LG G Flex 2, έρχεται το 2015,θα είναι από τα πρώτα Android Silver;

Ο @evleaks εμφανίζεται πάλι και αυτή τη φορά έχει πληροφορίες σχετικά με το LG G Flex 2 το οποίο λέει ότι θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2015. Φυσικά θα έχει self-healing για το πίσω κάλυμμα το οποίο μπορεί και «αυτο-θεραπεύει» τις γρατζουνιές που δημιουργούνται στη συσκευή και υπάρχει στο LG G Flex.

Ίσως φαίνεται λίγο νωρίς να μιλάμε για μια συσκευή η οποία θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2015 αλλά συμπίπτει με το γεγονός ότι η Google ετοιμάζει το Android Silver πρόγραμμα και το LG G Flex 2 θα μπορούσε να είναι από τις πρώτες συσκευές της σειράς Silver. Το LG G Flex 2 θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του Nexus 6 μιας και ακούσαμε ότι η Google δεν θα κυκλοφορήσει άλλο Nexus.

To φημολογούμενο LG G Flex 2 θα έχει octa-core Snapdragon 810 chipset ενώ όπως λέει ο @evleaks θα έχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό από το self-healing.

Προς το παρόν αυτά έχουμε ακούσει και περιμένουμε να δούμε μια συσκευή η οποία αν μη τι άλλο θα είναι εντυπωσιακή.



Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Μαΐου 2014 23:50

Σχόλια

  • Αν και δεν το ειχα σε εκτιμηση οταν βγηκε, πριν μερικες μερες το εποιασα στα χερια μου και το G2 μου ηταν σαν παιδακι διπλα του, αλλα εκτος απο το μεγεθος ειναι αλλη φαση κινητο, δεν θα πηγαινα σε κατι τετοιο γιατι για μενα ειναι to much αλλα respect στο κινητο και αν εχουν στα σχεδια οπως γραφετε να βγαλουν και 2ο αρα κατι θα εκανε και σε πωλησεις!!!

  • Δώσε πόνο LG!!!! Η μόνη που καινοτόμισε πέρυσι και η μόνη που είχε τα κότσια να βγάλει σε μαζική παραγωγή κινητό όπως το G Flex!

  • το εχω δει και το χο κρατισει το προτο flex παρ απολυ καλυ συσκευη το μονο μειονεκτιμα μεγεθος του και σχημα
    ουτε στην τσεππι δεν χοραει ουτε στα κλασσικα μικρα τσαντακια θελει μια τσαντα απο μονο του

  • εχει μια εβδομαδα που το αγορασα και ειναι απλα καταπληκτικο.
    τελεια οθονη OLED, παρα πολυ καλη καμερα,τελειος ηχος κλησης οταν μιλας ακους και σε ακουνε πεντακαθαρα, τρεχει σφαιρα, πολυ ελαφρυ, και και και χαχα
    εγω το λατρεψα
    το μεγεθος συνηθιζεται.
    με κυρτη οθονη 6" βλεπεις ανετα ταινια στο δρομο η στο κρεβατι σου

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.