Smartphones

iPhone 7 & 7 Plus: Live stream με την επίσημη ανακοίνωση

Η μεγάλη μέρα έφτασε για την Apple, η οποία έχει προγραμματίσει press event για σήμερα στις 20:00μμ ώρα Ελλάδος. Δια στόματος Tim Cook αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των νέων iPhones, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομαστούν iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Update: iPhone 7 & 7 Plus: Τιμή και διαθεσιμότητα – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Update:
Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο
iPhone 7 Plus: Επίσημα με διπλή κάμερα στην πλάτη

Για όσους δεν μπορούν να παρακολουθήσουν το event από κοντά, όπως κάθε χρόνο η Apple έχει φροντίσει να κάνει ζωντανή μετάδοση.

Όπως σημειώνει η Apple στη σελίδα της, το Live streaming χρησιμοποιεί τεχνολογία Apple HTTP Live Streaming (HLS), άρα απαιτείται iPhone, iPad, ή iPod touch με Safari στο iOS 7.0 ή νεότερη έκδοση, Mac με Safari 6.0.5 (ή νεότερη έκδοση) σε OS X v10.8.5 (και άνω) και Apple TV.

Η Apple επιτρέπει και στους κατόχους Windows 10 με Edge browser να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Η μετάδοση θα είναι διαθέσιμη εδώ λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η παρουσίαση.

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=gOAvJkN9Pzw

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Σεπτεμβρίου 2016 23:15

Σχόλια

  • Τρέμετε από συγκίνηση? Είστε έτοιμοι για το θηρίο? Αχ Apple πόσο πόνο θα δώσεις με το innovation σου σήμερα!! Θα σπάσουν οι μετρητές του ANTUNTU !!!
    Apple rules , Haters gona hate!!

  • Χαχαχα Ανδρέα τρελέ μουυυυυ!!!! Κανέναν πόνο ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. Η απλ δεν υιοθετεί βία σε καμιά μορφή της. Περιμένουμε ρεπορτάζ από εσενα γιατί το σχόλιο θα το έγραψες από το σημείο παρουσίασης.

  • Αντε παιδιά να δούμε κατι λίγο να γελάσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες της εξεταστικης :P

  • Ότι μπήκα με το S7 edge και μου λέει πως ο μπρόουσερ μου δεν υποστηρίζει το live streaming με ξεπερνά! Θέλει προιόν της apple "λέει".. ποιο τραγική αυτή η εταιρία δεν μπορεί να γίνει! Μεθόδους 2012 βλέπω... άντε να δούμε το νέο iphone να γελάσουμε λίγο!!!

  • @Άλε-xxx με το S7? Το edge κιολας; Μπράβο ρε συ ωραίος! μη σκάσεις απο τη ζήλια σου μαζι με αυτό να προσέχεις... Γιατί ακόμη κυνηγας το μηλο 6s τρέχοντας.

    Υ.Γ. Κατοχος z3c και Sony fan

  • Τι καταντια αυτη η εταιρεια.. Ειναι δυνατον ο καλυτερος browser ( chrome ) να μην μπορει να προβαλει ενα απλο Live Streaming ?? α ναι ειναι apple live streaming haha . Apple αν νομιζεις πως με αυτο τον τροπο μειωνεις GOOGLE = CHROME = ANDROID γελαστηκες . εσυ ξεφτιλιζεσε..

  • Ενταξει , δεν θα εχει 8 πυρηνες και 8 gb για να τρεξει το νεο λειτουργικο της apple αλλα οκ δν νομιζω και να κολαει οπως το nexus 5x που ειχα οποτε οκ , επισης για οσους δεν καταλαβαινουν η κανουν πως δεν καταλαβαινουν , ο περιορισμος της apple γινετε καθαρα μιας και εσεις οι androidboys δεν βρισκετε τπτ αξιολογο στα κινητα αυτα οποτε δεν θα επρεπε να σαν ενδιαφερει πως θα ειναι το 7αρι , ο αλλος με το 7 edge και περιμενεις ολημερης το streaming της apple , αυτο και αν ειναι για γελια και επειδη πριν παρω το 6s δοκιμασα οτι καλυτερο επαιζε περσυ σε android απλα αναφερω πως δεν υπαρχει καμια συγκριση , σας αρεσει δεν σας αρεσει αυτη ειναι η αληθεια, για τα αλλα περαστικα.

  • @giannis Ο Chrome δεν υποστηρίζει πλήρως το πρότυπο HLS (HTTP Live Streaming). Ο Edge της Microsoft το υποστηρίζει πλήρως, ενώ ο Explorer καθόλου.
    Δεν είναι "πόλεμος" προς την Google, μιας και δε μπορείς να το δεις ούτε από Opera / Firefox κτλ. Αν διάβαζες τα ψιλά γράμματα κάτω από το stream ή έμπαινες στον κόπο να αφιερώσεις 5 λεπτά στη μηχανή αναζήτησης της Google, θα απέφευγες αυτό το ατυχές σχόλιο....

  • Τι περιμένετε. Λειτουργικό του 2009 με hardware του 2015. Σαν να τρέχεις Windows XP με επεξεργαστή i7. Πέρα από την πλάκα για εμένα που μου αρέσει η τεχνολογία (από οποιον και να προέρχεται) ελπίζω η Apple να παρουσιάσει κάτι ενδιαφερον και να ενθουσιάσει τον κόσμο.

  • @giannis η apple χρησιμοποιεί πρωτόκολλο HSL για live streaming σε HTML5. ο chrome, o firefox και οι υπόλοιποι εκτός edge δεν το έχουν ενσωματώσει. Δεν φταίει η apple και για αυτό!

  • Θα είναι οπωσδήποτε μία πολύ δυνατή συσκευή είμαι κάτοχος s7 edge και είμαι πολύ ευχαριστημένος...είχα πιο παλιά iPhone 6 το έδωσα λόγο ότι σε δεσμεύει σε πολλά θέματα...πιστεύω απο ποιότητα κατασκευής σίγουρα κορυφή επεξεργαστή πάρα πολύ γρήγορο από οθόνη δεν νομίζω να ξεπεράσει την Samsung κορυφή στις οθόνες...

  • Ωχ μέχρι στιγμής βλέπουμε την πρωτοτυπία ο Μάριο στο iPhone,φοβάμαι αυτή θα είναι το μεγαλύτερο inviation για φέτος

  • Κοιταξτε τι λεει στη παρουσιαση. Εχουν μοιρασει ipad σε σχολεια ωια να εχουν τα παιδια επαφη με την τεχνολογια. Παραλληλα μεσω εφαρμογης και διασκεδασης μαθαινουν προγραμματισμο και συγκεκριμενα τη δικη τους γλωσσα προγραμματισμού

  • μολις εμαθα οτι το iwatch εχει και κομφετι, τωρα καταλαβα γιατι κανει τοσο μεγαλες πωλησεις και εχει τοσους φαν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.