Kogan Agora, Budget smartphone με οθόνη 5 ιντσών και τιμή 150$

H Kogan είναι μια εταιρεία από την Αυστραλία που αποφάσισε να ταραξει τα νερά της αγοράς κυκλοφορώντας το Agora, μια budget dual SIM συσκευή με συνηθισμένα χαρακτηριστικά όπως οθόνη αφής 5 ιντσών ανάλυσης 480×800, τεχνολογίας LCD capacitive, διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, 512MB μνήμη RAM και μπαταρία 2000 mAh.

Τίποτα το εντυπωσιακό εκτός από την τιμή του, 150 δολάρια Αμερικής. Είναι ξεκλείδωτο, με δύο κάμερες – 5 Megapixel πισω και VGA μπροστά, τρέχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich και φιλοξενεί 4GB εσωτερικής μνήμης, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, Wi-Fi, Bluetooth και GPS. Κρίση και στην Αυστραλία ή έξυπνη “agora”;!

, Kogan Agora, Budget smartphone με οθόνη 5 ιντσών και τιμή 150$

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lorentzos

Να και μια καλή πρόταση εκτός Κίνας!!!!!

alex

ξερεις αν ειναι μονο για τα δικτυα της Αυστραλιας ?

Vassilis

“Kogan will not be responsible for any duties and taxes.
All duties and taxes will be borne by the customer.
All phones and tablets sold by Kogan are network unlocked.”

Αυτό αναφέρεται στο site της ..

Ζαφείρης

Ελα νταξει θα λαγκαρει ασχημα..

Darth

@Ζαφείρης έχω δει κάτι κινέζικα με 1ghz(dual core) cpu 512 ram ics (καθαρό) πάνε σφαίρα αν έχει αυτό κάποια σχέση με εκείνα που είδα τότε ναι αν είναι κάνα cpu του κόλου τότε αλλάζει το θέμα………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.