iPhone 6, το απόλυτο drop test από το διάστημα

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα iPhone 6 και Phone 6 Plus, τα είδαμε να περνάνε διάφορα βασανιστήρια συμπεριλαμβανομένων και των περίφημων bend tests. Αυτή τη φορά βλέπουμε κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο παράλληλα. Η Urban Armor Gear πήρε το iPhone 6, το έντυσε με μια από τις σκληροτράχηλες θήκες της και το έστειλε με weather balloon στο διάστημα.

Το iPhone 6 ανέβηκε στα 100.000 στη στρατόσφαιρα όπου και έσπασε το μπαλόνι και άρχισε η ελεύθερη πτώση. Πέρασε από θερμοκρασίες -61C, 112km/h και περιστράφηκε με ταχύτητα 150rpm.

Δείτε τι έγινε στη συνέχεια:

Πηγή

Σχόλια

  • Έχω δει και έχω βλακείες σαν κι αυτή όμως καμία! Όσο για την θήκη, και απο τσουνάμι να το προστάτευε έτσι όπως ειναι δεν θα την έπαιρνα!

  • Παράξενο. Πώς δεν βάλανε το κομμάτι από την Οδύσσεια του Διαστήματος να παίζει;

  • ownagealiens Μισή Ram θα έβρισκες,τι θα έβρισκες?Αφού δεν έχει και παραπάνω...

  • + να αναφέρω κάτι σημαντικό........ η μέγιστη ταχύτητα λόγο βαρύτητας της γης σε συνδυασμό με το βάρος του αντικείμενου,ατμοσφερικη πυκνότητα και γωνία πτώσεις.......... καταφέρνει πανω κάτω σε μερικά μέτρα........... τα ίδια αποτελέσματα ακριβώς θα είχαν αν έπεφτε απο 2 η 3 όροφο (όποιος δεν βαριέται να κάνει υπολογισμούς) + έπεσε σε χώμα (60+% δύναμης απορροφήθηκε....)

    όποιος θέλει να διαβάσει τι είναι το terminal velocity (έχει και ενα ωραίο gif στο wikipedia να καταλάβετε.........αριστερά είναι)

    https://en.wikipedia.org/wiki/Terminal_velocity

    για αυτό μια συμβουλή...........Μην ψαρώνετε με οτι βλέπετε

  • + κατι που ξέχασα.......... 30 χιλιόμετρα ύψος σε καμία περίπτωση δεν είναι διαστιμα........ Στρατόσφαιρα λέγεται.......το Outer space ξεκινάει από 100 χιλιόμετρα περίπου

  • Αυτοι ικανοι ειναι στο τελος, να ανακαλυψουν νεο πλανητη και να μην το εχουν παρει χαμπαρι επειδη θα κοιτανε τις αντοχες του iphone.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.