνεται με το iphone 5s που έχει 2πυρηνο επεξ. και 1gb ram?

  • Αυτό που όλοι εδώ μέσα είναι απόφοιτοι του ΜΙΤ και ξέρουν τι είναι καλύτερο για το iOS και το iPhone καλύτερα από τους μηχανικούς της συσκευής πραγματικά με ξεπερνάει. Αν το iOS δουλεύει με 1GB, δουλεύει. Τέλος. Φανταστείτε τι κράξιμο θα έτρωγε η Apple που κοκορεύεται και φουσκώνει σαν το παγόνι για τα προϊόντα της αν δεν ήταν smooth το λειτουργικό με 1GB RΑΜ, θα την είχαν σταυρώσει την επόμενη μέρα κιόλας. Στην αντίπερα όχθη, μάλλον λέω μάλλον, κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι μηχανικοί της Google και των εταιριών που χρησιμοποιούν Android και βάζουν κάθε χρόνο και διπλάσια RAM στις συσκευές τους. Μόνο, μην φτάσουμε τα Android να θέλουν περισσότερη RAM από τα Windows στο PC, θα γελάν και οι πέτρες...

  • Όλοι κράζετε την Apple(δικαίως βέβαια) αλλά όχι για το σωστό λόγο! Ναι αυτά που λένε τα isheep είναι αλήθεια, το ios και με 1gb ram τρέχει σφαίρα, όπως και τα Windows Phone με 512mb!Παρόλα αυτά η ms δεν το βρίσκει αυτό ως δικαιολογία και βάζει τετραπύρηνους με 2gb ram στα high end μοντέλα! Γιατί λοιπόν η Apple δεν κάνει το ίδιο? Για ενα πολύ απλούστατο λόγο.Αν το iphone 6 έχει 2gb ram με τις απαιτήσεις συστήματος του ios θα πρέπει να παίρνει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ updates για μια 3ετια τουλάχιστον! Ετσι λοιπόν με τις ελάχιστες διαφορές που έχει το κάθε iphone με το επόμενο(touch id για παράδειγμα ανάμεσα σε 5&5s) δεν θα υπάρχει ουσιαστικός λόγος αναβάθμισης αφού το software θα είναι ολόιδιο! Ενώ αν η ram μείνει στο 1gb τότε η μηλοεταιρεία θα συνεχίσει την ομολογουμένως έξυπνη κίνηση με τα πετσοκομμένα updates και θα δελεάζει τα isheep να αγοράζουν κάθε φορά το ανηπέρβλητο iphone που θα τους πλασάρει! Πρέπει να το παραδεχτώ ότι έχουν μυαλό εκεί στην Apple, και αφού υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ανοίξουν τα μάτια τους καλά κάνει και τους τα τρώει!

  • Αν υποθέσουμε ότι λέτε αλήθεια όλοι σας έχετε ξοδέψει περισσότερα χρήματα από έναν χρήστη iPhone τη χρονια που μας πέρασε...από που προκύπτει το isheep? Αν συνυπολογίσουμε ότι όποιος αγόρασε 4s έχει σημερινή έκδοση λειτουργικού που ακριβώς πιάστηκε κορόιδο ο χρήστης? Το ότι ακόμα και το 3GS είναι καλύτερο smartphone από το 80% των android που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή μόνο πρόβατο δεν σε κάνει να νιώθεις....

  • Ρε παιδιά μη συγκρίνετε πάλι με Android. Το iPhone πετάει και προς το παρόν δεν χρειάζεται περισσότερα απο 1GB. Μην κοιτάτε στον κόσμο του Android που η RAM αποτελεί selling point! Για όνομα του θεού, χρειάζεται ένας χρήστης smartphone (όσο hardcore και να ειναι) 3GB ram?? Με 2 δουλεύεις laptop με Windows 8.1 άνετα! Ειδα πρόσφατα ενα S4 mini με 4.4.2 update, μια συσκευη με 1,5gb ram, και δούλευε νερό! Οπότε, όλα τα αλλα ειναι κόλπα για να πουλάνε συσκευη κάθε 6 μηνες.

