Smartphones

LG G Flex 3: Επίσημα Σεπτέμβριο με οθόνη 5.5″ QHD και Snapdragon 820;

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το 2015 έλεγαν ότι το LG G Flex 3 θα ανακοινωθεί επίσημα τον Μάρτιο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και το LG G Flex 3 έρχεται ξανά στο προσκήνιο με πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ημερομηνία ανακοίνωσης.

Αν και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, οι αναφορές κάνουν λόγο για οθόνη 5.5 ιντσών στο LG G Flex 3 με ανάλυση 1440×2560 pixels QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 32GB/64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Η κάμερα είναι 16 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Το λεγόμενο “self-healing” (θεραπεύει τις συσκευές από γρατζουνιές), δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα το βάλει η LG ή όχι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το LG G Flex 3 θα έχει αρθρωτό design, παρόμοιο με το LG G5. Όσο για την επίσημη ανακοίνωση, πιθανολογείται ότι θα γίνει στην IFA 2016, που θα πραγματοποιηθεί 2-7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Μέχρι τότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, και περιμένουμε περισσότερα leaks.

LG G Flex 2

Πηγή

Σχόλια

  • @Panoslast εχεις το gflex 3??απο που βρε θηρίο??ακομα δεν ανακοινώθηκε

  • Χρονοταξιδιωτης...? Παντως περα απο την πλακα,εχω το πρωτο g flex,και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.

  • Θα φαει τα μουτρα της με αυτο το αρθρωτο κολπο που προσπαθει να πλασάρει!
    Ο κοσμος δε νοιαζεται για τετοια τσιφτετελια!

  • αν και ασχολουμαι με το να σχολιαζω, θα ηθελα να απαντησω σε εναν τυπα που εχει τη φωτογραφια βατραχου...
    Φιλε μου π@π@ρακα, επειδη βλεπω δεν εχεις τι να κανεις στη ζωη σου και ριχνεις αρκετο hate (ξερω κατι μικρα παιδια να παραπονιουνται συνεχεια για τους μαρκαδορους τους που θελουν να παιρνουν καθε βδομαδα καινουργιους γτ δεν τους αρεσουν) θα ηθελα να σου απαντησω για αυτο το λεγομενο αρθρωτο design που αναφερεις.... αν υπαρχουν ακομα εταιρειες εκει εξω που θελουν να προσφερουν κατι στη τεχνολογια με καινοντομιες, τοτε μια απο αυτες ειναι η lg. καποιος πρεπει να τολμησει... ολοι οι ασχετοι που ξερετε εκ τους ασφαλους τι πρεπει να κανει ο καθενας, πραγματικα εχετε γινει παρα μα παρα πολλοι... και ειναι και ενας λογος που η χωρα παει εκ του ασφαλους στο διαολο... ευχαριστω και καλα μυαλα

    υ.γ. ο κοσμος γενικα δεν εχει αναγκη απο κινητα τηλεφωνα φιλε μου καθε χρονο να τα αλλαζει και ποσο μαλλον να παιρνει κατι που ειναι ιδιο με το προηγουμενο (βλεπε crapple)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.