LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει επεκτεινόμενο smartphone

LG, LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει επεκτεινόμενο smartphone

Φέτος έχουμε δει πολλές ιδέες για foldable smartphones, αλλά οι περισσότερες κινούνται σε απλά μονοπάτια. Ωστόσο, φαίνεται πως η LG εξετάζει τη δημιουργία ενός πιο παράξενου αναδιπλούμενου smartphone.

Προς το παρόν κυκλοφορούν στην αγορά foldable smartphones όπως τα Samsung Galaxy Fold και Huawei Mate X, τα οποία διπλώνουν κάθετα, και πρόσφατα έγινε διαθέσιμο το Motorola RAZR 2019 το οποίο έχει clamshell σχεδιασμό.

Το πρωτοποριακό foldable

Από την άλλη, η LG αρνείται προς το παρόν να χρησιμοποιήσει εύκαμπτη οθόνη και φέτος παρουσίασε το LG G8X ThinQ, ένα smartphone που αποκτά δεύτερη οθόνη με τη χρήση ειδικής θήκης. Ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο αναδιπλούμενο smartphone.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποδεικνύει ότι η LG υιοθετεί μια αξιοσημείωτα διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τα foldable smartphones. Αυτή τη φορά, η κατασκευάστρια εξετάζει τη δημιουργία ενός smartphone με επεκτεινόμενη οθόνη.

LG, LG: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποκαλύπτει επεκτεινόμενο smartphone

Όταν το LG smartphone είναι κλειστό μοιάζει με σχεδόν οποιοδήποτε άλλο έξυπνο τηλέφωνο. Ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να επεκτείνεται και προς τις δύο πλευρές με αποτέλεσμα να αποκτά μία αρκετά ευρεία οθόνη. Ο τελικός λόγος διαστάσεων ταιριάζει σε tablet ή e-reader.

Από τα έγγραφα της πατέντας είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια πρώιμη ιδέα, που ίσως αργήσει να κυκλοφορήσει. Δεν υπάρχουν πουθενά ξεκάθαρες αναφορές για τα κουμπιά, τις κάμερες, τους αισθητήρες, και το λοιπό hardware του foldable smartphone της LG.

Βέβαια, δεν αποκλείεται η εταιρεία να εργάζεται ήδη σε κάποιο πρωτότυπο το οποίο θα παρουσιάσει στη φετινή CES.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάνος

Μάλιστα.
Όχι ότι δεν είναι καταπληκτικά όσα μας κουβαλάει το Techblog, αλλά δεν βρίσκω τίποτα για το
πώς θα πέσουν οι τιμές των φαρμάκων,
πώς θα αγοράζουμε φτηνότερο κρέας,
πώς θα φτιάχνουμε φτηνό ψωμί,
πώς θα λύσουμε το πρόβλημα του υποσιτισμού των παιδιών της Αφρικής.
Πραγματικά διαβάζω με θαυμασμό όλα όσα μας φέρνει η σελίδα, αλλά δεν μπορώ να τα χαρώ γιατί με πνίγει η σκέψη του φωτογράφου που αυτοκτόνησε κρατώντας την πολυβραβευμένη φωτογραφία του παιδιού που λιμοκτονεί και δίπλα περιμένει ο γύπας να πεθάνει για να το φάει.

I am

Όσο και αν συμφωνώ μαζί σας αυτή η σελίδα αφορά μόνο την τεχνολογία και πραγματεύεται το χόμπι μας όχι την ζωή μας (την δικιά μου την αφορά για άλλους λόγους). Όλοι έχουν πραγματικά προβλήματα και προσπαθούν να ξεφύγουν μέσω κάτι τέτοιου. Τώρα για το παιδάκι στην Αφρική η μαμά του βρισκόταν δίπλα και ο γύπας πολύ πιο πίσω παρόλο που ο φακός δείχνει κάτι αντίθετο. Το ότι αυτοκτόνησε είναι βεβαίως δύσμοιρο. Αυτός ο κόσμος δεν θα γίνει ποτέ ειδανικος

Lee

Αρέσεις μου πολύ techblog . Ξεχνιέμαι μετά την φορτωμένη άγχος και προβλήματα μέρα.

Lee

Υπάρχουν 1000δες ιστοσελίδες για αυτά που σε αγχώνουν φίλε μου.Εδω μιλάνε για τεχνολογία.Μπορεις ομως να βοηθήσεις τις οργανώσεις ή τα site που ασχολούνται με αυτά.

Chris

Με μετρο φιλε μου τα ναρωκτικα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.