Αυτή είναι η πλάτη του νέου Xiaomi Mi Mix;

Xiaomi Mi Mix πίσω όψη, Αυτή είναι η πλάτη του νέου Xiaomi Mi Mix;

Η Xiaomi ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τα Redmi 5 και 5 Plus, δύο συσκευές για την low-end κατηγορία στην οποία η εταιρεία κυριαρχεί. Όμως, ο Κινέζος κατασκευαστής διαθέτει κάθε χρόνο και μια σειρά κινητών-ναυαρχίδων, στις οποίες συγκαταλέγεται και η οικογένεια Mi Mix.

Το πρώτο Mix smartphone παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2016 και στην ουσία αποτέλεσε τον πρόδρομο του bezel-less design που ακολουθείται από την πλειοψηφία των κατασκευαστών σήμερα. Πριν από περίπου τρεις μήνες, η εταιρεία κυκλοφόρησε τον νέο εκπρόσωπο της σειράς, Mi Mix 2. Παρά το γεγονός πως η Xiaomi έχει ανακοινώσει τα δύο smartphones με σχεδόν έναν χρόνο διαφορά, ενδέχεται το επόμενο Mix κινητό να κάνει την εμφάνιση του αρκετά νωρίτερα.

Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούν φήμες για την παρουσίαση ενός bezel-less κινητού το οποίο δεν θα ανήκει στην κλασική “Mi” high-end κατηγορία, αλλά στην Mix οικογένεια. Η ονομασία του μάλιστα υποτίθεται πως θα είναι Mi Mix 2S, αλλά φυσικά η Xiaomi δεν έχει προχωρήσει σε διάψευση ή επιβεβαίωση των πληροφοριών. Την νεότερη είδηση σχετικά με το θέμα αποτέλεσε η διαρροή ενός render που απεικόνιζε το 2S με εγκοπή (notch) στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Όμως, την εμφάνιση της έκανε άλλη μια διαρροή που παρουσιάζει την πίσω όψη του μυστηριώδους νέου κινητού.

Xiaomi Mi Mix πίσω όψη, Αυτή είναι η πλάτη του νέου Xiaomi Mi Mix;

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία παρατηρούμε την χρήση διπλής κάθετης κάμερας από την Xiaomi, όπως επίσης και την ύπαρξη αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη. Ο λόγος που μας ωθεί να πιστεύουμε πως πρόκειται για μια συσκευή της σειράς Mix δεν είναι άλλος από την κάθετη αναγραφή στο κέντρο της πλάτης. Αν η εικόνα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε η Xiaomi θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια “ενδιάμεση” Mi Mix έκδοση, το 2S, μέχρι την ανακοίνωση του 3 στα τέλη της νέας χρονιάς. Ίσως όμως αυτό να είναι το πίσω κάλυμμα του Mix 3 και απλώς να έχει διαρρεύσει αρκετά νωρίτερα.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αινιγματικό νέο Mi Mix από τις αρχές του 2018 και έπειτα. Ίσως η Xiaomi το παρουσιάσει ως Mix 2S μαζί με το Mi 7, διαθέτοντας στο κοινό δύο εκ των κορυφαίων προτάσεων της. Ίσως πάλι πρόκειται απλώς για το Mi Mix 3, όπως προαναφέρθηκε, απλώς η συσκευή διέρρευσε πολύ νωρίς. Ενδέχεται βέβαια η εικόνα να μην είναι τίποτα άλλο από το αναληθές προϊόν φαντασίας ενός φαρσέρ. Όσο περνάει ο καιρός το… τοπίο της σειράς Mix θα καθαρίσει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Κάν’το όπως η Apple #4824848468947716831

Ανδρέας

ΚαλΌταν έβγαλε xiaomi bezel-less… Η Apple δεν ήξερε να βγάλει τα μάτια της… Που κράζεις κιόλας

giorgosgek

οχι ρε xiaomi ,οχι ετσι, καντο καπως αλλιως, σε λιγο θα το κανεις και να προεξεχει . Ας εφτιαχνες ενα αλλο μοντελο , ηταν μια χαρα το Mix , επηρεαστηκες πρωτα απο samsung, το εκανες 18:9 και τωρα αυτο , σιγουρα θα εχει και notch οπως λενε οι φημες για καποιο τηλεφωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.