Smartphones

Κώδικας αποκαλύπτει μια νέα Samsung συσκευή και τον επεξεργαστή των Galaxy Note 20

Η Samsung αποφάσισε μετά τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο Snapdragon 810, να εξοπλίσει τα smartphone της τόσο με SoC της Qualcomm όσο και με τα δικά της, Exynos. Τα Galaxy S20 για παράδειγμα στην Ευρώπη έρχονται με τον Exynos 990 ενώ αυτά στην Αμερική ενσωματώνουν το Snapdragon 865 της Qualcomm.

Πηγαίος κώδικας από το kernel της Samsung αποκαλύπτει ότι τόσο το Galaxy Note 20 όσο και το Galaxy Fold 2 θα ενσωματώνουν τον Snapdragon 865. Επιπλέον, εντοπίζεται και μία νέα συσκευή η οποία ονομάζεται “Zodiac” και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η Samsung για αυτό το προϊόν.

Βέβαια, αυτές οι πληροφορίες δεν εκπλήσσουν καθώς η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο foldable smartphone στην αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι στο μέλλον ενδέχεται να δούμε και νέα προϊόντα τα οποία θα εξελίξουν την τεχνολογία της αναδιπλούμενης οθόνης. Αν γυρίσουμε πίσω στον χρόνο θα καταλάβουμε ότι η Samsung εξόπλισε την σειρά S10 με τον Snapdragon 855 με αποτέλεσμα αυτός να βρεθεί και στο Note 10. Δεδομένου λοιπόν ότι τα γρανάζια των S20 γυρίζει ο Snapdragon 865, αναμένεται να συμβεί το ίδιο και στα Note 20.

Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε για τα Note 20 είναι ότι θα υπάρχουν δύο μοντέλα, τα οποία ίσως ακολουθήσουν την ίδια πορεία των Note 10 αλλά αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 2 Απριλίου 2020 10:12

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.