JCB smartphones, Τα δοκιμάσαμε σε μπετονιέρα! [IFA 2012]

TechblogTV. Τα JCB smartphones έχουμε ακούσει το πόσο στιβαρά και ανθεκτικά είναι, όμως αυτή τη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι τις δυνατότητές τους. Στο παρακάτω βίντεο η όμορφη κοπέλα με τα απαλά χέρια και κίτρινο προστατευτικό κράνος τα πετάει μέσα σε μια μπετονιέρα και μετά τα ξελπένει στο νερό. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 31 Αυγούστου 2012 19:45

Σχόλια

  • Πες την αλήθεια ρώτησες πότε σχολάει να πάτε για ποτάκι .... εεε? το κινητό που παρουσιασε ασήμαντο σε σχέσει με το νουμεράκι της :P

  • το γιαπι το πυλοφορι το μυστρι!!!χαχαχαχαχχα!!!και πετσετουλα κολατσιου με amstel!!!xaxaxaxaxxaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Μπα παραήταν στατικό, έπρεπε να είχαν κοπέλα περισσότερων κυβικών, εξάλλου Caterpillar είναι αυτή (!!!), το θηλυκό με εφαρμοστά και χρήση όχι μπετονιέρας (με αυτό το ξέπλυμα, καλά τόσο χαλίκι είχαν στρώσει κάτω, χάθηκε ο κόσμος να ρίξουν λίγο μέσα, και λίγη άμμο, και μια ιδέα ασβέστη, ε και λιγουλάκι τσιμέντο... LOL) αλλά κομπρεσέρ, έτσι να μείνει μία μόνιμη δόνηση στο κεφάλι καθώς θα παρακολουθούμε τα... κινητά!!!

    Άρε Κώστα τα τυχερά του επαγγέλματος, αυτά μας κάνεις και μετά ούτε να ακούσουν οι γυναίκες μας για εκθέσεις!!! looooool

  • Will it blend, not bloody sure, but its gona bleed for sure!!! :)

    If it isnt Sammy and there isnt a Scotty around its kinda hard to get beam up and probably its gona end beat up!!! lol

  • Μπετόν αρμέ; αμέεε!
    Η σιδερένια ή πλαστική τραγιάσκα!!! της κοπελιάς γράφει cat και αυτή woman, είναι η catwoman;! και ο Κώστας ο batman! Αυτή την δουλειά της δώσανε της ωραίας κοπελίτσας να κάνει συνέχεια; Μπράβο! μέχρι να την τελειώσει προβλέπω να έχει χτίσει κανά ουρανοξύστη!!!

  • Χαχαχα! Αυτά είναι τα τυχερά του επαγγέλματος. Πετσετούλα κολατσιού με μία Amstel... Θεός...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.