Lenovo Sisley, midrange συσκευή με design a la iPhone 6

Η Lenovo όπως φαίνεται δεν θα αρκεστεί μόνο σε high-end συσκευές αλλά όπως όλα δείχουν ετοιμάζει νέο mid-range Android smartphone το οποίο όμως από άποψη design κάτι μας θυμίζει. Η συσκευή σύμφωνα με τις διαρροές ονομάζεται Lenovo Sisley και αυτό που θυμίζει είναι το πρόσφατα ανακοινωμένο iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Σύμφωνα με τις πηγές που διέρρευσαν τις φωτογραφίες μέσω του κινέζικου Weibo, το Lenovo Sisley θα έρθει με μεταλλική κατασκευή και πάχος μόλις 6.9 χλστ., όσο και το iPhone 6 δηλαδή.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά, η οθόνη λέγεται ότι θα είναι 5 ιντσών ανάλυσης 720p, η κάμερα 13 Megapixel με LED flash ενώ η δεύτερη κάμερα στα 8 Megapixel.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η συσκευή θα διατίθεται εκτός Κίνας, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από Κινέζους κατασκευαστές μικρότερης εμβέλειας να αντιγράφουν το design της Apple και όχι από τη Lenovo που είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της Apple όταν κυκλοφορήσει η συσκευή μιας και πρόσφατα ο Jony Ive σε συνέντευξή του δήλωσε ότι όσοι αντιγράφουν την Apple την κλέβουν.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 13 Οκτωβρίου 2014 21:15

Σχόλια

  • Μη με ξενερώνεις ετσι ρε Lenovo! Σε ειχα για σοβαρή εταιρία και κανεις προσπάθειες να μας θυμίσεις την λέξη και τον όρο Κινεζιά!

  • Μα βρε παιδιά σε Κινέζους θέλουν (βασικά) να το σπρωξουν, κινεζιες θα φτιάξουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει "επίσημα" εκτός Κίνας αυτή η συσκευή.

  • Μια χαρα ειναι αφου ειναι lenovo.λες και προκειτε να ερθει ελλαδα πως κανετε ετσι.

  • Αυτό πάλι; Είναι που είναι κακάσχημο το iPhone 6 από πίσω ήρθε και η Lenovo και το αποτελείωσε!

  • Για φαντάσου να έχεις το iPhone6, να έχεις δώσει ένα σκασμό λεφτά κ να σου έρθει ένας με Lenovo, να έχει δώσει το πολύ 300 κ να έχει το ίδιο κινητό με εσένα...να το έχει αφήσει κανονικά στο τραπεζάκι περήφανος όπως κ Εσύ......πιο τραγικό δεν γίνεται!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.