iPhone SE (2020): Υψηλή η ζήτηση, θα καθυστερήσουν ορισμένα μοντέλα

, iPhone SE (2020): Υψηλή  η ζήτηση, θα καθυστερήσουν ορισμένα μοντέλα

Η Apple παρουσίασε επίσημα τις προηγούμενες ημέρες το iPhone SE (2020), ένα smartphone το οποίο έρχεται για να αντικαταστήσει το iPhone 8. Σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερης γενιάς iPhone SE έχει υψηλή ζήτηση ωστόσο ορισμένα μοντέλα θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν έως τις 13 Μαΐου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo προέβλεψε πωλήσεις της τάξεως των 20-30 εκατομμυρίων.

Αυτό πιθανόν συμβαίνει καθώς το νέο iPhone της Apple έχει χαμηλό κόστος σε σχέση με τα flagship smartphone της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, η πιο φθηνή έκδοση των 64GB στην Ελλάδα κοστίζει 499 ευρώ και ακολουθούν 128GB και 256GB με 569 και 699 ευρώ αντίστοιχα. Τα iPhone 11 από την άλλη ξεκινάνε από 869 ευρώ και φτάνουν έως και τα 1339 ευρώ στο κορυφαίο iPhone 11 Pro Max.

Η καθυστέρηση θα είναι ορισμένων ημερών. Πιο συγκεκριμένα οι αποστολές των iPhone SE (2020) στα 64 ή 128GB και χρώμα Black ή White με ταχεία αποστολή θα ξεκινήσουν στις 4 με 6 Μαΐου ενώ οι δωρεάν αποστολές θα ξεκινήσουν από τις 6 έως τις 8 Μαΐου. Οι δωρεάν αποστολές της Product RED έκδοσης από την άλλη θα ξεκινήσουν στις 6 με 13 Μαΐου ωστόσο άγνωστο παραμένει πότε θα ξεκινήσει η ταχεία αποστολή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavag

Μπράβο στο τμημα σχεδιασμου της APPLE!!!!!
Πάνε τον σχεδιασμό τηλεφώνων σε άλλο επίπεδο!!!!!

John

Λολ , πετυχημενο τρολαρισμα.

Nickolas

Ότι θα πουλήσει πολύ καλά είναι σίγουρο. Κατα τη γνώμη μου δε θα πουλήσει τόσο λόγω μεγέθους, αλλά επειδή είναι το πιο φθηνό iPhone που μπορεί να βρει κάποιος στα μεγάλα καταστήματα και να το πάρει εύκολα ακόμη και με δόσεις, έστω και για να δοκιμάσει για πρώτη φορά iPhone. Τώρα αν το ευχαριστηθεί πραγματικά αυτός που θα το πάρει, εξαρτάται από το προηγούμενο κινητό που είχε. Για μένα τα χειρότερα χαρακτηριστικά της συσκευής είναι η χαμηλής ανάλυσης lcd (αν και αυτό σώζεται από το μέγεθός της), τα 3GB Ram, που αν θέλεις να κρατήσεις για αρκετό καιρό μια συσκευή κακά τα ψέματα θα έπρεπε να έχει παραπάνω, θα τα χρειαστείς με τις αναβαθμίσεις που έρχονται (ακόμη και αν μιλάμε για Apple συσκευή), η selfie κάμερα που φαίνεται μέτρια στην καλύτερη περίπτωση και η μικρή μπαταρία. Από εκεί και πέρα αυτό το κινητό στην ουσία δίνει το περιθώριο στην Apple να αυξήσει τις τιμές της. Αν ισχύουν οι φήμες (που μάλλον ισχύουν) των iPhone 12 για τέσσερα κινητά, τα δύο απλά και τα δύο PRO, όλα με 5G και Oled οθόνες, τότε προβλέπω το μικρό στις 5.4 ίντσες να ξεκινάει στα 900 με 1000 ευρώ και το PRO μοντέλο 100… Συνέχεια »

Kostas

Αν θελει καποιος να δοκιμασει ενα iPhone μπορει να παει πολυ εύκολα σε ενα iphone x που εχει την ίδια τιμη με το se 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.