    Υ.Γ. IPhone 5s χρησιμοποιώ εδώ και μηνες και δεν έχω παράπονο. Ελπίζω μόνο να μη χρειαστούμε παραπάνω ram με το iOS 8 που έρχεται.

  • Έχετε κολλήσει με την ram Που δεσμεύει το λειτουργικό.Το ios 7 δεσμεύει από 220-430 mb ανάλογα την έκδοση του λειτουργικού ανα μοντέλο( ξεκινώντας απ την χοντροκομμένη έκδοση του iPhone 4 και πηγαίνοντας προς τα πάνω).η μαμά έκδοση κιτ κατ της google χρειάζεται έως 300+- λόγο πραγματικου όμως multitasking χρησιμοποιεί όση περισσότερη γίνεται απ τη διαθέσιμη για να τρέχει παράλληλα τις υπηρεσίες. Για παράδειγμα το Google now τρέχει συνεχώς για να έχεις ανανεωμένες τις πληροφορίες που έχεις επιλέξει ανα πάσα στιγμή σε αντίθεση με την siri ας πούμε που δεν έχεις τέτοιες δύνατοτητες παρά μόνο στιγμιαία για όσο έχεις ανοιχτή Την εφαρμογή,ρωτήσεις όλο. το ίδιο ισχύει για όλες τις εφαρμογές της apple Με αποτέλεσμα να υπάρχει συνεχώς αχρησιμοποίητο ram Που καθεται ενώ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.Μερικές φορές βλέπουμε στα android phones τον μεγάλο όγκο ram Που χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή,φρικαρουμε χωρίς λόγο και καταφευγουμε στα task killers,Κίνηση Που δεν έχει νόημα. το λειτουργικό από μόνο του αν ανοίξουμε ένα πολύ απαιτητικο παιχνίδι, θα απελευθερώνει από μόνο του βάση πρωτεραιωτητας ακριβώς όση ram χρειάζεται η εφαρμογή παίζοντας παίζοντας έξυπνα με τα tasks Που τρέχουν απο πίσω.μπορεί λοιπόν το kit να τρέχει νερακι με 1 gb Άλλα με τα μειονεκτήματα Που πει ανέφερα στη το ότι οι εφαρμογές όσο εξελίσσονται ποιοτικα,καταλαμβάνουν και περισσότερη ram.και έτσι πρέπει.επειδή λοιπόν το app store παίζει ρόλο καταλυτη αυτή τη στιγμή η apple μπορεί με το 1gb να κάνει 5th δουλιτσα της Άλλα βάζει φρένο γενικότερα στο να δούμε άμεσα ακόμα ποιοτικοτερες εφαρμογές στα store.Γιατί οι develοpers θα κοιτάξουν να τρέχει smooth πρώτα απ όλα στο iphone.ήδη εδώ και 2 χρόνια το βιώνουμε αυτό στον τομεα των επεξεργαστών οπου οι 4πυρηνοι μένουν σχεδόν ανεκμετάλλευτοι τις περισσότερες φορές

  • Δεν χρειάζεται παραπάνω μνήμη το iphone , με τις παιδικές οθόνες 4-4.7" και λειτουργικό που δεν υποστηρίζει widgets και multitasking και 1 GB είναι υπεραρκετό.

  • παιδιά έχω Note 3 και επιβεβαιώνω ότι κολλάει για 0,2 miliseconds, τρελό lag... μάλιστα έχω σκοπό να το πετάξω στα σκουπίδια...

    Γενικά ΜΗΝ μπερδεύεται τις συσκευές των 50 ευρώ με Android με high end.. Και ΝΑΙ έχει lag και το iPhone και τα WP, στη μία περίπτωση απλώς αργεί να ανοίξει η εφαρμογή και στη δεύτερη περίπτωση των WP γράφει ότι φορτώνει...Αυτά δηλαδή δεν είναι lag;;; ή εννοείται όλοι το να ανεβοκατεβάζεις τον τηλεφωνικό κατάλογο πάνω κάτω συνέχεια;;;;

    Φιλικά...

  • Αυτοί που λενε οτι το ios θελει λιγη μνήμη και δεν τρέχει κτλ ,ή ειναι fanboys ,η χαμηλοτατου iq.

