LG Enact, Android smartphone με συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο

Για την αγορά της Αμερικής και αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Verizon ανακοινώθηκε επίσημα το LG Enact με οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels και συρόμενο πληκτρολόγιο QWERTY για να θυμηθούμε τα παλιά! Το LG Enact ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα, μπαταρία 2460 mAh, είναι 4G/ LTE και τρέχει Android 4.1.2 Jelly Bean.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Αυγούστου 2013 16:52

Σχόλια

  • σου ξεγυγε ενα μηδενικο στην αναλυση του κινητου (οχι οτι θα μας χαλαγε να ισχυει) απλα μετα το ratio θα ηταν οτι νανε :P

  • "και αποκλειστικά μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας " ποιο δίκτυο ρε παιδιά;
    Ένα είναι σε ολόκληρη την Αμερική; :Ρ

    Αν ερχόταν Ελλάδα θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, δυστυχως δεν υπάρχει κάποια καλή πρόταση σε Android με qwerty πληκτρολόγιο οπότε αυτή η συσκευή φαίνεται μια πολύ καλή συσκευή.

  • ... της Verizon. Στο χαλαρό παιδιά, προχθές επιστρέψαμε από διακοπές. Δώστε μας λίγο χρόνο ;)

  • Κρίμα που δεν έρχεται Ευρώπη!! Δηλαδή οι Ευρωπαίοι στο πηγάδι κατουρήσαμε? Τι κατάσταση και αυτή! Με το ζώρι τα δίκαρτα (μέχρι πριν) και σχεδόν κανένα qwerty. Μονο παντόφλες 5'' μας φέρνουν στην Ευρώπη. Ποιος τους είπε έχουμε μεγάλες τσέπες? :)

    • Συμφωνώ! Κι εγώ ενδιαφέρομαι! Προσωπικά είδα ένα παρόμοιο σε φωτογραφία από βιβλίο στο wattpad κι από τότε έχω φάει κόλλημα με αυτόν τον τύπο κινητού!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.