iPhone η εξέλιξη, Τι φανερώνει για το επόμενο iPhone 5 [infographic]

Φαντάζομαι ότι έιναι κοινώς αποδεκτό ότι η κυκλοφορία του πρώτου iPhone στις αρχές του 2007 άλλαξε για πάντα και προς το καλύτερο τα κινητά τηλέφωνα και το πως χρησιμοποιούσαμε και αντιμετωπίζαμε αυτά έως τότε. Τότε ήταν διαθέσιμες μόλις 500 εφαρμογές, σήμερα από το App Store έχουν πουληθεί πάνω από 15 δις. εφαρμογές.

Σε αυτό το ενδιαφέρον infographic, έχουν συγκεντρωθεί αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά όλων των μοντέλων iPhone πλάι-πλάι με τα έως και σήμερα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του επόμενου μοντέλου iPhone 5. Ενδιαφέρον!

Τι λέτε, το επόμενο iPhone θα τα αλλάξει πάλι όλα;

Πηγή

Kudos to Efthimis Louk

Επεξεργάστηκε την 23 Αυγούστου 2011 20:32

Σχόλια

  • Προσωπικά περιμένω πώς και πώς το νέο Iphone 5 γιατί σχεδιάζω να είναι το επόμενο μου κινητό!!!
    Δεν ξέρω αν τελικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα είναι αυτά που παραθέτει ο Κώστας γιατί η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ακούμε πολλά και διάφορα.
    Προς αποφυγή παρεξήγησης δεν θέλω να θίξω την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του άρθρου αλλά μέχρι τον Οκτώβρη (καλά να είμαστε!!! ) έχουμε να ακούσουμε πολλές και κάποιες φορές αντικρουόμενες φήμες.
    Πάντως προσωπικά θα απογοητευτώ πολύ αν τελικά η apple παραμείνει στις 3,5΄ .

  • Εννοείται φίλε leathernecks, θα έχεις παρακολουθήσει ότι και εγώ πολύ αραιά αναφαίρομαι με άρθρα στις φήμες για το iPhone 5 μιας και το παρελθόν έχει αποδείξει ότι όλα ανατρέπονται κατά τη διάρκεια της επίσης παρουσίασης :)

  • Κατα τη γνωμη μου το iphone 5 δεν θα αλλαξει απολητος τιποτα. Μονο και αν η μηλοεταιρια μας παρουσιασει κατι που ουτε καν το φανταζομασταν. Για μενα η μηλο ειναι πισω ως προς τεχνικα χαρακτιριστικα απο αλλες εταιριες εκτος οθονης και σχεδιασμο.

  • Αυτό που δεν νομίζω ότι θα αλλάξουνε είναι το μέγεθος της οθόνης.
    Διότι σκεφτείτε το, οι developers θα είχαν να σχεδιάζουν τις εφαρμογές
    για 3 διαφορετικές αναλύσεις (iPod Touch - iPad - iPhone).

    Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μοιάζουν αρκετά ρεαλιστικά.

  • καλα cpu και λοιπα δεν με ενδιαφερουν,το θεμα ειναι να ρολαρει καλα και με single στο 1 αν εχει καλο software.αυτο που με χαλαει στο ios οτι ειναι καρακλειδωμενο και το κλειδωνουν ακομα περισσοτερο

  • tasos, δεν γνωρίζω για να μπορώ να σου απαντήσω!
    Έτσι ακούω και εγώ τώρα τελευταία :)

  • ενα πραγμα δεν καταλαβαινο..στο ανδροιτ μια εφαρμογη λειτουργα σε ολα τα τηλεφωνα απο 3,0" μεχρι 4,3".. γιατι στο ιοs πρεπει να σχεδιαζουν τις εφαρμογες καθε φορα που αλλαζει η αναλυση??

  • Οτι και να λεμε το iphone ειναι εμπειρια!και σε τεχνικα χαρακτηριστικα δν ειναι πισω αν σκεφτεις οτι βγηκε περιπου πριν ενα χρονο.αντιθετως ειναι το νουμερο 1.

  • !!RE!!

    Ο/Η Αντώνης λέει:
    Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 στις 0:26

    ενα πραγμα δεν καταλαβαινο..στο ανδροιτ μια εφαρμογη λειτουργα σε ολα τα τηλεφωνα απο 3,0″ μεχρι 4,3″.. γιατι στο ιοs πρεπει να σχεδιαζουν τις εφαρμογες καθε φορα που αλλαζει η αναλυση??

    Την ιδια απορια εχω!!! x2

    • Στα Android πρέπει να το φτιάξεις το application σε 3 αναλύσεις για να είναι συμβατό με όλα τα κινητά: 320x480, 480x640, 480x800.