    Ειχα 3gs και 4 .
    Με την πρώτη αναβάθμιση άρχισαν να αργούν ,με επομένη να αργούν πολυ ,και τα δυο έγιναν ΠΟΛΥ πιο αργα απο μια απλη android συσκευή ,βασικά έγιναν σπαστικά ,κι επειδή τοτε δε πολυειχα θέμα με τα λεφτα ,απλα τα διαολοστειλα ,χωρις να τα υπερασπίζομαι σε διάφορα site δικαιολογοντας τα αδικαιολόγητα .

    Οποτε φίλτατοι ,πριν βιαστείτε να πείτε αν ειναι αρκετή η ραμ ,και να ειρωνεύεστε ηλιθιωδως , πείτε στον εαυτό σας την αλήθεια ,και μετα πείτε τη και παραέξω.

    Κυκλοφορούν τόσα χρονια οι συσκευές αυτές ,που ξέρουμε ολοι πλέον τα + και τα - .
    Καλα τα + ,αλλα μη μας δουλεύετε οτι δεν υπάρχουν -.

  • @nikos συμφωνώ απόλυτα! Βασικά τα i-sheeps ενδιαφέρονται μόνο για φιγούρα. Αρκεί η συσκευή τους να διαθέτει το δαγκωμένο μηλαράκι και ο μήνας έχει εννιά. Δεν τους ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα specs, όσο η επίδειξη και η καγκουριά. Γι αυτό και ψάχνουν απεγνωσμένα ελαττώματα στα Android, ελαττώματα που πολλές φορές δεν υπάρχουν ή έχουν ξεπεραστεί με την πάροδο του χρόνου, μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την δίψα τους για επίδειξη και φιγούρα.

  • Ακούω πράγματα που με κάνουν κ τρελενομαι ...Κάτοχος ipad 4 και το safari στα 4 ανοιχτά tabs κ μ ανοιχτές αλλες εφαρμογές αρχιζει τα refresh ...Το 1 gb ram με κράτησε να μην παρω το Air ελπίζω αυτη η φήμη ν μην βγει αληθινή...

  • Επιτέλους είπε και κάποιος κάτι σωστό. @jimeco1990
    Κάτοχος iPad air, στο safari μετά τα 3 tabs, αρχίζει τα refresh. Δοκιμάστε να κάνετε browsing με 7 ,8 tabs ανοιχτά να δείτε τι εφιάλτης είναι. Δεν μιλάω καν για αλλαγή μεταξύ εφαρμογών...
    Αυτό για τους φωστήρες που ισχυρίζονται ότι δεν χρειάζεται πάνω από 1gb ram....

  • Αρε γυφτοapple, θες και 64 bit με το παραμυθι τα 0.5 ram που μενουν φτάνουν για το 64 task sou. 2014 και ακομα αμα ειναι αληθινό (αν και απο την αρχη το πιστευα γιατί ειχαν κανει μια δήλωση οτο τα ram στα iphone ειναι υπεραρκετά) ανεβάζουν την τιμη 1000 ευρώ day one το 5s τώρα 1200 το 6. Αφου μένει στασιμη σε μερικα κομματια (οπως ram) επειδή δεν χρειαζεται οπως λενε ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΛΟΙΔΙΟ iphone ας μην ανεβαζουν την τιμή καθε φορα 100 με 150 ευρω (για κοιταξτε καθε χρονο με χρονο την αυξουσα)

  • Η αναλυση της οθονης εχει ανεβει πανω απο hd. Το 1 γιγα ραμ αν εχει τελικως 1 γιγα θα ειναι προβλημα.

  • Μάλλον όσοι άσχετοι μιλάτε για το android δεν έχετε ιδέα και καλό είναι να σωπάσετε. 1ον δεν υπάρχει συσκευεί πλέον android που να είναι 4πύρινη και να κολλάει, 2ον. Το android έχει ενα σωρό πράγματα να τροποποιήσεις ενω το iphone όχι, 3ον ακόμα και τα windows phone με 512mb ram τρέχουν αλαγγάριστα οπότε μην το πέρνετε πάνω σας appleboys ότι εγω έχω 1gb ram και σας πηδάω. 4ον το δεν σας αναβαθμίζει την ram η apple όσο κι αν πιστεύεται ότι δεν σας χρειάζεται ενω η τεχνολογία προχωράει, σημαίνει ότι παει να σας πιάσει γι αλλη μια φορά κορόιδα, με ακόμη πιο μειωμένο κόστος παραγωγής γι αυτήν, κι εσεις θα σκάσετε τα γελοία 700-800 κατοστάρικα. Κολλημένα μυαλά που έχετε..

