Smartphones

Lenovo K8, Plus & Note: Αναβάθμιση σε Oreo, αλλά από Ιούνιο του 2018

H Lenovo ανακοίνωσε κάποιες από τις συσκευές τις οποίες θα αναβαθμίσει σε Android Oreo. Τα Lenovo K8, Lenovo K8 Plus και Lenovo K8 Note, θα πάρουν το update στη νέα έκδοση του OS της Google και είναι πολύ θετικό ότι είναι μεσαίας κατηγορίας μοντέλα.

Ωστόσο, αυτό που μπορεί να μην αρέσει ιδιαίτερα, είναι το χρονοδιάγραμμα της Lenovo. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κάτοχοι του Lenovo K8, θα πρέπει να περιμένουν την αναβάθμιση τον Ιούνιο του 2018. Όσοι έχουν Lenovo K8 Plus και Lenovo K8 Note, θα δουν το update να έρχεται έναν μήνα αργότερα, τον Ιούλιο.

Αν λοιπόν έχετε στην κατοχή σας κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα, θα πάρετε το Android Oreo, αλλά θα πρέπει να περιμένετε ακόμη 8 με 9 μήνες. Αν η Google ακολουθήσει το σύνηθες χρονοδιάγραμμα, τον Αύγουστο του 2018, θα ανακοινώσει την νέα έκδοση Android P.

Το ερώτημα είναι γιατί χρειάζεται η Lenovo τόσο πολύ χρόνο για να δώσει μια αναβάθμιση, η οποία είναι σχεδόν stock Android, αλλά δεν έχουμε την απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Project Treble: Η Google επιταχύνει τις αναβαθμίσεις Android

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 10:26

Σχόλια

  • Για το moto x play ακομα περιμενουμε τη nougat... Απο τοτε που πηρε η Lenovo τη motorola την κατεστρεψε.

  • @Avent

    Νομίζω υπερβάλεις, έχω το moto z, με 7.1.1 από τέλος Ιούλη. Όλοι τις ναυαρχίδες υποστηρίζουν και με το ζόρι κάποια έξτρα. Μπορεί και να πάρει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.