iPhone SE 2: Μάθε τα πάντα για τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό του

iPhone SE 2 χαρακτηριστικά σχεδιασμό, iPhone SE 2: Μάθε τα πάντα για τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό του

Το πρώτο iPhone SE που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone της Apple. Το κοινό ζητούσε για πολύ καιρό τον διάδοχο του και τώρα φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο Αμερικανικός κολοσσός να ανανεώσει την σειρά.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τόσο τον σχεδιασμό του όσο και τα χαρακτηριστικά του. Ας μην χάσουμε άλλο χρόνο όμως.

Σχεδιασμός

Σύμφωνα με μία αναφορά το νέο SE smartphone δεν θα έχει κάποιο notch καθώς η Apple αναμένεται να δανειστεί τον σχεδιασμό του iPhone 8. Αυτό σημαίνει ότι το τηλέφωνο θα έχει bezel στο πάνω και κάτω μέρος φέρνοντας πίσω αυτόν τον σχεδιασμό. Η Apple δεν φέρνει πίσω όμως μόνο τα bezel με αυτόν τον σχεδιασμό αλλά και το πολυπόθητο Touch ID.

Οθόνη

Το display του τηλεφώνου φημολογείται ότι θα είναι τύπου LCD με μέγεθος που ανέρχεται στις 4.7 ίντσες και ανάλυση 1334 x 750 pixels. Αυτές οι αναλογίες θα προσφέρουν 326 ppi. Το iPhone 8 είχε True Tone και υποστήριζε HDR και ίσως αυτά τα χαρακτηριστικά τα δουμε και στο SE 2.

Hardware

Φτάνει όμως με την εμφάνιση ας περάσουμε και στο εσωτερικό του τηλεφώνου. Το iPhone SE 2 αναμένεται να ενσωματώνει το νεότερο chip των iPhone 11 και φυσικά μιλάμε για τον A13 Bionic. Αυτός πιθανόν θα συνεργάζεται με 3 ή 4GB μνήμη RAM και 32 ή 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Κάμερα

Η κάμερα δεν αναμένεται να έχει πολλαπλή διάταξη καθώς με αυτόν τον τρόπο η Apple θα ακύρωνε το απλό iPhone 11. Συνεπώς, η μονή κάμερα πιθανόν θα ανέρχεται στα 12MP και θα έχει f/1.8. Γρήγορο auto focus και HDR υποστήριξη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα δούμε και στο SE 2.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή

Τέλος, το iPhone SE 2 μάλλον θα αποκαλυφθεί το πρώτο τρίμηνο το 2020, με κόστος $399 για την έκδοση των 32GB και $449 για την έκδοση των 64GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pavlos

Μακάρι
Ξεφορτώνομαι το XR την παντόφλα και το παίρνω
Φτάνει να βγαίνει και σε 128 αρι
Αλλά μάλλον δεν το βλέπω

Nickolas

Με απλά λόγια πρόκειται για ένα iphone 8, με καλύτερο επεξεργαστή. Αν τελικά όντως κοστίζει 400 δολάρια τα 32GB, Ελλάδα θα έρθει τουλάχιστον 100 ευρώ πάνω, με πιο πιθανή τιμή τα 519 ευρώ. Ε αυτή τη στιγμή το iPhone 8 το βρίσκεις γύρω στα 440 ευρώ τα 64GB, μια χαρά τιμή.
Φυσικά το πιο πιθανό να προσελκύσει κόσμο με τον πιο ισχυρό επεξεργαστή και κανα night mode στην κάμερα, γιατί κατα τα άλλα…

Chris_BMW

Για να βάλει night mode χρειάζεται τον υπέρ ευρυγώνιο φακό. Όποτε night mode δεν θα έχει σίγουρα πιστεύω .

Για να έχει νόημα το εγχείρημα θα βάλουν μάλλον την κάμερα του XR αυτούσια μπροστά πίσω (με δυνατότητα πορτραίτου και στις δυο) a13 για να γράφονται παντού οι εξωπραγματικές επιδόσεις του (Marketing Trick) με 3 GB RAM και καλύτερη μπαταρία (αφού θα καταργήσουν 3D Touch) με αρκετά καλύτερη αυτονομία και λόγου πολύ νεότερου τσιπ κ χαμηλής ανάλυσης οθόνης μικρού μεγέθους .
Στα 500€ καλή επιλογή για κάποιον που θέλει μικρό δυνατό τηλέφωνο ΜΕ iOS τονίζω μην πέσετε να με φάτε .

Nickolas

Μα το night mode απ’οτι έχω δει στα reviews και τα συγκριτικά δεν υποστηρίζεται από τον υπερ ευρυγώνιο φακό, παρά μόνο από τον κανονικό και στην περίπτωση των PRO μοντέλων και τον τηλεφακό. Οπότε μια χαρά μπορούν να το ενσωματώσουν.
Τώρα για τον Α13 εννοείται είναι μεγάλου ατού και κακά τα ψέματα για κάποιον που θέλει ένα μικρό και δυνατό κινητό θα είναι μονόδρομος ανεξαρτήτως λειτουργικού, με μια μικρή εξαίρεση το Galaxy S10e ή αν βγάλει κανα καινούριο η Samsung. Βέβαια και ο Α11 που έχει το 8 μόνο αδύναμο δεν τον λες, αλλά ότι παραπάνω δώσει καλό θα είναι, αρκεί να μη φουσκώσει πολύ η τιμή στη χώρα μας.

Chris_BMW

”Night mode takes advantage of the new wide-angle camera that’s in the  iPhone 11  and 11 Pro models. It’s equipped with a larger sensor that is able to let in more light, allowing for brighter photos when the light is low. ”

Απο MacRumors .

Nickolas

Όταν λέει wide angle αναφέρεται στην κανονική κάμερα με τον ευρυγώνιο φακό, όχι στον υπερευρυγωνιο που πολύ σωστά ανέφερες και συ πιο πάνω. Άλλωστε όπως έγραψα ρίξε μια ματιά στα reviews και θα δεις ότι ο υπερερυγωνιος φακός δεν υποστηρίζει night mode.

George

Τα 64gb όταν δεν παίρνει και SD το κινητό είναι το minimum.. Ελπίζω να έχει και 128

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.