Motorola Milestone, Ντεμπούτο στην Ευρώπη στις 7 Δεκεμβρίου

Το Mototola Milestone, η ευρωπαϊκή έκδοση του DROID, του πρώτου κινητού της Motorola με λειτουργικό σύστημα Android και μάλιστα 2.0 κάνει ντεμπούτο στην Αγγλία την ερχόμενη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Η τιμή του λέγεται ότι για σκέτη τη συσκευή θα είναι 439,99(!) λίρες Αγγλίας. Στην χώρα μας υπάρχει ήδη ένα κομμάτι και αυτή τη στιγμή του περνάνε τα ελληνικά! Εν αναμονή λοιπόν!

Motorola Milestone
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 (Eclair)
Επεξεργαστής: Arm Cortex A8 processor 550 MHz
Οθόνη: Αφής 3.7 ιντσών, 480×854 pixels, 16:9 widescreen
Κάμερα: 5 Megapixel, Dual LED
Εγγραφή βίντεο: 720×480 pixel
Κάρτα μνήμης: 16 GB microSD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, microUSB
Φορμά: AAC, H.263, H.264, MP3, MPEG-4, WAV, WMA, eAAC+, OGG, AMR WB, AMR NB, AAC+, MIDI
Μπαταρία: 1400 mAh Li Ion
Διαστάσεις: 60×115.80×13.70 χλστ.
Βάρος: 169 γρ.

Σχόλια

  • Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 (Eclair)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Νομίζω ότι θα το περιμένουμε εναγωνίως! αν και στην αρχή η εμφάνιση με χάλαγε αρκετά, τώρα έχω αλλάξει γνώμη... νομίζω. Για να δούμε, θα το έχω για Χριστουγεννιάτικό μου δώρο;;;

  • Ναι από 549 ευρώ. Μάλιστα ωραία, γι' αυτό λέω και εγώ ότι XPERIA X10 δεν θα πρέπει να βγει περισσότερο από 599 ευρώ.

  • Kai polla einai ta 599€ pou les ;-) Mias pou milame gia sholes/droid/milestone shmera kykloforisan oi prwtes eikones tou sholes tablet me 8Mpx, xenon, hdmi out.... https://www.boygeniusreport.com/2009/12/02/motorola-sholes-tablet-gets-pictured/
    Kamia sxesh me to android alla pisteyw pws tha sas endiaferei olous: ti prepei na perimenoume sto windows mobile 7 https://msftkitchen.com/2009/12/windows-mobile-7-silverlight-applications-ie-mobile-7-and-more.html

  • Ευχαριστώ για την απάντηση!

    Δηλαδή εσύ λες πως θα έρθει στη χώρα μας;Γιατί κανείς δε γνωρίζει τίποτα,ούτε οι πάροχοι ούτε η Ελληνική Μοτορόλα και οι περισσότεροι πιστεύουν πως δε θα έρθει.

  • OK...
    Περιμένω τότε μήπως το φέρει κάποιος provider ώστε να το προμηθευτώ φθηνότερα και να μην πληρώσω το 500άρι ,αν και θα το ήθελα για Χριστουγεννιάτικο δώρο...

  • Καλημέρες techblog και Χρόνια πολλά..

    Οι φήμες γενικώς οργιάζουν...χαχα..anyway απ οτι ακούγεται θα το φέρουν σε κανά μήνα
    οπότε σε θέλω έτοιμο..με τρελό βιντεάκι παρουσίαση κλπ!!!!!

  • Κωστα καλημερα! Θελω να σε ρωτησω αν ξερεις να μου πεις σχετικα με τον επεξεργαστη του Milestone αν ειναι πιο δυνατος σε σχεση με τον επεξεργαστη του Xperia X10 snapdragon 1GHz
    και σε σχεση με του omnia 800 Mhz!

  • Theocharis, σκέτοι οι επεξεργαστές μπορείς να καταλάβεις και μόνος σου ποιος είναι πιο γρήγορος. Τώρα σαν σύνολο μέσα στο κινητό, το Milestone είναι πολύ γρήγορο και αφήνει πολύ καλή αίσθηση. Το Omnia II δεν με άφησε ικανοποιημένο. Το Xperia X10 έχω δοκιμάσει ένα κομμάτι προ-παραγωγής και θυμάμαι ότι είχε περιθώρια βελτίωσης.

    Βίντεο Milestone https://techblog.gr/techtv/motorola-milestone-hands-on-1946/
    Βίντεο XPERIA X10 https://techblog.gr/techtv/sony-ericsson-xperia-x10-hands-on-greek-3215/
    Βίντεο Omnia II https://techblog.gr/techtv/samsung-omnia-ii-hands-on-5832/

  • Ειδα τις παρουσιασεις Κωστα που εχεις κανει. Απλα απο τεχνολογια ηθελα να σε ρωτησω! σιγουρα ο snapdragon ειναι ο καλυτερος και ο πιο γρηγορος, αλλα ο 550 που φοραει το milestone ειναι καλυτερος απο τον 800 του omnia? Καμμια φορα δεν παιζει ρολο η ταχυτητα, ετσι δεν ειναι?

    • Ναι φαίνεται ότι o επεξεργαστής δεν παίζει ρόλο σαν μονάδα (ταχύτητα), αλλά σαν σύνολο. Σαν σύνολο λοιπόν το Milestone προσφέρει καλύτερη εμπειρία από το Omnia II.

  • Παιζει ρολο και σαν μοναδα, αναλογως που χρησιμοποιειται.Το Μοtorola χρησιμοποιοει Android.Kαι με 100 ΜΗΖ επεξεργαστη, παλι γρηγορο θα ειναι.Το ΟΜΝΙΑ φοραει Windows 6.5 που ειναι αρκετα βαρυ λογισμικο.
    To Android σε περιοριζει στις εφαρμογες ενω στα Windows μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις.

  • Τι εννοείς "σε περιορίζει στις εφαρμογές"? Ποιο λειτουργικό έχει τις περισσότερες διαθέσιμες εφαρμογές? Το Android!
    Σε ότι αφορά τον επεξεργαστή, ας περιμένουμε να δούμε τι ψάρια πιάνει το X10 με 1GHz και Android. Και το λέω αυτό γιατί το HD2 με 1GHz και Windows Mobile 6.5, απλά πετάει.

  • E ναι με 1GHz φυσικο ειναι..Εδω τα netbook που εχουν κανονικο λογισμικο Windows με 1 GHz πετανε.Το Χ10 θα ειναι τουμπανο θα δεις,Θα τρεχει σφαιρα.

    Σε αυτο που λεω για το Αndroid εννοω οτι το λογισμικο ειναι 'καπως' κλειστο προς τον χρηστη.Στα Windows με αλλαγες της Registry και καποια tweaks μπορεις να φερεις το κινητο στα μετρα σου..

  • εχω το omnia 2 i8000 και μου αρεσει πολυ σαν κινητο! Μπορω να κανω οτι θελω! Σημερα εβαλα το spb mobile μαζι με το Mobile Sense και το κινητο πεταει! ασε που φερνει λιγο απο Android... Τρωει βεβαια κατι κολληματα! ο Opera ας πουμε ειδικα σημερα που το ζορισα λιγο στην καφετερια (το ειχα συνεχεια ανοιχτο) κολλισε 3 φορες... Αλλα γενικα σαν κινητο το omnia το γουσταρω πολυ! Με το milestone δεν θα το αλλαζα...με το Xperia το σκεφτομαι! κολλαω στο android που ειναι 1.6 και στο a-gps! Η οθονη αν και δεν ειναι amoled, φαινεται καλη...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.