LG eXpo, Με επεξεργαστή 1GHz και add-on βιντεοπροβολέα

Θυμάστε το Samsung W7900 Show το πρώτο κινητό με ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα; Αυτό κυκλοφόρησε στην Κορέα, στην Αμερική θα κυκλοφορήσει το LG eXpo με βιντεοπροβολέα και αυτό – για να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους σας – αλλά και επεξεργαστή 1GHz. Το LG Expo έρχεται με το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.5, οθόνη 3,2 ιντσών, κάμερα 5 Megapixel και πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY.

Επεξεργάστηκε την 4 Δεκεμβρίου 2009 10:09

Σχόλια

  • εκεί που φτάσαμε, θα σε παρακαλέσω θερμά να με ειδοποιήσεις πάλι όταν θα βγει κινητό με ματάκι για το μπρίκι του ελληνικού!

  • Προς το παρόν ας περιμένουμε με το USB πλατό για να κρατάμε ζεστό τον καφέ μας :)

  • μπα αυτό είναι ξεπερασμένο το μοντέλο με το μπρίκι και ναέχεις ζεστό το κάφε .Συγκεντρωθήτε το κίνητο που θα ψήνει τοστ λέει [η μάνα μου όποτε τη βλέπω[ ότι θα είναι η εφεύρεση του αιώνα !!!!

  • Και με ανεμιστηράκι να βγει. Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Ενσωματωμένο γιατί USB υπάρχει!
    Πάνω από την οθόνη.
    Στο θέμα μας. Ο προβολέας είναι αφαιρούμενος;

  • Ε ηρέμησε Κώστα όποτε τη βλέπω είπα όχι κάθε μέρα .Απλώς άμα τύχει να τη πετύχω σπίτι 75 τοις εκατό να τρώει τοστ .Όσο για το ανεμιστηράκι έγω πρότιμω το air-condision.όταν κάνει κρύο να ζεσταθει λίγο το κοκαλάκι μας!Νόμιζω ότι είναι αφαιρούμενος ο προβολέας γιατί φαίνεται κάπως να υπάρχει ένα εξογκομα πίσω.Αλήθεια πόσο μεγαλος είναι ο προβολέας .Λάθος πόσο μεγάλη δείχνει την εικόνα.Γιατί άμα είναι ετσί να το πάρω για τις εργασείες μου στο λύκειο :p.Έχω διαλέξει δύσκολη κατεύθηνση θετίκη....Έτσι θα έχω και δικαιολογία αν με πιάσου να στέλνω μυνήματα στη τάξη!!!

  • Ναι έτσι φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο προβολέας είναι αφαιρούμενος add-on.

    • Μπορεί να μην έρθει και καθόλου! Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.