Lenovo Legion: Unboxing video και teaser για το διπλό σύστημα δόνησης

Το gaming phone της Lenovo αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα και ήδη η εταιρεία μας έχει προετοιμάσει για το πόση διαφορετική εμπειρία θα είναι σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά.

Εκτός από το ίδιο το κινητό όμως, φαίνεται πως και η εμπειρία unboxing θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Το κανάλι Sparrow News ανέβασε ένα μικρής διάρκειας βίντεο, το οποίο μας παρουσιάζει το πως θα είναι το κουτί της συσκευής. Το μεγάλο κουτί που υπάρχει αρχικά φαίνεται να είναι ένα press kit ή κάποια ειδική έκδοση, ενώ μέσα υπάρχει ένα μικρότερο κουτί, το οποίο ανοίγει στα τρία.

, Lenovo Legion: Unboxing video και teaser για το διπλό σύστημα δόνησης

Η συσκευή δε φάνηκε καθόλου στο βίντεο, καθώς μέσα στο κουτί υπήρχε άλλη συσκευή. Όμως, μέσω ενός teaser της συσκευής μαθαίνουμε πως θα χρησιμοποιεί διπλό x-axis motor, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει πολύ καλύτερη αίσθηση δόνησης από οποιοδήποτε άλλο gaming smartphone κυκλοφορεί.

Ήδη γνωρίζουμε ότι το Lenovo Legion θα είναι μία μοναδική συσκευή, με pop-up selfie κάμερα στα πλαϊνά, overclocked επεξεργαστή Snapdragon 865+, ενεργό σύστημα μείωσης θερμοκρασίας και γρήγορη φόρτιση στα 90W. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε και την επίσημη αποκάλυψη της συσκευής.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.