Lenovo Z6 Pro: Κυκλοφορεί σύντομα με Snapdragon 855

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Κυκλοφορεί σύντομα με Snapdragon 855

Με ανάρτηση του στο Weibo, ο αντιπρόεδρος της Lenovo, επιβεβαίωσε ότι το Lenovo Z6 Pro, θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο και θα έχει Snapdragon 855.

Οι φημολογίες σχετικά με την ναυαρχίδα της Lenovo, Z6 Pro, φτάνουν στο τέλος τους, καθώς ο καιρός που θα κυκλοφορήσει το νέο smartphone, πλησιάζει. Ο αντιπρόεδρος της Lenovo, Chang Cheng, επιβεβαίωσε από τον λογαριασμό του στο Weibo, πως το Z6 Pro θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα και ο επεξεργαστής του, θα είναι ο Snapdragon 855.

Μέχρι τώρα αυτά που γνωρίζαμε ήταν, πως χάρις την τεχνολογία HyperVision, το Lenovo Z6 Pro, θα έχει την λειτουργία “Hyper Video”, ενώ η κάμερα θα είναι στα 100MP κάτι που κάνει το smartphone, να είναι το μοναδικό στον κόσμο με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το νέο Lenovo Z6 Pro, θα έχει τις λειτουργίες, Super Night View, Super Steady Shot, 5G modem και αισθητήρα UD για το δακτυλικό αποτύπωμα.

Επίσης, να αναφέρουμε πως το Retail Box του Lenovo Z6 Pro, είναι στα χρώματα μαύρο και κόκκινο. Η ομάδα που ανέλαβε τον σχεδιασμό του, είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό της Ολυμπιακής Δάδας που είδαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Σύντομα, θα σας ενημερώσουμε για όλα τα χαρακτηριστικά, την τιμή και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, του νέου Lenovo Z6 Pro. Μείνετε συντονισμένοι.

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Κυκλοφορεί σύντομα με Snapdragon 855

Lenovo Z6 Pro, Lenovo Z6 Pro: Κυκλοφορεί σύντομα με Snapdragon 855

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop με Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.