LG Enact, Android smartphone με συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο

Smartphones

Για την αγορά της Αμερικής και αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Verizon ανακοινώθηκε επίσημα το LG Enact με οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels και συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY για να θυμηθούμε τα παλιά! Το LG Enact ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα, μπαταρία 2460 mAh, είναι 4G/ LTE και τρέχει Android 4.1.2 Jelly Bean.

LG Enact, LG Enact, Android smartphone με συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stelakos

σου ξεγυγε ενα μηδενικο στην αναλυση του κινητου (οχι οτι θα μας χαλαγε να ισχυει) απλα μετα το ratio θα ηταν οτι νανε 😛

Nikos K

“και αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ” ποιο δίκτυο ρε παιδιά;
Ένα είναι σε ολόκληρη την Αμερική; :Ρ

Αν ερχόταν Ελλάδα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, δυστυχως δεν υπάρχει κάποια καλή πρόταση σε Android με qwerty πληκτρολόγιο οπότε αυτή η συσκευή φαίνεται μια πολύ καλή συσκευή.

Νikos K

Πάντα καλοπροαίρετα τα σχόλια Κώστα 😀

keysmith

Κρίμα που δεν έρχεται Ευρώπη!! Δηλαδή οι Ευρωπαίοι στο πηγάδι κατουρήσαμε? Τι κατάσταση και αυτή! Με το ζώρι τα δίκαρτα (μέχρι πριν) και σχεδόν κανένα qwerty. Μονο παντόφλες 5” μας φέρνουν στην Ευρώπη. Ποιος τους είπε έχουμε μεγάλες τσέπες? 🙂

Εγώ

Συμφωνώ! Κι εγώ ενδιαφέρομαι! Προσωπικά είδα ένα παρόμοιο σε φωτογραφία από βιβλίο στο wattpad κι από τότε έχω φάει κόλλημα με αυτόν τον τύπο κινητού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