  • Τα Apple Fans έχουν γίνει Βασιλικότεροι του Βασιλέως.... ότι πει η Κυρα Apple είναι Νόμος και το καλύτερο στον πλάνήτη. Να σας κοροιδεύουν ψιλό γαζί σας πέρασε ποτέ από το μυαλό?

    Ο 9χρονος γιός μου με iPad2 και iPod Touch 5th gen την έχει διαπιστώσει την διαφορά και ζητάει Android. Ενα παιδί 9 ετών.

  • ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ANDROID!!! ΟΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ IPHONE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  • Τελικά αποδεικνύεται ότι ο ένας έχει δανείσει λεφτά στον άλλο και έχει άποψη για το τί θα πάρει ο καθένας! Ρε ξεκολλήστε! Ότι θέλει και ότι μπορεί ο καθένας! Μην κατηγορείτε ανθρώπους για το τί συσκεύη έχουν στην τσέπη τους! Γίνεστε γελοιότεροι αυτών!
    Η Apple ακολουθεί μία ξεκάθαρη - marketing oriented- λογική που νομίζω ότι οι περισσότεροι κάτοχοι το γνωρίζουν. Είναι πιο πολύ lifestyle επιλογή και όχι βασισμένη σε απτά επιχειρήματα (π.χ. hardware).
    Η google πάλι αντιγράφει την microsoft του 2000 στα pc. (People oriented, a.k.a. ότι θέλει και μπορεί ο λαός). Δώσε επιλογές να καλύψεις όλες τις τσέπες.
    Όσο ηλίθιο θεωρώ το lifestyle στην επιλογή smartphone άλλο τόσο ηλίθιο είναι να αγοράζεις S5, G3 και τα λοιπά android flagship με 500+ ευρω, την στιγμή που υπάρχουν "κινέζοι" που κάνουν το 95% με το 30% της τιμής των πρώτων!
    Btw μην αγνοείτε ότι marketing oriented είναι και οι samsung και οι lg. Samsung κυνηγάει το "anti-apple" lifestyle και η lg το "anti-samsung" lifestyle.
    Ρεζουμέ; Όλοι τα ίδια σκατά είναι! Χέστε την ram και τα specs και δείτε τι πραγματικά χρειάζεστε! Αν θέλετε iPhone, OK! Αν πάλι S5 και πάλι ΟΚ! Απλά να θυμάστε ότι όλοι θα είσαστε σωστοι για κάποιους λόγους και γελίοι για κάποιους άλλους.

    Υ.Γ. μην γίνεστε Μακάκες και λέτε στους άλλους τι να κάνουν, εδώ τον ίδιο σας το ευατό δεν μπορείτε να ελέξετε!

  • Διαβάζω τα σχόλια εδώ μεσα και βλέπω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είστε καθυστερημένοι χωρίς ζωή...

    Σχετικά με το άρθρο το iPhone χρειάζεται παραπάνω ram και ας τρέχει σφαίρα και με 1 Gb ότι και να λέμε. Χρειάζεται γιατί στην συνέχεια μπορει να έρθουν εφαρμογές με περισσότερες απαιτήσεις και το 1 GB να μην αρκεί.

    Και μην λέτε για πρόβατα όσοι αλλάζετε κινητά κάθε 6 μήνες...

