LeTV One, Pro, Max: Στην μισή τιμή του iPhone, με USB Type C, χωρίς bezel

Η LeTV είναι μια υπηρεσία ανάμεσα σε YouTube και Netflix που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή εκτός Κίνας. Σήμερα κυκλοφόρησε τρία νέα smartphones, τα LeTV One, LeTV One Pro και LeTV Max, με τα οποία θέλει να ανταγωνιστεί μεγάλα ονόματα όπως Apple και Samsung.

Τα LeTV One, LeTV One Pro και LeTV Max η εταιρεία τα αποκαλεί “superphones” έρχονται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και τιμή στο μισό των σημερινών ναυαρχίδων. H LeTV δημοσίευσε και το κόστος κατασκευής του κάθε smartphone έτσι ώστε να το συγκρίνουν με εταιρείες όπως Apple οι οποίες ανεβάζουν τις τιμές για να έχουν μεγαλύτερα κέρδη. Να θυμίσουμε ότι η LeTV είχε παρομοιάσει την Apple με τον Χίτλερ.

Επιπλέον τα νέα smartphones της LeTV είναι τα πρώτα που χρησιμοποιούν τη νέα SB Type-C θύρα κάτι που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί απ όλους στο μέλλον, ενώ μια ακόμη πρωτιά είναι ότι δεν έχουν καθόλου περιθώρια στα πλάγια της οθόνης, η εταιρεία τα χαρακτηρίζει ως τα πρώτα “bezel-less” κινητά.

LeTV One Max
Το LeTV One Max έρχεται με οθόνη 6.33 ιντσών Quad HD (1440×2560 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, κάμερα 21 Megapixel με OIS, dual-tone flash και Sony IMX230 αισθητήρα, δεύτερη κάμερα Ultrapixel (4MP) και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πόσο θα κοστίζει, αλλά η εταιρεία υπόσχεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό και σύντομα θα ανακοινωθεί η διαθεσιμότητα.


LeTV One Pro

To LeTV One Pro έχει οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD (1440×2560-pixel), επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 13 Μegapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, dual-tone flash και δεύτερη κάμερα UltraPixel (4MP).

Είναι από τώρα διαθέσιμο στην Κίνα με τιμή περίπου 400 δολάρια, σχεδόν στο μισό από τα Samsung Galaxy S6 και iPhone 6.

LeTV One
To LeTV One έχει οθόνη 5.5 ιντσών 1080×1920-pixel, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6795, κάμερα 13 Μegapixel με OIS και dual-tone flash, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα και μπαταρία 3000mAh.

Είναι το πιο οικονομικό από τα 3 με τιμή περίπου 240 δολάρια (σχεδόν το ένα τρίτο από το κόστος του iPhone 6).

Τέλος, να πούμε ότι μαζί με την επίσημη ανακοίνωση στην Κίνα, η LeTV πραγματοποίησε ταυτόχρονο launch event και στις ΗΠΑ, άρα τα νέα smartphones δεν προορίζονται μόνο για την Ασία. Ακόμη όμως δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας στις υπόλοιπες αγορές.

LeTV One, One Pro, One Max

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 14 Απριλίου 2015 13:43

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.