Κατεβάστε τώρα βίντεο από το Facebook χρησιμοποιώντας Android smartphone

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατεβάσουμε βίντεο από το YouTube και το Instagram. Όταν όμως το βίντεο που μας ενδιαφέρει είναι δημοσιευμένο στο Facebook τι κάνουμε;

Η διαδικασία λήψης ενός βίντεο από το Facebook είναι ιδιαίτερα εύκολη και γίνεται με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής “MyVideoDownloader”.

  • Το app εμφανίζει αμέσως την αρχική σελίδα του λογαριασμού μας στο Facebook. Για να κατεβάσουμε ένα βίντεο, βρίσκουμε τη δημοσίευση που το περιέχει, πατάμε στο βίντεο, και στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί πατάμε “Download”.

  • Μετά, το MyVideoDownloader θα ζητήσει να επιλέξουμε σε τι ποιότητα θέλουμε να κατέβει το βίντεο. Οπότε, επιλέγουμε “Standard” ή “HD”, ανάλογα τι θέλουμε, διαλέγουμε που θα αποθηκευτεί το βίντεο, γράφουμε ένα όνομα, και πατάμε “OK”

  • Το βίντεο θα ξεκινήσει να κατεβαίνει αμέσως. Το πόση ώρα θα πάρει μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη εξαρτάται από τη διάρκεια του βίντεο και την ποιότητα που διαλέξαμε. Όπως και να έχει, όταν το βίντεο κατέβει θα εμφανιστεί μία ειδοποίηση σαν αυτή της παρακάτω εικόνας.

Τόσο εύκολα και γρήγορα μπορούμε να κατεβάζουμε βίντεο από το Facebook. Εσείς γνωρίζατε τη διαδικασία; Έχετε υπόψη σας κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή;

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 18:37

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.