  • Κώστα αν γνωρίζεις κάτι είσαι γίγαντας..! Έχω ακούσει σε πολλά forums ότι μαζί με το iPhone 5 θα βγει και ένα iPhone 4 8Gb το οποίο θα κοστίζει αρκετά πιο φθηνά από το 16/32Gb και γενικά ότι θα είναι πιο οικονομικό...ισχύει...?

    (Γιατί άμα περιμένουμε από το 5....Κλάφ'τα Χαράλαμπε...!

  • Αν μεγαλώσουν τις ίντσες λογικά θα αυξήσουν και την ανάλυση, δεν νομίζω η Apple να παρουσίαση κάτι με λιγότερα PPI από το προηγούμενο μοντέλο

  • Γιώργος Τσ., διαβάζω και εγώ για ένα οικονομικότερο iPhone 4 που θα ονομάζεται iPhone 4S. Ίδωμεν! :)

  • Πιστεύεται ότι η οθόνη θα ειναι έτσι;;
    Δήλαδη θα ειναι μέχρι τα άκρα;;;; Εγώ δεν το νομίζω .

  • Αν ειναι ετσι πιστευω οτι θα παραμεινω στο 4!! καταρχην η οθονη του τηα χασει τα ppi της και δν θα ειναι πια η γνωστη retina που ξεραμε..... επισης το 4 τρεχει απσογα και με single core..... και δν μαρεσει πολυ η οθονη του που καλυπτει ολη την επιφανεια!!! παντωσ η apple ειναι τοσο απροβλεπτη που μπορει να μασ εμφανισει μεχρι και iphone 3D οποτε για να δουμε......

  • 25 Αυγούστου 2011
    Αιφνιδιαστική παραίτηση του Steve Jobs από τη θέση του CEO της Apple. Όργιο φημών για την υγεία του

    Την παραίτησή του, με άμεση ισχύ, από τη διοίκηση της Apple ανακοίνωσε ο Steve Jobs με επιστολή του προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Όπως αναφέρει μάλιστα, δεν μπορεί πλέον να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, δήλωση η οποία δημιούργησε ανησυχίες για περαιτέρω επιδείνωση της υγείας του. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου αναλαμβάνει εφεξής ο Tim Cook, το «δεξί χέρι» του Jobs στη διοίκηση της Apple. Ο Cook αντικαθιστούσε ουσιαστικά τον 56χρονο Jobs ήδη από τις 17 Ιανουαρίου, όταν ο τελευταίος είχε πάρει αναρρωτική άδεια. Η επιστολή του Jobs αναφέρει τα εξής:

    «Προς το διοικητικό συμβούλιο και την κοινότητα της Apple,
    Πάντα έλεγα ότι εάν ερχόταν ποτέ μια μέρα που δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ στα καθήκοντα και τις προσδοκίες ως επικεφαλής της Apple, θα είμαι ο πρώτος που θα το γνωστοποιήσω. Δυστυχώς αυτή η μέρα έφθασε.
    Ως εκ τούτου παραιτούμαι από διευθύνων σύμβουλος της Apple. Θα ήθελα να προσφέρω, εάν το συμβούλιο το βρίσκει σωστό, σαν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, διευθυντής και υπάλληλος της Apple.
    Σε ό,τι αφορά το διάδοχό μου, προτείνω θερμά να εκτελέσουμε το πλάνο διαδοχής κάνοντας τον Tim Cook CEO της Apple.
    Πιστεύω ότι οι πιο λαμπρές και πιο καινοτόμες μέρες για την Apple βρίσκονται μπροστά μας. Και εγώ ανυπομονώ να τις δω και να συνεισφέρω στην επιτυχία αυτή μέσα από ένα νέο ρόλο.
    Έκανα τους καλύτερούς μου φίλους στην Apple και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για αυτά τα χρόνια που είχα τη χαρά να εργαστώ μαζί σας.
    Steve»

    O Jobs, γνωστός τόσο για την ιδιοφυία του και το δύσκολο του χαρακτήρα του, όσο και τη «δεσποτική», κατά πολλούς, ηγεσία του, που έκανε την Apple μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, παλεύει με τον καρκίνο και συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και μετά τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία έχει υποβληθεί. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πλέον στη μετοχή της Apple και το πώς θα αντιδράσει στις αιφνιδιαστικές αυτές ανακοινώσεις. Παράλληλα οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του, η οποία τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

    • Όροι Χρήσης Techblog: "Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα, blog ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή να αναφέρετε την πηγή του." https://techblog.gr/disclaimer

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.