iPhone XI: Αναμενόμενες πωλήσεις, μοντέλα, τιμή και features κλειδιά

iPhone XI, iPhone XI: Αναμενόμενες πωλήσεις, μοντέλα, τιμή και features κλειδιά

Η αποκάλυψη των iPhone XI πλησιάζει και όσο φτάνουμε πιο κοντά τόσες περισσότερες είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στο 9to5mac βρέθηκε ένα “quick note” το οποίο περιέχει μία σειρά από πληροφορίες όπως οι αναμενόμενες πωλήσεις των iPhone XI, τις ονομασίες τους, την τιμή πώλησης της εκάστοτε έκδοσης και τέλος μερικά features κλειδιά τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της νέας σειράς smartphone της Apple.

Σύμφωνα με το σημείωμα αυτό η Apple ετοίμασε 75 εκατομμύρια iPhone XI συνολικά ενώ οι συνολικές αποστολές iPhone το επόμενο χρόνο αναμένεται να φτάσουν τις 180 εκατομμύρια.

Η πηγή επιβεβαιώνει τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τις ονομασίες της XI σειράς. Πιο συγκεκριμένα ο διάδοχος του XR θα κυκλοφορήσει με όνομα XIR ενώ τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα που διαδεχτούν την XS σειρά θα ονομάζονται XI Pro και XI Pro Max. Όσον αφορά την τιμή τώρα το XIR πιθανολογείται ότι θα κοστίζει $750 ενώ τα XI Pro και XI Pro Max θα ξεκινάνε από $999 και $1.099 αντίστοιχα. Φυσικά οι τιμές αυτές αναφέρονται στις βασικές εκδόσεις με τον ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο.

Τα key features φυσικά είναι η διπλή και τριπλή κάμερα των τριών smartphone αντίστοιχα καώς και “νέες ικανότητες της next generation AI”. Τα iPhone XI αναμένεται να συνοδέψουν στην αποκάλυψη τους αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου ένα MacBook στις 16 ίντσες, τουλάχιστον ένα iPad μαζί με πληροφορίες για την τιμολόγηση της TV Plus υπηρεσίας. Το By innovation only event μπορείτε να το παρακολουθήσετε και μέσα από το Youtube.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 11 iPhone 13 Black Friday 2022

Black Friday 2022: iPhone 11 με 499 ευρώ, iPhone 13 με 869 ευρώ

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών συσκευών βγάζουν σε προσφορά τα iPhone 11 και iPhone 13 σε τιμή που ταράζει ακόμα και τα καταστήματα του Skroutz.

Smartphones Apple featured iPhone

Leaker αποκαλύπτει ποια iPhone θα καταργηθούν σταδιακά

Η εταιρεία είχε διακόψει τα iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 8 και iPhone 8 Plus το 2020, ενώ πέρυσι κατήργησε τα iPhone 12 Pro και iPhone XR.

Smartphones iPhone 11 Samsung Galaxy S22

Ένα iPhone 11 νικά στα benchmarks το Samsung Galaxy S22

Θα περίμενε κανείς ο νεοφερμένος να νικά τον παλιό, αλλά μία κόντρα μεταξύ iPhone 11 και Samsung Galaxy S22 δείχνει το αντίθετο.

Software iOS Apple iPhone 11

iPhone 11: Με το iOS 14.5 update παρατηρείται καλύτερο ποσοστό υγείας την μπαταρίας

Μετά την εγκατάσταση του iOS 14.5 οι κάτοχοι iPhone 11 παρατηρούν ορθότερη λειτουργία στην μέτρηση της υγείας της μπαταρίας τους.