Lenovo: Το πλάνο για τα update σε Android 6.0

H Lenovo, στο πλαίσιο μίας παρουσίασης που πραγματοποίησε στην Κίνα, έδειξε το πλάνο αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος των smartphones της σεAndroid 6.0 Marshmallow. H διαδικασία των updates εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει μέσα στο 2016, με κάποια μοντέλα να αναμένεται να αναβαθμιστούν μετά τον Ιούλιο.

Το πρώτο μοντέλο που θα αναβαθμιστεί θα είναι το Lenovo K3 Note, πιθανότατα τον Μάρτιο, ενώ το Lenovo A7000 αναμένεται να πάρει το Android 6.0 Marshmallow τον Απρίλιο του 2016. Μέσα στον Μάιο αναμένεται να ακολουθήσει η αναβάθμιση των Lenovo X1 και P1, ενώ τον Ιούλιο το update θα είναι διαθέσιμο για τα X3 και το A7000+.

Η Lenovo δεν έχει την εμπορική επιτυχία άλλων κατασκευαστών στο κομμάτι των smartphones, αλλά για όσους έχουν στην κατοχή τους ένα μοντέλο της εταιρείας είναι χρήσιμο να γνωρίζουν πότε θα μπορεί να αναβαθμιστεί η συσκευή τους. Το update σε Android 6.0 φέρνει το διαφορετικό interface για το Google Now, καθώς και το Doze Mode που έχει ως σκοπό του την επίτευξη μεγαλύτερης αυτονομίας, στοιχείο που θα εκτιμήσουν δεόντως όσοι χρησιμοποιούν μία Lenovo πρόταση με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 13:35

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.