  • Ας τρέχει ότι θέλει.Θα δοκιμάσω μια θεοβαρη εφαρμογή και στο 6αρι και σε android και όποιο δουλεύει καλύτερα θα το πάρω

  • Κατά πρώτον το άρθρο δε λέει ότι σίγουρα θα έχει 1GB. Κατά δεύτερον το IOS είναι γενικότερα πιο Smooth και πιο σταθερό από το Android ενώ και το Appstore είναι καλύτερο από το Googleplay - Επιπλέον το Iphone είναι συσκευή που και την αξία της κρατάει και δεν θέλεις εύκολα να την αλλάξεις - Από την άλλη το Andoid είναι ένα λειτουργικό που διαρκώς ανεβαίνει ενώ και το επίπεδο του GooglePlay είναι πλέον αρκετά καλό τα παραπάνω GB Ram συνήθως τα απορροφάει το λειτουργικό και έτσι ουσιαστικά η διαφορές στην ταχύτητα υπάρχουν υπέρ του IOS μεν αλλά δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να απορρίψει κάποιος το Android. Εν ο λίγης η γνώμη μου για αγορά συσκευής είναι πως αυτή θα πρέπει αν επιλεγεί με βάση τις οικονομικές δυνατότητες για παράδειγμα αν είναι να δώσει κάποιος 500+ ευρώ για κινητό νομίζω ότι το IOS θα πρέπει να είναι μονόδρομος (Με εξαίρεση τους χρήστες που χρειάζονται οπωσδήποτε μεγάλη οθόνη για δικούς τους λόγους- ταινίες κτλ). Τώρα αν οι οικονομικές μας δυνατότητες είναι μικρότερες δηλαδή περίπου 300 ευρώ (όπως εγώ) τότε πιστεύω πως ένα Android πχ σαν το SamsungGalaxy S3 είναι ασύγκριτα καλύτερη επιλογή από ένα ας πούμε Iphone 4S! - Φυσικά όσο το ποσό κατεβαίνει τόσο καλύτερες επιλογές είναι τα Android - Επίσης κάποιος που έχει αρκετά περιορισμένο budget καλό θα είναι να ρίξει μια ματιά και προς τα Windows Phone γιατί και εκεί υπάρχουν μερικές αξιόλογες προτάσεις.

  • Εγω ενα πραγμα θα πω,αυτοι που εχουν τα Lagdroids και μισουν θανασιμα την Apple,οταν θα παρουν iPhone ή iPad ή Macbook,που θα παρουν καποια στιγμη δικο τους κ οχι του τυπου επιασα λιγο του γνωστου μου ή το ειδα στα Public κ τετοια,γιατι κ οι πιο κολλημενοι στο τελος,επειδη πανω απ'ολα τους αρεσει η τεχνολογια,εστω κ απο περιεργεια θα γινουν κατοχοι ενος iPhone.Τοτε τα ξαναλεμε...Καλα τα specs εντυπωσιασμου αλλα οταν πεσουν οι μασκες στην καθημερινη χρηση το iPhone ειναι αυτο που χαμογελαει πονηρα στο τελος...

  • Μονο 1gb ram .παρα που ειμαι λατρης της apple αυτο δεν μου αρεσε καθολου .Αρα το iphone 6 το μονο καινουριο που θα εχει θα ειναι η οθωνη των 4.7ιντσων .Μαλλον τελικα δεν θα παρω το 6 στις 4.7 ιντες

  • Για να γελάσουμε λίγο, γιατί η βλ#&#%εια εδω μέσα από μερικούς χτυπάει κοκκινο. Είμαι σε ένα καφενείο με την κόρη μου και για να αφήσει υσηχο να διαβάσω εφημερίδα, έχω βάλει στο YouTube να βλέπει peppa, μέσω 4g. Στο διπλανό τραπεζάκι είναι μία κοπέλα με το κοριτσάκι της και νε ρωτάει γεμάτη έκπληξη τι είναι αυτό που βλέπουμε. Όταν της το εξηγώ, με κοιτάει και λέει "πω,πω τι φοβερό". Τι τηλέφωνο είχε? IPhone. Δηλαδή πιστεύετε εδω ότι οι περισσότεροι που έχουν είτε android,iPhone και WP ξερουν(ή νοιάζονται) για την ram? Μούρη θέλουν να πουλήσουν. Τέλος το IOS Kai WP δεν χρειάζονται μεγάλη ram γιατί το multitasking δεν είναι ακριβώς multitasking (κάτοχος WP). Όσοι πιστεύουν το αντίθετο μάλλον παπαγαλιζουν ασυναίσθητα ότι ημιμαθώς πιστεύουν. Χαρειται τα smartphone σας και σταματήστε να γκρινιάζετε.

