Smartphones

HMD: Τα Nokia θα έρθουν στην αγορά μέσα δεύτερου τριμήνου

Σε λίγες μέρες το πρώτο τρίμηνο του 2017 θα τελειώσει και ακόμη δεν έχουμε δει στην αγορά τα νέα Νokia smartphones από την HMD. Όμως, σύμφωνα με μια δήλωσή της αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο για όλες τις νέες συσκευές της.

Την πληροφορία έδωσε ο Tomislan Himbele, επικεφαλής Marketing στην Νότια Ευρώπη, και αφορά στα Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 και το νέο Nokia 3310. Μπορεί να μην ήταν αρκετά σαφής, ωστόσο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο θα δούμε τις νέες συσκευές της Nokia σε αρκετές αγορές.

Σε κάποιες χώρες έχουν ήδη αρχίσει οι προ-παραγγελίες, αλλά οι χρήστες πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. Λογικά οι πρώτες συσκευές θα είναι διαθέσιμες στα ράφια των καταστημάτων μέσα Μαΐου.

Επιπλέον, η HMD πρόσθεσε ότι οι τιμές αναμένεται να διαφοροποιηθούν σε κάθε χώρα εξαιτίας της διαφορετικής φορολόγησης. Όπως και να έχει οι τιμές των νέων συσκευών είναι αρκετά ελκυστικές, με το Nokia 3 να κοστίζει 139 ευρώ, το Nokia 5 189 ευρώ, ενώ το Nokia 6 θα φτάνει τα 229 ευρώ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Μαρτίου 2017 9:28

Σχόλια

  • Αναμένω και γω να τσεκάρω. Αφού nexus γιόκ και Pixel με διαστημική τιμή, όποιος θέλει stock experience να έχει μια επιλογή.

  • Παναγιωτη ειναι οτι πιο ελαφρυ και λειτουργικα ευχαριστο υπαρχει σε ui για android συσκευες βλεπε nexus motorola και αλλα ειναι αυτο που λεμε καθαρο android

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.