iPhone SE 2: Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα μέσα στο 2020

iPhone SE 2, iPhone SE 2: Θα κυκλοφορήσουν δύο μοντέλα μέσα στο 2020

Περιμένουμε η Apple να κυκλοφορήσει αρκετά νέα smartphones μέσα στο 2020, και ένα από αυτά θα είναι το iPhone SE 2 ή iPhone 9. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές ενδέχεται ο τεχνολογικός κολοσσός με έδρα το Cupertino να διαθέσει στην αγορά δύο μοντέλα του iPhone SE 2.

Τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα

Με βάση όσα έχει αναφέρει ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo, η Apple θα κυκλοφορήσει συνολικά πέντε iPhone μέσα στο 2020. Το ένα από τα μοντέλα θα είναι το μικρό smartphone που θα ονομάζεται SE 2 με 4,7 ίντσες οθόνη LCD και θα βγει στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Από εκεί και έπειτα, τα άλλα τέσσερα iPhone θα είναι high-end και θα έχουν όλα οθόνες OLED. Οι διαστάσεις των οθονών τους θα είναι 5,4 ίντσες για το μικρότερο, 6,1 ίντσες για τα δύο από τα μοντέλα και 6,7 ίντσες για τη μεγαλύτερη έκδοση. Αυτά τα τέσσερα iPhone αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Τα δύο SE 2

Παρά τα όσα έχει αναφέρει ο αναλυτής, κάποιοι προμηθευτές της Apple ισχυρίζονται ότι έχουν πάρει στα χέρια τους ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο αφορά την παραγωγή έξι iPhone.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Ταϊβανέζικη εταιρεία Chipbond Technology λέει ότι έχει λάβει εντολή από την Apple για τη παραγωγή εξαρτημάτων που αφορούν δύο LCD iPhone. Ενδεχομένως να μιλάμε πλέον για δύο iPhone SE 2, το μικρό μοντέλο και ένα Plus, ή για ένα SE 2 και το iPhone 9.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Ενα Iphone με ολοκαινουριο επεξεργαστη, 4,7 οθονη και τιμή κάτω από 500€ μου ακούγεται φανταστική επιλογή. Νομίζω εμείς που δνε θέλουμε να κυκλοφορούμε με 6ιντσα κινητά στην τσέπη δεν είμαστε τόσοι λίγοι.

Makis

Σωστά αλλά επιφυλάσομαι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.