Παρακολουθείστε live το μεγάλο event της Apple για το iPhone 6

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου η Apple θα βάλει τέλος στα leaks, τις φήμες και τις εικασίες αφού θα αποκαλύψει το νέο ή τα νέα iPhone 6 (οι πληροφορίες λένε για δυο εκδόσεις μια με 4.7 και μια με 5.5 ιντσών οθόνη). Μαζί με το iPhone το οποίο αναμένεται να φέρει την πολυπόθητη μεγαλύτερη οθόνη, η Apple απ’ ότι φαίνεται θα κάνει το μεγάλο βήμα και στα wearables με το πολυσυζητημένο iWatch.

Μπορείτε να δείτε ζωντανά την παρουσίαση όσοι έχετε συσκευή Apple και συγκεκριμένα απαιτείται: Safari 5.1.10 σε OS X v10.6.8 (ή νεότερη έκδοση), Safari στο iOS 6.0 (ή νεότερη έκδοση) ή μέσω του Apple TV με software 5.0.2 και άνω.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 17:16

Σχόλια

  • Δηλαδή όσοι είναι με windows η linux θα πρεπει να περιμένουν πότε θα ανέβει στο youtube για να το δουν και να χασουν το live. Ρατσισμος... Μπορεί να είμαστε φαν της τεχνολογίας απο όπου και αν προέρχεται, αλλα αυτό είναι απλά απαράδεκτο...

  • @Andrew Θα μπορέσεις να το δεις και από το techblog tv (τουλάχιστον έτσι λέει το άρθρο) Και εγώ από εδώ θα το δω, σιγά μην περιμένω να το ανεβάσουν !!!

  • Steve, Καμία σχέση. Δεν λέμε κάτι τέτοιο! To event θα είναι live από τη σελίδα της Apple που αναφέρουμε στο άρθρο.

  • Πάντως εγώ προηγούμενα live της apple τα έχω παρακολουθήσει σε υπολογιστή συνήθως στο youtube από bloggers με ελάχιστες παρεμβάσεις απ τους αναμεταδότες και πολύ καλή εικόνα.
    Σίγουρα λίγη ώρα πριν από το live θα βγουν links στο ιντερνετ.

  • Αύριο προλαβαίνετε να αγοράσετε ένα mac η ένα iPhone ή απλ tv.λ οκτώ η ώρα είναι παρουσίαση :-P

  • Θα το δω από το Apple TV μου που είναι σιγουράκι.... Η μόνη συσκευή Apple που δεν έδωσα στο γιό μου.... :P
    (αν θυμάμαι καλά όποτε ανακοίνωσαν link στην Apple, ποτέ δεν κατάφερα να το δω απο εκει ... αλλά μπορεί να έτυχε να ήμουν μόνο εγω.)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.