Lenovo VIBE Z2 Pro, 6″ QHD οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM στα 534 δολ. [Ινδία]

To Lenovo VIBE Z2 Pro ανακοινώθηκε επίσημα τον Αύγουστο συνδυάζοντας μεταλλική κατασκευή με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ναυαρχίδα της Lenovo είναι από σήμερα διαθέσιμη στην Ινδία με τιμή περίπου στα 534 δολάρια (32,999 INR). Έρχεται με 6 ιντσών QHD οθόνη με 2.560×1.440 pixels (490 ppi) που δίνει 500 nits maximum φωτεινότητα.

Το Lenovo VIBE Z2 Pro έχει quad-core Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.5 GHz, 3 GB RAM, Krait 400 CPU, Adreno 330 GPU και 16-megapixel εξωτερική κάμερα με BSI σένσορα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 32GB ενσωματωμένη μνήμη (δεν μπορεί να επεκταθεί). Έχει μεταλλική κατασκευή, ζυγίζει 179 γραμμάρια, έχει διαστάσεις 156 x 81.3 х 7.7 χλστ που σημαίνει ότι είναι αρκετά λεπτό, ωστόσο η Lenovo κατάφερε να βάλει στο Vibe Z2 Pro 4,000mAh μπαταρία.

Τρέχει Android 4.4 KitKat και βγαίνει σε μαύρο, χρυσό και στο χρώμα του τιτανίου.

Πηγή

Σχόλια

  • Υπερβολικά μεγάλο αλλά η μπαταρία είναι ένας λόγως να το πάρω στα σοβαρά.

  • Λίγο πιο κοντό από το g flex με ίδιο σχεδόν πλάτος ,βαρος+ μεταλο ,μεγαλύτερη μπαταρία,κάμερα ,αν δεν προσπαθήσει πόλη η LG Την έχασε την κατηγορία.

  • Παιδια επειδη ειμαι κατοχος 6ιντσου phablet και ειμαι γνωστης να το ξερετε οτι με αρκετη χρηση η μπαταρια του θα κραταει μολις μια μερα αντε μιαμισι.Με 2Κ αναλυση μην περιμενετε κατι καλυτερο...

  • Παρα πολυ μου αρεσει αυτή η σειρά της lenovo. Και αυτό όπως και το περσινό k900 είναι πανέμορφα τηλέφωνα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Το θέμα είναι θα φέρει και τις high end συσκευές της στην Ελλάδα η lenovo η θα περιοριστεί στις φτηνοτερες;

  • Παντως παρα τις 6 ιντσες ειναι πολυ ωραιο και δυνατο! Γενικα η Lenovo εχει παρει τα πανω της για τα καλα! Τουλαχιστον 5.5 ιντσες επρεπε να το βγαλει.

  • Χαρακτηριστικά, οθόνη και τιμη, μυρίζουν λίγο Nexus by Motorola.
    Αν ληφθεί δε υπ όψιν και η σχέση των δυο εταιριών, νομίζω έχουμε και ενα hint για την τιμή του Nexus.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.