  • Προφανώς και το Android χρειάζεται περισσότερη μνήμη από το Ios αφού έχει σοβαρό multitasking και όχι της πλάκας όπως στο ios. Χαρείτε λοιπόν τις συσκευές σας με το 1 gb Ram και αφήστε το Android που τόσο απεχθανεστε στην ησυχία του

  • Και 512ΜΒ ram να είχε το iphone 6 μια χαρά θα ήταν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα για κόλλημα, αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονο και τα παιχνίδια δεν ζητάνε πάνω από 1GB ram. Είχα Lg optimus g και δούλευα internet και σε chrome και explore σε βαριές σελίδες ταυτόχρονα να τρέχουν, skype ανοιχτό ταινία να παίζει όλα μαζί στην οθόνη με την εφαρμογή quick memo! να παίζω moder compact 4 και ένα παιχνίδι στην αναμονή να μπορώ να σταματήσω το ένα και να βάλω το άλλο και όλα μαζί να τρέχουν. Τώρα καταλάβατε γιατί μόνο 1GB ram στο iphone 6. Α !!! και δεν μου έχει κολλήσει το κινητό ποτέ. Μου λέτε ποιο πάνω για πρωτοπορία ποια πρωτοπορία ? για την τιμή στην Ελλάδα? που φίλος μου στην Αμερική πήρε το 5s 64GB με συμβόλαιο 399 δολάρια! που κάμερα οθόνη και επεξεργαστή είναι από sony samsung sharp lg που ακούγετε τώρα, που θέλει να γυρίσει πάλι πίσω στην samsung για να φτιάξει τους επεξεργαστές.
    Πρωτοπορία ήταν που μόνο βίντεο κλήση μόνο με iphone προς iphone κάνει αυτό και αν ήταν πρωτοπορία εκτός αν λέτε και την micro sim nano sim αυτό και αν ήταν πρωτοπορία! Δεν βάζω καν το sar μέσα σε όλα αυτά. Λειτουργικό καλό το δουλεύω μέχρι και σήμερα για να μην λένε μερική την εξυπνάδα δεν έχεις δουλέψει ποτέ iphone γι'αυτό τα λες αυτά, που είναι όλα κλειδωμένα και τα πληρώνεις να είναι καλά τα android για αυτό .

  • Λοιπόν, αυτό που όλοι αλλάζετε 5-6 συσκευές των 500+ ευρώ το χρόνο είναι εκπληκτικό!!!

  • ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ TECH EVENT ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΩΧ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ, σορρυ μαγκες ! οσον αφορα τη ραμ ,2 γ θα ταν οτι πρεπει ,ενα γιγ παλι? για τριτη χρονια ? ψιλοξενερα! οσοι λετε για προβατα ,τα προβατα του αντροιντ ειναι πιο κλαμμενα παντα , τα ΙΠΗΟΝΕΣ ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι τα καλυτερα σμαρτφον ,καλυτερεσ μακραν εφαρμογες ,χωρις λαγ, αψογα ολα ,σαν συσκευες ειναι οι πιο ομορφεσ και λιτες ,και προσωπικα απο τοτε που αρχισα να παιρνω αιφονς ,δε μου χλασε ουτε ενα ολα τα πουλησα γρηγορα και σε καλη τιμη ! η οθονη ηταν ο μοναδικος παραγοντας που κοιταζα τα αντροιντ ,τωρα ομως παει ,εληξε και αυτο το θεμα ,τα σαμσθνγ ειναι ενα χαλι μαυρο το σ5 λαγγαρει σα τρελο και το νοτ 3 ,τα εχει ο αδεφος μου που ειναι αντροιντ προβατο ,παραδεχετε παντα ομως οτι λαγκαρουν,,,βασικα το αιφον 5 ποθ εχω ειναι πιο γρηγορο απο το νοτ 3 σε μπροουσινγ και εχει καλυτερη αποδοση στα παιχνιδια ! δε συγκρινεται το αιφον με καμια συσκευη ,αλλιως δε θα δινε κανενας τοσα λεφτα !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.