Smartphones

iPhone 8: Με “Water Drop” design όπως το πρώτο iPhone;

Με την Apple να μην έχει ανανεώσει ριζικά το design των iPhone για παραπάνω από 2 χρόνια, οι περισσότεροι περιμένουμε να δούμε μεγάλες αλλαγές στον σχεδιασμό του επερχόμενου iPhone που θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο του 2017.

Οι διαρροές και οι πληροφορίες για το τι θα έχει μέσα το iPhone είναι πάρα πολλές, ενώ σήμερα οι πληροφορίες από την Κορέα, επικεντρώνονται στο design.

Αναφέρεται λοιπόν ότι θα δούμε ένα iPhone 8 που θα θυμίζει αρκετά το πρώτο iPhone, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από δέκα χρόνια. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για υιοθέτηση του «Water Drop» σχεδιασμού και με έμφαση στις καμπύλες.

Η πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: “Apple’s next iPhone is expected to be closer to ‘water drop design’. It embodies the back side design with curved emphasis, resembling the initial iPhone. This year, the 10th anniversary of the birth of the iPhone, it also shows the character of ‘Omaju’ for the early works”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε αναφορές για κυρτή οθόνη, με πρόσφατες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πιο μικρή κυρτότητα, από αυτή του Samsung Galaxy S7 Edge. Σίγουρα η επιστροφή στην σχεδιαστική γλώσσα του πρώτου iPhone έχει κάποια λογική, ειδικά φέτος που είναι η 10η επέτειος. Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Πηγή: 1, 2

Επεξεργάστηκε την 22 Μαρτίου 2017 9:46

Σχόλια

  • Δεν θα γίνει τίποτα, αφού δεν κάνει μεγάλες αλλαγές γενικά - απλά θα βγάλει iPhone 8 ίσως με λίγο καλύτερη κάμερα αλλά features 0.

  • Εγω μια ερωτηση θελω να κάνω! Δεν θα προηγηθει κάποιο 7s? Το αμεσως επομενο θα ειναι το 8?

  • καλα δεν ειναι καθολου απιθανο αφου ολα τα iphone ειναι ιδια και καθε χρονο ουσιαστικα εχουν κατα μ.ο. μια βελτιωση. Την μια χρονια φτιαχνουν το cpu την αλλη την οθονη την αλλη τη μπαταρια την αλλη το ντιζαιν και παει λεγοντας

  • Σε καμία περίπτωση να το κάνει "water drop" αλλά ούτε και καμία "τρομερή αλλαγή σε σχέση με το 7 ( όπως άλλωστε και οι πλειοψηφια) αυτό που δείξατε τις προηγούμενες ημέρες θα μου άρεσε αρκετά

  • Μην κράζετε τα iPhone, γιατί αυτός που έσταξε κοντά στο 1000 να το πάρει καινούριο, θα πρέπει να υποστηρίξει την θέση του. Όπως και αυτός επίσης που το περίμενε 1 χρόνο να το πετάξει κάποιος που τα έσταξε πριν, ώστε να το πάρει 2ο και 3ο χέρι..

    Αρρώστιες!
    Στο θέμα μας τώρα.. σιγά μην το κάνει και σχήμα "αχλάδι"..

  • Να πω την αλήθεια μου άρεσε το σχήμα του πρώτου iPhone, Δεν ξέρω τώρα πως θα μου φανεί αλλά στο πρώτο ήταν ωραίο.

  • Αρκεί να μην έχει και τα μπεζελς του 1ου ιφον και θα είναι τέλειο το ντιζάιν.

  • Από ότι καλαβαίνω από τις πληροφορίες που διαρρέουν, κανείς δεν έχει ιδεά πως θα είναι το νέο iphone και τι χαρακτηριστικά θα έχει. Συνήθως τον Μαίο κάθε έτους διαρρέει κάποια θολή φωτο.

  • @shadgr
    Υπάρχει και Τρίτη κατηγορία .... μάντεψε ... αυτοί που κράζουν γιατί με τα ιδια χρήματα αγοράζουν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο εεε... σε κατάλαβα ?

  • @shadgr και τα samsung τόσο κοστίζουν. Να φανταστούμε όλοι εδώ μέσα οτι κράζεις αυτούς που κράζουν. Σπουδαία λογική. Απο την στιγμή που οι περισσότεροι κάνετε τα ίδια με αυτά που κατηγορείτε, δεν βλέπω το νόημα αυτής της κλάψας σε κάθε άρθρο της Apple. Kάνετε όλοι λές και σας ανάγκασαν να το αγοράσετε. Προσωπικά πιστεύω οτι ανήκεις στην ομάδα που το θέλεις και δεν μπορείς να το αγοράσεις. Διαφορετικά δεν βγαίνει νόημα. Όταν δεν σου αρέσει κάτι, δεν σε απασχολεί. Κάνω κάποιο λάθος; Το ίδιο με σένα θα νοιώθουν όσοι έχουν Fiat και γουστάρουν VW, BMW και Audi. Μετά πάνε τα αγοράζουν μεταχειρισμένα, και το παίζουν ψαγμένοι και λεφτάδες.
    Δεν βαρεθήκατε το ίδιο παραμύθι;

  • Αρχισαν οι εμπεριστατωμενες αναλυσεις απο τους "ειδικους" του καναπε...

  • προς το παρον ας αρκεστουμε στο κοκκινο χρωμα του iphone 7(το φυσικο του μηλου)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.