Smartphones

iPhone SE 3: Διαρροή της τελευταίας στιγμής για μεγαλύτερη αυτονομία

Δεν απέχουμε πολύ από την επίσημη παρουσίασή του, αλλά το iPhone SE 3 συνεχίζει να απασχολεί τις φήμες της τελευταίας στιγμής. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για μεγαλύτερη μπαταρία στο νέο μοντέλο της Apple.

Εάν πιστέψουμε όλα όσα έχουν γίνει γνωστά πριν από το Peek Performance event της Apple, τότε το iPhone SE 3 θα είναι εφοδιασμένο με μία οθόνη διαγωνίου 4.7 ιντσών, χωρίς εκπλήξεις εδώ, αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά στο εσωτερικό του, αφού το νέο μοντέλο θα έχει τον Α15 Bionic στη θέση του επεξεργαστή.

Η χρήση του νέου επεξεργαστή υπόσχεται καλύτερη αυτονομία, ειδικά εάν ευοδωθούν οι προσδοκίες που θέλουν την Apple να ξεπερνά τα 1.821 mAh της χωρητικότητας του προηγούμενου μοντέλου. Μάλιστα, λέγεται ότι το iPhone SE 3 θα υποστηρίζει πλήρως MagSafe αξεσουάρ, καθιστώντας το πιο ευέλικτο στη χρήση.

Μία άλλη βελτίωση στην απόδοση θα αφορά στην μνήμη RAM που αναμένεται να πάει στα 4 GB, ενώ πιο προσεγμένα εκτιμάται ότι θα είναι και τα υλικά της κατασκευής. Τέλος, έχουν κυκλοφορήσει φήμες περί μείωσης της τιμής του iPhone SE 3 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, αφού η τιμή έναρξης στις ΗΠΑ αναφέρεται ότι θα είναι 300 και όχι 399 δολάρια.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.