Sharp Aquos Crystal και Crystal X, επίσημα με σχεδόν ανύπαρκτα bezels

Η Sharp ανακοίνωσε δυο νέες συσκευές το Sharp Aquos Crystal και το Sharp Aquos Crystal X. To Crystal X έχει καλύτερα χαρακτηριστικά με 5.5 ιντσών 1080p οθόνη και Snapdragon 801 chipset με 2.3GHz επεξεργαστή και 2GB RAM.

Έχει 32GB ενσωματωμένη μνήμη και 2,610mAh μπαταρία. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που έχουν και τα δυο Aquos Crystal smartphones είναι τα εξαιρετικά λεπτά bezels, πράγμα που σημαίνει πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής, με το 5.5 ιντσών Aquos Crystal X να έχει διαστάσεις μόλις 139 x 73 x 11mm, κάνοντάς το πολύ μικρότερο από το 5.5 ιντσών LG G3 με διαστάσεις 146.3 x 74.6 x 8.9 mm.

Το Sharp Aquos Crystal έχει 5 ιντσών 720p οθόνη, Snapdragon 400 με quad-core 1.2GHz επεξεργαστή, 1.5GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη, 2,040mAh μπαταρία και τρέχει Android 4.4.2 KitKat.

Το Aquos Crystal έχει ακόμη πιο λεπτό frame με διαστάσεις 131 x 67 x 10mm.

Και τα δυο smartphones θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Ιαπωνίας και το Sharp Aquos Crystal θα είναι διαθέσιμο και στις ΗΠΑ (από τη Sprint) με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν από αύριο και να παραδίδονται στις 29 Αυγούστου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Αυγούστου 2014 21:25

Σχόλια

  • Ειμαι ο μονος που με πονανε τα ματια απο την ασυμμετρια αυτης της συσκευης? ειπαμε καλα τα μικρα μπεζελς αλλα και τα ανυπαρκτα τελειως ειναι πολυ ασχημα ποσο μαλλον με αυτην του γκουμουτζα στο τελος της συσκευης.. Ο θεος των ιδανικων μπεζελ ειναι μακραν η LG σε κινητα και οθονες/smartTV..

  • Λίγο bezel στο πάνω μέρος χρειάζεται.. Στα games δεν θα βολεύει.. Έτσι νομίζω τουλάχιστον δεν έχω πιάσει κάτι τέτοιο προφανώς...

  • ΟΚ ωραια τα μπεζελ και τα χαρακτηριστικα ομως ειναι ολιγον παχυ το κινητο δεν νομιζετε?

  • Πραγματικά αξιοθαύμαστη η προσπάθεια της εταιρείας για ελάχιστα bezel, αλλά τι κόλλημα είναι αυτό με τον sd 400? Στο "μεγάλο" μοντέλο βάζουν τον high end sd 801 στο "μικρό" δεν μπορούν τουλάχιστον να βάλουν τον 600αρη?

  • Πολύ καλή προσπάθεια από τη sharp όμως τα bezels στο κάτω μέρος φαίνονται τεράστια (χωρίς να είναι) επειδή τα πάνω είναι ανύπαρκτα!.Επίσης η μπροστινή κάμερα στο κάτω μέρος φαίνεται άσχημη και δεν νομίζω να είναι και βολική! Αν ο καταμερισμός των περιθωρίων γινόταν καλύτερα θα ήταν πραγματικά η πιο όμορφη συσκευή που έχω δει!(από μπροστά τουλάχιστον...) . Όχι ότι τώρα δεν είναι πανέμορφο αλλά κακά τα ψέμματα, το κάτω περιθώριο είναι αντιαισθητικό.

  • Εντυπωσιακό και όμορφο, αλλά δεν νομίζω να ήταν τόσο πρακτικό στο κράτημα.

  • Εντυπωσιακό και όμορφο, αλλά δεν νομίζω να ήταν τόσο πρακτικό στο κράτημα.

  • Άσχημο κινητό. Απευθύνεται σε bezel-μανιακούς. Δεν φαίνεται να είναι εργονομικό (ειδικά με την κάμερα κάτω). Ας έκοβε το μισό από το κάτω περιθώριο και να το έβαζε πάνω.

  • Μία απορία να εκφράσω...όταν τα bezels φτάσουν στο 0, το μισό δάχτυλο όταν επιλέγουμε κάτι στην άκρη της οθόνης θα είναι στον αέρα?

  • Ηρθε η ωρα να πω good bye στο g2 μου...Οπως λεει και ο φιλος παραπανω αυτη η συσκευη αναφερεται στους μπεζελ μανιακους.ε αυτο ειμαι

  • Ωραίο αλλα... (αν, και μάλλον είναι) προσωπικά δε θα το έλεγα πρωτοποριακό design έλεος δηλαδή μια οθόνη σκέτη χωρίς πάνω περιθώρια και περιθώρια μόνο απο κάτω είναι!! Μου θυμίζει λίγο το xperia s - acro s αλλά φυσικά αυτό είναι πιό όμορφο πολύ άβολο φαίνεται όμως!!
    Συμφωνώ απόλυτα με σχόλια όπως αυτό του edd και του Λεωνίδα...
    Κακά τα ψέμματα πάντως φαίνεται πολύ όμορφο

  • Το ακουστικό είναι όλη η οθόνη είναι τεχνολογία μεταφερόμενου ηχούν, όπου και να έχεις το αυτή σου στην οθόνη ακούς!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.