Smartphones

Lenovo Folio: Αναδιπλούμενο tablet που γίνεται smartphone

To Lenovo Folio είναι ένα αναδιπλούμενο tablet με εύκαμπτη οθόνη που διπλώνει και γίνεται smartphone. Πρόκειται για ένα concept tablet που επέδειξε η Lenovo στην Tech World 2017.

Το Lenovo Folio σαν tablet έρχεται με οθόνη 7,8 ιντσών, ανάλυσης 1.920 x 1.440, επεξεργαστή Snapdragon 800 και Android 7.0 Nougat για λειτουργικό.

Όταν διπλωθεί, το Lenovo Folio μετατρέπεται σε smartphone 5,5 ιντσών.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το ό,τι το Lenovo Folio διπλώνει από την πλευρά της οθόνης αλλά η “τσάκιση” στο τέλος καλύπτεται σα να μην υπήρξε ποτέ.

Έτσι πλέον μεταμορφώνεται σε ένα smartphone με διπλή οθόνη. Απ’ότι φαίνεται στην επίδειξη, προβάλεται περιεχόμενο και στη δεύτερη οθόνη.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν και πότε η Lenovo θα λανσάρει το Lenovo Folio, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι κι άλλες επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους σε αναδιπλούμενα tablet.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Ιουλίου 2017 23:46

Σχόλια

  • Καλό!!!!! Το θέμα είναι πότε θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

  • Είναι πολύ ώραιο , το είχαμε δει και πιο παλιά από τη Lenovo αλλά έχει παλιούτσικο επεξεργαστή ( QUALCOMM SNAPDRAGON 800 ) .

  • @Kkon Η lenovo φτιάχνει και τον αέρα που αναπνέεις! Η της ανήκει η εταιρεία που τον φτιάχνει !

  • Πολύ καλή δουλειά με μοναδικό ξενέρωμα τον επεξεργαστή. Τουλάχιστον έναν 8πύρινο mtk βρε αδερφέ!

  • @Γιαννο κλάσεις ανώτερος ακόμα και ο παλιός sp 800 απο κάθε σαπακι της mtk

  • Παιδια ειναι πρωτοτυπο:
    Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι οτι οταν βγει σε παραγωγη, αμα βγει, θαχει τα πιο τουμπανο χαρακτηριστηκα μιας και θα κανει το βαρος του σε χρυσαφι-μην πω σε αντιυλη...
    Αλλα παλι κολαζει το concept, αντς να το βγαλουν να νιωσουμε οτι ημαστε στο Westworld LOL

  • @Panoslast

    Μου αρέσει να απαντάω σε μη σοβαρά άτομα, θα απαντήσω και σε σένα. Για τα σκαλώματα του εγκεφάλου προς μία και μόνο κατεύθυνση, υπάρχει ψυχιατρικός όρος, ο οποίος όμως μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή. Κοινώς ένας ψυχίατρος βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.