Smartphones

iQOO 9 Pro: Έρχεται με Samsung E5 LTPO AMOLED και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων

Νέα teaser κυκλοφόρησαν για το iQOO 9 Pro και αφορούν την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας. Η συσκευή θα διαθέτει κυρτό πάνελ Samsung E5 AMOLED της LTPO 2.0 που ανανεώνει έως και 120 Hz, με ρυθμό δειγματοληψίας αφής 1.000 Hz.

Τα teaser επιβεβαιώνουν ακόμα μια ανάλυση 2K, η οποία είναι ένας όρος μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα πάνελ QHD+ στην Κίνα. Το πάνελ θα έχει πλήθος 517 PPI και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει μέγιστη φωτεινότητα έως και 1.500 nits.

Το iQOO 9 Pro θα προσφέρει έναν υπερηχητικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη. Ο αισθητήρας θα καλύπτει μια μεγάλη περιοχή 578 mm2 και θεωρείται ότι λειτουργεί ακόμα και όταν τα δάχτυλά του χρήστη είναι βρεγμένα ή βρώμικα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, υπήρξαν περισσότερες επίσημες λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά iQOO 9 που επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και την ημερομηνία κυκλοφορίας στις 5 Ιανουαρίου. Το Pro θα συνοδεύεται από ένα vanilla iQOO 9, ενώ και τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να έρθουν με οθόνες 6,78 ιντσών, chipset Snapdragon 8 Gen 1 και φόρτιση 120 W.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.