iPhone 9: Αυτό θα είναι το όνομα του iPhone SE 2

iPhone 9, iPhone 9: Αυτό θα είναι το όνομα του iPhone SE 2

Σύμφωνα με νεότερες αναφορές από ιαπωνικά μέσα, το ευρέως φημολογούμενο και πολυαναμενόμενο iPhone SE 2 ίσως τελικά να ονομάζεται iPhone 9, ένα smartphone το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ η Apple.

Ποιο θα είναι το όνομα του επόμενου iPhone;

Η αναφορά τονίζει για μια ακόμη φορά ότι το iPhone SE 2, aka iPhone 9, θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 8. Επιπλέον, θα διαθέτει 4,7 ίντσες οθόνη, Touch ID home button, τον νεότερο επεξεργαστή A13 Bionic και 3GB μνήμη RAM. Όπως και ο προκάτοχος του, το SE 2/9 δεν αναμένεται να υποστηρίζει 3D Touch.

Το iPhone 9 θα ήταν σίγουρα ένα πιο κατάλληλο όνομα για ένα smartphone το οποίο οι φήμες παρουσιάζουν περισσότερο ως διάδοχο του iPhone 8, παρά του iPhone SE. Με 4,7 ιντσών οθόνη, το νέο smartphone θα είναι σαφώς μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο. Προς απογοήτευση όσων αναζητούν ένα μικρό iPhone.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Ανεξάρτητα από το όνομα του, οι αναφορές λένε ότι το επερχόμενο smartphone της Apple θα είναι αρκετά φθηνό. Η τιμή του λέγεται ότι θα ξεκινά από τα 399 δολάρια Αμερικής, για την έκδοση των 64GB. Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Space Gray, Silver και Red.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Οι περισσότερες αναφορές σημειώνουν ότι το iPhone SE 2 ή 9 θα διατεθεί στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2020. Το iPhone SE είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016, οπότε είναι πολύ πιθανό το νέο smartphone να γίνει διαθέσιμο τον Μάρτιο του 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

4.7 μια χαρά είναι. Δεν θέλουμε μικρότερο εμείς με τα μικρά. Bezel να μην έχει. Για να δούμε…

τασοσ

για να ειναι φτηνο παει να πει οτι δε θα εχει καμια τεχνολογική καινοτομία.

Kosmas

Ενώ τα άλλα έχουν τόσες που δίνεις και σε άλλους… 😀 από το 8 και μετά φόλα

Κώστας Νιδημός

Αγόρασε πρώτα ένα iphone, mac, ipad και μετά έλα να πετάξεις την παπάτζα σου. Μείνε τώρα με το huawei ή το xiaomi σου και τα λέμε όταν αποκτήσεις μία ελάχιστη εμπειρία χρήσης IOS, IPADOS, MACOS.

Makis

καινοτομία-ξεκαινοτομία, εμένα με ενδιαφέρει που δουλεύει 3.5 χρόνια απροβλημάτιστα το SE. Τώρα όποιοι θέλουν παπάδες ας κοιτάξουν και αλλού…

Μάνος

Ωραία, να ένας σοβαρός λόγος να στερηθώ τα φάρμακα μου! Να αγοράσω το μαραφέτι της APPLE.😣
Αν δεν γίνουν πιο φτηνά από τα Android εγώ δεν αγοράζω Apple. Τι να το κάνω ένα πανάκριβο κινητό του οποίου η Apple, τελικά, έχει τον πλήρη έλεγχο?

Ts

399$ Το θεωρείς πανάκριβο ;

Δημήτρης

πήρα το Nokia 8 στα 500 ευρώ. Κυκλοφορήσε τέλος του 2017!! Ούτε 2 χρόνια κινητό ναυαρχίδα και σταμάτησε η υποστήριξη!!! Πότε ξανά Android!! το προηγούμενο iPhone που είχα 5 χρόνια updates και συνεχίζει!! έλεος ρε μάγκες 2 χρόνια υποστήριξη σε κινητο των 500 ευρώ!! Και μάλιστα διαφημίζουν νοκια πως είναι ο καλύτερος κατασκευαστής στην υποστήριξη. Δεν θέλω να φανταστώ τι γίνεται με τα αλλα!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.